Ethereum (ETH)
Persbericht

Ethereum Koers Pumpt 12% In 7d – Kan Populaire Crypto Resistance Doorbreken?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De koers van Ethereum heeft een ongekende stijging gezien de afgelopen maanden. De tweede grootste cryptomunt is in de afgelopen 3 maanden met een explosieve 80% gestegen.

In dit artikel zullen we dieper induiken op de reden waarom Ethereum zo hard is gestegen, welke updates de blockchain is ondergaan en wat de koers van Ethereum gedaan heeft in de afgelopen maanden.

Ethereum Dencun upgrade

Cancun-Deneb is een upgrade die in het eerste kwartaal van 2024 zal plaatsvinden in de Ethereum blockchain. De upgrade zal ervoor zorgen dat de blockchain een stuk schaalbaarder wordt. Gebruikers van Layer-2 blockchains zullen veel lagere gas fees in Ethereum hoeven te betalen tijdens het uitvoeren van een transactie. De upgrade zal er waarschijnlijk voor zorgen dat de koers van Ethereum door het dak zal vliegen.

Daarnaast is de Ethereum koers natuurlijk flink gestegen door de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s een aantal weken geleden. Direct na de goedkeuring zijn ook meerdere aanvragen gedaan voor spot Ethereum ETF’s. Dit geeft aan dat de interesse vanuit de grote partijen aanwezig is en dat Ether als een belangrijke speler binnen de crypto sector gezien wordt.

Ethereum Koers Verwachting

Als we kijken naar wat de koers van Ethereum het afgelopen jaar heeft gedaan, is er duidelijk een opgaande trend waar te nemen. De koers heeft zich ruim 240 dagen zijwaarts bewogen in een range tussen de $1500 en $2200. Begin november 2023 wist Ethereum eindelijk uit de range te breken en is er een nieuwe lokale top rond $2700 neergezet. Sindsdien heeft de koers hoog weten vast te houden en wordt de grootste altcoin rond de $2700 verhandeld.

In de tweede week van januari heeft Ethereum een flinke daling gezien van $2700 naar $2200, dat een daling van 18% vertegenwoordigd. Sinds het dieptepunt rond $2200 is de koers van Ethereum inmiddels weer hersteld en schommelt nu weer rond $2700. 

De resistance rond $2700 wordt zodoende wederom getest en een succesvol doorbreken van dit koerslevel zou betekenen dat op korte termijn de koers van $3500 opgezocht kan worden.

Als we kijken naar een belangrijk level dat in de bear market verloren ging, is dat rond de koers van $3500. Het heeft er dus alle schijn van dat de koers van Ethereum de volgende resistance zal ervaren rond dit koerslevel.

Alhoewel de koers van Ethereum flink aan het stijgen is, zijn er ook andere opties binnen de crypto sector die onderzocht kunnen worden. Een opkomende niche binnen de crypto markt die in 2023 erg succesvol was zijn presale crypto projecten.

Deze projecten verkopen momenteel hun tokens via een exclusieve presale. Later zullen de tokens beschikbaar komen op een crypto exchange. Vaak zijn de tokens dan tegen een veel hogere koers te koop. Het is dus van groot belang dat investeerders spits zijn in het ontdekken van nieuwe crypto projecten zodat ze hier zo vroeg mogelijk op in kunnen spelen.

In dit artikel zullen we verder ingaan op vijf nieuwe presale projecten die potentie bieden voor de toekomst.

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) – Stake Tokens en Verdien Bitcoin

De presale van Bitcoin Minetrix heeft $10,8 miljoen opgehaald. Dit succes valt vooral te verklaren door het gedegen concept van het project. Via Bitcoin Minetrix kun je namelijk toegang krijgen tot een uniek Stake-to-Mine platform, waar je op een bijzondere manier Bitcoins kunt verdienen.

Op dit moment kun je in de presale van Bitcoin Minetrix namelijk de BTCMTX token kopen. Deze token kun je direct al staken tegen een zeer mooie APY. Na het aflopen van de presale krijg je voor het staken ook nog een andere speciale beloning, namelijk de cloud mining credits. Deze credits kun je inzetten om een deel van de cloud mining opbrengsten te claimen en zodoende efficiënt Bitcoin minen via de cloud.

Bitcoin Minetrix brengt het minen van Bitcoin dus weer terug bij de particulier. En jij kunt nog deelnemen aan dit project als vroege investeerder. Wees er wel snel bij, want de presale loopt al bijna op zijn einde en daarna zal de token alleen nog beschikbaar zijn via een exchange. De prijs zal waarschijnlijk niet meer zo laag zijn al nu.

Wacht niet langer en koop de $BTCMTX token vandaag nog via de onderstaande link!

Koop $BTCMTX Hier

SMOG Token ($SMOG) – Fantastische Meme Coin met Veel Potentie

$SMOG is de volgende Solana meme coin die de lucht in zal gaan. Het thema van deze meme coin is gebaseerd op een draak, genaamd Smaug. De koers van de SMOG-token is flink gestegen de afgelopen tijd. Na lancering wist de meme coin al gauw 200% te stijgen.

Door middel van een unieke airdrop weet Smog zijn fans enthousiast te houden. Het team wil namelijk de grootste airdrop ooit op het Solana netwerk organiseren. Ook worden nauw betrokken bezoekers van het project aangetrokken door het feit dat speciale uitdagingen kunnen worden voltooid, waardoor de airdrop nog spectaculairder wordt.

Vroege investeerders in $SMOG zouden wel eens de kans van hun leven hebben gegrepen, er wordt namelijk verwacht dat deze meme coin explosief zal gaan stijgen de komende tijd. Daarbij kun je nu extra punten verdienen voor de airdrop door je tokens te kopen en vervolgens vast te houden. Daarnaast kun je nog op een aantal andere manieren punten verdienen, zoals het delen van berichten op sociale media. En hoe meer punten je verdient, des te hoger je beloning tijdens de airdrop zal zijn. 

De meme coin is verkrijgbaar op de Solana blockchain, maar ook op Ethereum. Door middel van bridging is het nu ook mogelijk om de tokens via de Ether blockchain aan te schaffen, alhoewel de transactiekosten op Solana een stuk lager liggen.

Wacht niet om als investeerder er nog vroeg bij te zijn, voordat de koers van $SMOG straks vertrokken is richting de maan.

Koop $SMOG Hier

SpongeV2 Token ($SPONGE) – Betrokken Community Bezorgd Meme Coin Opnieuw Hype

SPONGEV2, de tweede versie van de originele $SPONGE token, heeft een flinke koersstijging gezien. De eerdere versie leverde zo’n x100 rendement op voor vroege investeerders. Hierdoor was het een van de meeste succesvolle meme coins van 2023.

Het succes was echter niet van lange duur, want de token leunde teveel op hype en de token had geen utility. Naarmate de hype verdween daalde de koers van Sponge steeds verder. Het team heeft daarom besloten om het eerste succes van de token nu te herhalen met de Sponge V2 token, maar nu met utility. De Sponge V2 token gaat namelijk een centrale rol spelen in een gloednieuwe Play-to-Earn racegame. 

Door middel van het spelen van de racegame kunnen spelers extra $SPONGE tokens gegenereerd worden. Dit concept zal er hoogst waarschijnlijk voor zorgen dat de koers van $SPONGEV2 met een hoog tempo omhoog schiet.

Inmiddels is de token al gelanceerd op het Polygon netwerk. Daardoor is de token ook al beschikbaar op crypto exchanges, maar ook nog via de Sponge website. Op deze website is het ook nog mogelijk om de token te staken voor een zeer hoge APY die momenteel op 105% staat.

Koop $SPONGEV2 hier

Meme Kombat ($MK) – Verdien op Meerdere Manieren Geld met deze Meme Coin

Via  Meme Kombat kun je op verschillende manieren geld verdienen met crypto. In de eerste plaats is er een Battle Arena ontwikkeld, waar bekende meme coin personages de strijd met elkaar aangaan. Gebruikers in de $MK token kunnen inzetten op de uitkomst van de duels die plaatsvinden in de arena om zo extra tokens te verdienen. 

In de arena nemen meme coins zoals Pepe, Doge coin, Shiba Inu en Wojak het tegen elkaar op. De uitkomst van het duel wordt volledig willekeurig gegenereerd door kunstmatige intelligentie (AI), waardoor het crypto project zijn transparantie en eerlijkheid overduidelijk laat zien.

Het is ook mogelijk om een passief inkomen te vergaren door middel van het staken van de $MK token. Hierdoor kun je de beloningen uit de Battle Arena inzetten om een passief inkomen te genereren of extra veel inkomsten bij elkaar verdienen waarmee je extra lang kunt spelen.

De tokens zijn momenteel nog in de presale te koop, maar dit zal niet lang meer duren. Het einddoel van de presale is namelijk al in zicht. Na het aflopen van de presale zal de token gelist worden bij exchange en de prijs zal dan naar verwachting flink stijgen. Grijp dus je kans, nu het nog kan!

Koop $MK Hier

eTukTuk ($TUK) – Investeer in TUK en Verbeter de Wereld

Tijdens de presale van eTukTuk wordt de $TUK token verkocht. Het crypto project richt zich op het verschaffen van tuktuks aan de inwoners van Sri Lanka. Op dit moment is de tuktuk daar namelijk het belangrijskte vervoermiddel, maar is wel zeer vervuilend. Hier wil eTukTuk verandering in brengen.

Door het ontwikkelen van een elektrische tuktuk wil eTukTuk de wegen van Sri Lanka, en andere ontwikkelingslanden, vergroenen en gezonder maken. Naast het ontwikkelen van de eTukTuk zal het project ook een uitgebreid netwerk van laadstations aanleggen, waar chauffeurs hun tuktuks kunne opladen in ruil voor $TUK tokens. Op deze manier heeft deze veelbelovende crypto dus echte utility.

Investeerders kunnen meehelpen aan het ontwikkelen van dit project door nu deel te nemen aan de presale. Zij krijgen als beloning toegang tot $TUK token tegen een zeer lage prijs. Daarnaast kunnen ze de tokens voor staken voor een aantrekkelijke APY. Hiermee kunnen beloningen verdiend worden die fors kunnen oplopen. Later zal het stakingprogramma gevoed worden met winsten uit het project, zodat je daadwerkelijk een aandeelhouder wordt. 

Door de connecties met grote partijen in Sri Lanka heeft eTukTuk zich op weten te bouwen tot een grote speler binnen de wereld van de tuktuks. Wil je ook graag deelnemen aan het ecosysteem van eTukTuk en meewerken aan een duurzamere wereld? Koop dan vandaag nog je $TUK tokens.

Koop $TUK Hier


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.