The hideaways
Persbericht

Ethereum (ETH), Solana (SOL) of The Hideaways (HDWY) – wat is de betere investering?

Het moment is rijp voor cryptocurrency-investeerders om zich te concentreren op potentiële aankopen in 2023. Kopers van cryptocurrency zoeken naar mogelijkheden om hen het komende jaar een aanzienlijk rendement te bieden.

De meeste beleggers in cryptocurrency houden geen rekening met populaire munten vanwege de problemen van sommige valuta’s zoals Ethereum (ETH) en Solana (SOL). The Hideaways, een geweldig nieuw project, heeft een ongelooflijke hype gegenereerd onder toonaangevende crypto-investeerders.

Laten we dieper ingaan op waarom The Hideaways de wereld als een wervelwind heeft veroverd!

Ethereum (ETH) presteert onbevredigend na Merge

De Ethereum (ETH) Merge van 15 september beloofde het netwerk veel milieuvriendelijker te maken en investeerders aan te trekken die op zoek waren naar een rendement op hun crypto-bezit.

De prijs van Ethereum (ETH) stijgt niet zo snel als analisten hadden verwacht. Als gevolg hiervan wordt Ethereum (ETH) niet langer beschouwd als een winstgevende investering door munthouders. Nu de Merge niet het verwachte rendement oplevert, vertellen crypto-analisten Ethereum (ETH) investeerders om zich te concentreren op The Hideaways.

Solana (SOL) koers daalt

Deze transparante, toegankelijke blockchain genaamd Solana (SOL) is in staat om slimme contracten, non-fungible tokens (NFT’s) en een breed scala aan gedecentraliseerde applicaties (dApps) te ondersteunen. Ondanks de meest recente successen heeft Solana (SOL) de laatste tijd helaas enkele verliezen geleden.

De huidige waarde van Solana (SOL) is $31,09, een steile daling van 87% ten opzichte van de all-time high van het aandeel van $259,96. Door die plotselinge prijsdaling maakten Solana (SOL)-beleggers zich zorgen over de toekomst van de munt. Steeds meer vinden troost in de voorverkoop van The Hideaways.

The Hideaways (HDWY): Top investering

The Hideaways, een munt in de voorverkoopperiode, zal naar verwachting een hoge plek innemen in de top 10 van cryptocurrencies die goede winsten bieden. Laten we eens kijken naar enkele van de redenen waarom investeerders in Solana (SOL) en Ethereum (ETH) overstappen op de voorverkoop van The Hideaways:

  • The Hideaways zal een NFT uitgeven die wordt ondersteund door huurgenererend onroerend goed, terwijl staking meer passief inkomen genereert.
  • De Hideaways betalen de geproduceerde huurinkomsten in ETH en USDT.
  • Er zijn vijf VIP-niveaus: Bronze, Silver, Gold, Platinum en Diamond, allemaal met verschillende voordelen en beloningen, zoals een wereldwijde conciërge en toegang tot eersteklas lounges.

The Hideaways is het eerste alternatieve investeringsplatform voor high-end onroerend goed waarmee klanten kunnen investeren in een professioneel beheerde verzameling weelderige woningen wereldwijd. The Hideaways is een fantastisch vooruitzicht voor passief inkomen omdat ze maandelijks leaserendementen van deze investeringen aan investeerders betalen.

De kopers van Hideaways-tokens hebben de mogelijkheid om gefractioneerde NFT’s te kopen. Deze NFT’s worden uitgegeven en onderscheiden door unieke digitale kunstwerken om het activum waarin ze beleggen te symboliseren.

Het Hideaways-team heeft ook geprobeerd om alle angsten voor tapijten te onderdrukken door de liquiditeit voor altijd te vergrendelen en de audit via Solid Proof te laten uitvoeren. Dat is niet alles; de teamtokens worden ook een jaar bevroren. Dankzij deze maatregelen is The Hideaways een van de veiligste beleggingen van beleggers.

Met een prijs van slechts $0,06, grijp deze kans en begin te investeren in een project dat naar misschien zelfs $10 kan bereiken in 2023!