raboo
Persbericht

ERC20 Tokens Mog Coin en Raboo Verslinden Winsten, Terwijl Dogecoin Met Restjes Voorbijgaat

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ben je op zoek naar een veelbelovende nieuwe munt om nu in te investeren? Bekijk Raboo, een nieuwe AI-gebaseerde memecoin, die naar verwachting tot de top 20 van crypto’s zal behoren. Het bevindt zich momenteel in de vierde voorverkoopfase en is sinds de lancering van de voorverkoop met 60% gestegen.

Met gerenommeerde projecten zoals Mog Coin (MOG) en Dogecoin (DOGE) die een algemene neerwaartse prijstrend vertonen, adviseren experts investeerders om in te stappen bij Raboo’s voorverkoop en de talrijke voordelen te verkennen die het biedt.

De instabiliteit van MOG baart investeerders zorgen

De prijs van MOG bereikte nieuwe hoogten nadat het enkele dagen geleden door de aanbodzone brak. De munt steeg zelfs met 25,83% op 29 juni, wat investeerders hoop gaf op een veelbelovende toekomst. Maar MOG steeg van 0,052 naar 0,212 op zijn volatiliteitsgrafiek, wat instabiliteit aangeeft. MOG wordt nu verhandeld op $0,000001793 per token, met een daling van 11,9% in de afgelopen 24 uur.

Met een marktkapitalisatie van 640,22 miljoen geloven experts dat MOG’s onvermoeibare toewijding aan memes en virale briljantheid het weer op de rails kan zetten en het handelsvolume kan verhogen.

DOGE vertoont tekenen van een bullish trend te midden van prijsdaling

DOGE’s prijsgrafiek toont momenteel een daling van 1,29% in de afgelopen 24 uur, maar experts voorspellen nog steeds een bullish momentum. Dit komt door de toegenomen interesse en activiteit in de DOGE-markt. DOGE wordt momenteel verhandeld op $0,1223 per token. Analisten voorspellen dat de prijs met meer dan 10% kan stijgen als het boven het ondersteuningsniveau van $0,114 blijft handelen.

DOGE heeft onlangs de mijlpaal van 90 miljoen adressen overschreden, wat wijst op de groeiende populariteit onder investeerders. Experts suggereren dat DOGE’s vermogen om de grens van $0,128 te passeren, het zal voorbereiden op hogere bullish runs.

Memecoin-enthousiastelingen enthousiast nu Raboo’s voorverkoop positieve momentum blijft tonen

Het is waar dat de algemene markttrend negatieve gevolgen heeft gehad voor veel projecten en investeerders. Maar Raboo en zijn tokenhouders lijken niet onder de indruk van de trend. Met meer dan 8.000 geregistreerde gebruikers en 2.500 tokenhouders voorspellen experts dat Raboo met 233% zal stijgen tijdens de voorverkoop.

Het primaire doel van het project is om een sterke gemeenschap van memecoin-liefhebbers te creëren, waar houders deel kunnen uitmaken van iets groots. Raboo combineert Social-fi en kunstmatige intelligentie om investeerders te helpen deelnemen aan meme-genererende activiteiten.

Elke wedstrijd en post is een kans voor houders om geweldige prijzen te winnen. Aangezien houders niet hoeven te wachten op de lanceringsdag om tokens te winnen, adviseren experts MOG- en DOGE-investeerders om mee te doen. Raboo begon met een initiële prijs van $0,003 in de eerste voorverkoopfase. Maar ging snel door naar de vierde voorverkoopfase, nu verhandeld op $0,0048 per token. Deze prijsstijging toont aan dat het potentieel heeft om een van de meest gewilde memecoins in de industrie te worden.

Raboo wordt getipt om met 100x te stijgen op de lanceringsdag, waardoor projecten zoals Shiba Inu, PEPE en DOGE van de topposities worden verdrongen. Met een totale voorraad van 1,8 miljard tokens voorspellen experts dat dit mogelijk is. Analisten adviseren investeerders om vroeg in de Raboo-voorverkoop te stappen, aangezien de prijstrend het een van de meest veelbelovende munten maakt om dit jaar in te investeren.

Conclusie

Veel investeerders maken zich zorgen over de prijstrends van MOG en DOGE. Met deze twee projecten die een enorme daling in prijs en marktwaarde vertonen, kunnen investeerders vertrouwen op Raboo voor aanzienlijke toekomstige winsten. Experts verwachten meer positieve trends van Raboo, dus crypto-enthousiastelingen zouden nu naar de voorverkoop moeten trekken.

Je kunt deelnemen aan de Raboo-voorverkoop hier:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal 

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.