apork
Persbericht

Ethereum-houders nemen toe ondanks prijsdaling; Ripple en Angry Pepe Fork groeien in afwachting van een prijsstijging

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het aantal Ethereum (ETH)-houders is de afgelopen maand gestaag toegenomen, ondanks dat de beren de markt beheersen. Investeerders delen ook hetzelfde optimistische sentiment voor de topcryptomunten Ripple (XRP) en Angry Pepe Fork (APORK). Op basis van het verbeterende sentiment van investeerders zijn dit de beste altcoins om op dit moment te kopen.

Ethereum (ETH)-houders nemen toe ondanks prijsdalingen

Santiment heeft in een recent rapport gezegd dat het aantal Ethereum (ETH)-houders blijft stijgen ondanks de dalende prijs. Sinds december 2023 stijgt het aantal ETH-wallets gestaag. Aan de andere kant is het aantal Bitcoin-wallets afgenomen. De stijging van het aantal ETH-walletadressen toont aan dat investeerders een prijsstijging van Ethereum binnenkort verwachten.

Dit sentiment wordt ondersteund door het feit dat Ethereum ETF’s binnenkort verhandeld zullen worden. Bovendien heeft de SEC haar onderzoek naar Ethereum’s studio, Consensys, formeel beëindigd. Veel experts verwachten dat ETH, vanuit het huidige bereik van $3.600, dit jaar hoogtes van $5.000 zal bereiken, waardoor het een van de topaltcoins is om in de gaten te houden.

Investeerders tonen interesse in Angry Pepe Fork (APORK) vanwege veelbelovende toekomst

Angry Pepe Fork (APORK) is een nieuwe toevoeging aan de cryptowereld die veel aandacht heeft getrokken. Slechts een paar dagen na de lancering van zijn crypto ICO bereikte APORK de mijlpaal van $100k en heeft het nu meer dan $148k opgehaald terwijl investeerders in het project stappen. Angry Pepe Fork wekte snel de interesse van investeerders vanwege de nieuwe benadering die het brengt naar de meme coin-markt.

Het doel van het project is om de meme coin-markt te transformeren, die momenteel wordt gedomineerd door zombie coins die recent veel schade hebben aangericht. Angry Pepe Fork zal niet alleen zijn gemeenschap inzetten om de memespace van deze zombie coins te ontdoen, maar heeft ook een uniek “Conquer To Earn Mechanisme” gecreëerd dat zijn gemeenschapsleden beloont naarmate deze munten worden verslagen.

Dit model positioneert APORK als een van de topmunten om vast te houden, omdat naarmate meer zombie coins worden verslagen, de APY voor staking stijgt. Ook door af te wijken van de status quo, lanceert Angry Pepe Fork met verbeterde tokenomics, met slechts 1,9 miljard APORK-tokens.

Veel industrie-experts geloven dat dit de toekomst van meme coins zou kunnen vertegenwoordigen, en er is een toename van de interesse van investeerders in deze nieuwe crypto ICO. Velen noemen APORK al de volgende 100x-token terwijl het zich voorbereidt op de lancering. Investeerders hebben een geweldige kans om deel te nemen aan dit nieuwe project, aangezien een APORK-token momenteel slechts $0.014 kost.

Ripple (XRP) Open Interest Stijgt na Ontwikkelingen bij SEC

Ripple (XRP) is een andere topcryptomunt die recentelijk is beïnvloed door de SEC. De rechtszaak tussen Ripple en de SEC, die sinds 2020 aan de gang is, werd aanvankelijk gedacht schikkingen van meer dan $2 miljard te zien. Een recent rapport suggereert echter dat de schikking van Ripple niet meer dan $10 miljoen zal bedragen.

Als reactie op dit rapport is er een toename van investeerders die naar XRP verhuizen. De stijgende Open Interest in XRP suggereert dat investeerders meer posities openen in afwachting van een grote prijsstijging van Ripple. Vanuit het huidige bereik van $0.5000 verwachten velen dat Ripple hoogtes van $3 zal bereiken voor het einde van het jaar.

Conclusie

Het verbeterende sentiment van investeerders, gesteund door sterke fundamenten, is de reden waarom Ripple en Ethereum worden beschouwd als twee van de beste altcoins om te kopen voor aanzienlijke winst in de tweede helft van het jaar.

Hoewel deze topaltcoins ongetwijfeld grote prijsstijgingen zullen optekenen, is het niet te vergelijken met wat Angry Pepe Fork biedt. Volgens marktdeskundigen zal het nieuwe incentivemodel van APORK het zeker een van de meest gewilde munten maken en de prijs dit jaar met 100x verhogen.

Bezoek Angry Pepe Fork Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.