Newsbit

eraswap

Era Swap: Laten we samen naar het volgende tijdperk gaan!

eraswap

Era Swap is een Decentralized Autonomous Organization (DAO) die wordt vertegenwoordigd door een stel programmeerregels opBlockchain. Era Swap DAO maakt gebruik van een overeenkomst component om de doelstellingen van de vereniging te bereiken met haar belanghebbenden.Era Swap DAO zal 37 onderling verbonden savvy contracten/DApps weggezet in Era Swap BlockchainNetwork met vooraf gedefinieerde apparaten die op natuurlijke wijze worden uitgevoerd wanneer aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Cliënten kunnen vertrouwen op het resultaat als exact.

Era Swap DAO maakt gebruik van PoS Validators die het beheergedeelte in het Era Swap Netwerk doen. Het eigendomsrecht wordt gegeven aan TimeAlly Stakers die Era Swap tokens sturen, het beheer wordt gedaan door Blokcee en de arbeiders zijn de projectmedewerkers.

In Era Swap DAO, maakt het gebruik van Proof of Stake overeenkomst rond tokenadministratie door middel van complexe spitsvondige overeenkomsten in plaats van elk type van wettige overeenkomst. TimeAlly Smart Contract is de administratie overeenkomst die vergoedingen uitbetaalt volgens het gedrag van de leden in de organisatie.


Toekomstige economie en Era Swap

Op het moment dat we het welgestelde financiële model zien, kunnen ze worden gegroepeerd in drie economieën. Zij omvatten de deeleconomie, de snoepjeseconomie en de gedecentraliseerde economie. Terwijl de sharing economy voor het grootste deel gratis is, gedreven wordt door bekendheid en het werk onafhankelijk of coöperatief mogelijk moet zijn, en Candy economy het individu wat loon als overvloed geeft, is de derde de baanbrekende glimmende nieuwe gedecentraliseerde economie die krachtige keuzes geeft zoals veiligheid, minimale kosten uitwisselingen, normalisatie, precisie, rechtlijnigheid, onafhankelijkheid, stemrecht en inkomensdeling door gebruik te maken van briljante overeenkomsten.

In een gedecentraliseerde economie werken individuen in grote lijnen om de doelstellingen van de vereniging als eerste zorg te bereiken. Era Swap gebruikt het instrument van de overeenkomst om de neigingen van de cliënten aan de doelstellingen van de vereniging aan te passen.


De marktpositionering van Tijdswap

Met de overweging van Blockchain in 2008, zijn er een som van 5 fasen die hebben plaatsgevonden in Blockchain vooruitgang:

 • Fase 1 (2009-12), die een bewijs van idee voor Blockchain was.
 • Fase 2 (2013-14), blockchain was op kader vooruitgang.
 • Fase 3 (2015-17), de uitrol van shrewd agreements vond plaats en de e eerste toepassing werd gemaakt in monetaire use cases die klanten miniatuur afbetalingen, settlements en cross-line afbetalingen liet doen.
 • Fase 4 (2017-2018) was een verkennende fase die dapps, pc’s, ICO omvat.
 • Blockchain kreeg goedkeuring in Fase 5 (2019-2020) met gedemonstreerde use cases, bijvoorbeeld vruchtbare DApps en Blockchain Enhancements.
 • Fase 6 (2020 en verder) Era Swap staat voor het verstoren van imposante business modellen met aanhoudende turn of events en de vooruitgang van serieuze DApps met veelzijdige en productieve blockchain in stand gehouden met behulp van Decentralized Autonomous Organization (DAO) stichting.

3 Belangrijkste drijfveren van Era Swap

Periode Swap draait om meedogenloze DApps progressie met Era Swap Utility token of P2P Exchange van administraties op aanpasbare blockchain te verstoren monumentale plannen van de actie. Met de visie om alleen de meest gewaardeerde ondersteunende circulaire zakelijke gemeenschap voor de vooruitgang van de gratuit, onderbediende, ontbrekende door het waarderen van de waarde die ze geven. Hier zijn de 3 essentiële drijfveren van Era Swap.


1. Era Swap Blockchain Netwerk

Era Swap Network laat verschillende gedistribueerde computerclients toe om in een ongeveer gekoppeld Peer-to-Peer Smart Contract te gaan om Era Swap te ontginnen.ESN maakt gebruik van de gedecentraliseerde veiligheid van Ethereum en aanpasbaarheid kan worden bereikt via side-chain. ESN kan 500 uitwisselingen in als een uurwerk tegen 99,99% lagere kosten dan het doen van uitwisselingen op Ethereum Blockchain. Era Swap Network staat 8600000 + transacties per dag, die verder aanpasbaar is tot 43000000 + elke dag in Beta Version. Met een vierkant seizoen van 5 seconden. Het Era Swap Netwerk heeft effectief 3097483 Blokken gemijnd en 1548741500 Transacties geregistreerd tegen ruilkosten van slechts 0.00000125$ in ES per ruil.

Voordelen van het Era Swap Blockchain Netwerk:

 • Veiligheid.
 • Snelheid en lage kosten.
 • Standaardisatie
 • Nauwkeurigheid
 • Doorzichtigheid
 • Autonomie

2. Era Swap Utility Token

Era Swap Token is een gedecentraliseerd nut symbolische dat houders voor P2P Exchange gebruik te maken van Smart Contracts binnen Era Swap Decentralized Ecosystem machtigt. Era Swap is een lokale penning van Era Swap Netwerk blockchain verificatie van-stake Consensus Protocol, bedoeld om het gebruik in Era Swap Decentralized Ecosystem op te waarderen en het Decentralized Era Swap Netwerk te versterken voor de lange termijn redelijkheid. Het wordt gebruikt voor uitwisselingen, uitwisselingsuitgaven, mijnbouw en organisatieprijzen op het Era Swap Netwerk.

Hier volgen de meest recente gegevens, voor de meest recente statistieken kunt u terecht op https://eraswap.info/

Maximum levering:- 9100000000
Beschikbare levering:- 1861328071
Totale levering:- 2343250005
ES Verbrand:- 481921933


3. Era Swap Ecosysteem

Era Swap’s gedecentraliseerde omgeving is afhankelijk van Web 3.0, waar gadgets worden geassocieerd in een gedecentraliseerd Era Swap netwerk in tegenstelling tot afhankelijk van werknemer gebaseerde informatie bases. Het is van plan om de noodzaak om een algemeen bevredigende geloofd buitenstaander op te nemen voor P2P handel met behulp van financieel verstandige Era Swap Blockchain Network (ESN) uit te roeien. Het bestaat uit 20 + Interlined DApps, waar ES utility tokens kunnen worden gebruikt en verhandeld.

De voordelen van Web 3.0 zijn: anti-belemmerende infrastructuur en pro-bescherming, veilig netwerk, data-eigendom, interoperabiliteit, geen onderbreking in de dienstverlening, Blockchain zonder toestemming, semantisch web, alomtegenwoordigheid, en nog veel meer. Era Swap is van plan deze problemen aan te pakken

Monetair probleem: werkloosheid, platformkosten, kosten van derden, wereldwijde betalingsgateways, gemaksgeld, transactiekosten op Blockchain, transactietijd op Blockchain

Gespecialiseerde problemen: afwezigheid van centralisatie, informatie doorgegeven aan buitenstaanders, gedeelde controle, toestemming van buitenstaanders, minder TPS op Blockchain, gebruik van Blockchain

Sociale Kwesties: Gebrek aan rechtlijnigheid, onderbedeeld, onderontwikkeld, onderontwikkeld, Manipulatie en dominantie


Token verbruiken regels

De financiële aspecten van Era Swap Token (ES) zijn nauwgezet bedoeld om alle personen in de omgeving in staat te stellen te profiteren met de rente, het aanbod en de waardering van Era Swap token. Era Swap token heeft een inherente ineenstorting en een solide verbruiksregel gecodeerd in de gehaaide overeenkomst die niet kan worden veranderd. Tot op dit moment zijn er 481 miljoen tokens verorberd. Om verstoring te verminderen, zal de hoeveelheid tokens die in een bepaalde maand worden verbruikt nooit meer zijn dan 2% van de circulerende voorraad voor die maand.


Soorten beloningen

 • TimeAlly Beloningen (15% van NRT) Staking Beloningen
 • Power Tokens (10% van NRT)
 • ESN Po SCP (12% van NRT) Mijnbouw Beloningen
 • Directe & Indirecte Day Swappers Beloningen (Affiliate Programma) + Beloningen op uw elke actieve gebruiker transacties
 • Era Swap AirDrops & Bounty

Voor meer informatie over het opwindende Era Swap project, gelieve te bezoeken:
https://eraswap.life/

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top