Persbericht

Persbericht

Newsbit 17-05-2022 15:12u leestijd 3 - 5 min

Ervaren crypto analisten delen hun gedachten en geven een waarschuwing over de crash van Terra (LUNA)

De afgelopen week was een donkere periode in de geschiedenis van crypto, waarbij de totale marktkapitalisatie van deze industrie voor het eerst sinds juli 2021 tot $1,2 biljoen is gedaald.

Op 4 mei stond Terra (LUNA) nog in de top 10 van meest waardevolle cryptocurrencies. Eén enkele LUNA token werd toen verhandeld tegen een prijs van $85. De all time high van de munt ligt zelfs op $119,5. Op 11 mei was de prijs van de token echter gedaald tot $15. En 48 uur later heeft het token 99,98% van zijn waarde verloren die momenteel wordt verhandeld tegen een prijs van $0,00003465.

De onrust veroorzaakt door Luna is voor een groot deel te wijten aan de het uiteenvallen van Terra’s algoritmische stablecoin die gebaseerd is op het Cosmos protocol. Tegelijkertijd roept de ondergang van Terra het praktische nut en de levensvatbaarheid op lange termijn van algoritmische stablecoins in twijfel.

De kenmerken van algoritmische stablecoins droegen bij aan de daling

In tegenstelling tot Tether’s USDT of Circle’s USDC, die worden gedekt door fiat-geld of gelijkwaardige activa, is Terra ontworpen om de koppeling te behouden via een wiskundig algoritme en actieve handel. Onlangs is de UST “ontkoppeld” van zijn waarde van $1. Dit zorgde voor een enorme verkoopdruk en een grote koersval.

Omdat de tokens verbonden zijn door on-chain mint-and-burn-mechanica, leidde die enorme kortsluiting tot scherpe dalingen op zowel UST als zijn zustertoken LUNA. Toen vond ook de “de-peg” ofwel ontkoppeling met de dollar plaats. Toen de handelaren zich realiseerden dat $1 aan LUNA niet langer $1 aan UST was, werden ze insolvent. Als gevolg hiervan crashte de LUNA met 98% van zijn prijs en verloor het grootste deel van zijn marktkapitalisatie.

Wat kunnen we leren van Luna?

Na zo’n enorme Luna koersval, maken beleggers zich wellicht zorgen: hoe kan ik voorkomen dat mij zo’n ineenstorting overkomt? Met betrekking tot deze zorg toont een ervaren crypto-analist van Bexplus zijn perspectief.

In feite bepalen de kenmerken van altcoins de volatiliteit en het hoge risico van Luna. In termen van risicobestendigheid zijn de reguliere valuta’s (Bitcoin, Ethereum, enz.) ongetwijfeld sterker. De Bitcoin-markt is de laatste tijd echter niet stabiel. De markt bevindt zich in een koude crypto winter, een bearmarkt. Maar er zijn nog steeds handelaren die meer dan 1000% van de ROI verdienen in een bearmarkt, in feite kan elke handelaar met een hefboomwerking van 100x zijn ROI vermenigvuldigen.

Hoe werkt een 100x hefboom?

Met 100x hefboomwerking kunnen handelaren 1 BTC gebruiken om een ​​positie van 100 BTC te openen door long te gaan (voorspellende BTC-prijs zal stijgen) of short te gaan (voorspellende BTC-prijs zal dalen). Dit stelt handelaren in staat om met $1 te handelen alsof ze een positie van $100 hebben, terwijl handelaren tegelijkertijd ook alle winst kunnen krijgen die door de $100 wordt gebracht.

Laten we een voorbeeld gebruiken om te illustreren hoe 100x hefboom werkt. Ervan uitgaande dat we 1 BTC gebruiken om een ​​long-contract te openen wanneer Bitcoin wordt verhandeld voor $30.000. Een dag later stijgt de prijs van Bitcoin naar $35.000. De winst is ($35.000 – $30.000) * 100 BTC/$35.000 * 100% ≈ 14,2 BTC, waardoor de ROI 1420% is.

Het aanbevolen platform met 100x hefboomwerking

Bexplus, een gerenommeerd crypto-futures-handelsplatform dat is geaccrediteerd door de U.S. FinCEN MSB (Money Services Business) biedt 100x leverage futures-handel op verschillende handelsparen zoals BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP. Ondertussen heeft het geen KYC nodig en is het populair onder 1 miljoen mensen wereldwijd. Het staat ook bekend om de volgende functies.

100% stortingsbonus: Stort1 BTC = 2 BTC op uw account

De 100% Deposit Bonus-campagne van Bexplus helpt elke handelaar om zijn winst zoveel mogelijk te maximaliseren, ongeacht in een bullish of een bearish markt. Als je 1 BTC opwaardeert, staat er 2 BTC op je account en kun je met de 2 BTC handelen om meer winst te maken. Je kunt ook de met de bonus verdiende winst opnemen. Met deze 100% bonus, in het bovenstaande voorbeeld, kun je 14,2 BTC × 2 = 28,4 BTC verdienen, waardoor je ROI 2840% wordt. Let op! Er kunnen maximaal 10 BTC-bonussen worden verkregen.

Copy Trading: laat superieure handelaren winst voor je maken

Copy trading geeft elke belegger die net op de markt is gekomen de kans om als een ​​veteraan te handelen. Hiermee kun je investeringsorders van ervaren handelaren kopiëren om uitstekende handelaren geld voor je te laten verdienen. Met Copy trading kun je ook het aandeel van jouw kopieerorder aanpassen, take profit en stop loss instellen of de gekopieerde order op elk moment beëindigen. Voor veteranen kun je ook enkele voordelen krijgen van je volgers. Het is een win-winstrategie voor zowel de veteraan als de beginner.

  • Demo-account met 10 BTC voor handelaren om vertrouwd te raken met hefboomwerking.
  • Een Bitcoin-wallet met een rentepercentage op jaarbasis van maximaal 21%.
  • Geen KYC-vereiste, registratie met e-mailverificatie binnen enkele minuten.
  • Intuïtieve en complete app in de Apple App Store en Google Play.
  • 7/24 uur een-op-een service om je problemen op elk moment op te lossen.
  • Snelle opname zonder enige tijdslimiet en zonder aanbetaling.

De banner van reguliere valuta’s zal nooit vallen. Het maakt niet uit in termen van anti-risicovermogen of volatiliteit, reguliere valuta’s hebben onvergelijkbare voordelen. Bexplus biedt tools met de hoogste winstmarges zodat elke handelaar zijn eigen maximale winst kan behalen. Klik hier om u nu te registreren en uw 100% bonus te ontvangen!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten