Uwerx
Persbericht

Fetch.ai (FET) en Chainlink (LINK) komen in de rode zone terwijl Uwerx begint met de overgang naar de bètaversie

Dit artikel introduceert Uwerx met zijn succesvolle voorverkoopfasen en innovaties en meer over de recente lancering van de Alpha-versie van het platform.

Het zal hiernaast ook de innovaties bespreken van 2 andere munten, Fetch.ai (FET) en Chainlink (LINK) en hoe de markt wordt beïnvloed.

Chainlink (LINK) is gericht op interactie met externe blockchains en on-chain smart contracts. Het platform verbetert slimme contractmogelijkheden door connectiviteit tussen real-world data en off-chain applicaties mogelijk te maken zonder de veiligheid van de blockchain in gevaar te brengen.

Chainlink (LINK) heeft onlangs Celo (CELO) toegevoegd aan zijn ecosysteem. Door de fusie krijgt Celo (CELO) tegen lagere kosten toegang tot de Oracle-diensten van Chainlink (LINK). Het kan ook worden betaald met Celo’s (CELO) native token.

De Celo (CELO) gemeenschap stemde voor een toewijzing van 5,98 miljoen tokens aan de node-operators. De stemming bestond uit 93 bevestigende stands en drie negatieve stands.

Het platform heeft ook Coinbase Cloud toegevoegd als node-operator op zijn systeem. Deze toevoeging zal de capaciteit en beveiliging van het Chainlink (LINK) Oracle Network verbeteren.

Uwerx (WERX) begint met overgang naar bètaversie

Uwerx beleeft ongelooflijk succes en investeerders krijgen nog meer vertrouwen. Het project krijgt veel hype en populariteit, met maar liefst 5.546 aanmeldingen van gebruikers, 1647 Twitter-volgers en 1736 leden op Telegram.

Uwerx heeft investeerders en freelancers veel te bieden. Het platform brengt freelancers 1% transactiekosten in rekening. Dit is goedkoop in vergelijking met de kosten van 10%-20% die Freelancer, Fiverr en Upwork in rekening brengen.

Bovendien krijgen investeerders een bonus van 15% op elk gekocht WERX-token. De bonus wordt verlaagd en er wordt een verwijzingsbonus geïntroduceerd bij de daaropvolgende WERX-prijsverhoging, dus nu investeren zou grotere winsten opleveren. Uwerx is doorgelicht en gecontroleerd door SolidProof en het InterFi-netwerk.

Het project bevindt zich momenteel in fase 5 voorverkoop met 72,5 miljoen tokentoewijzing en het WERX-token kost $0,041 vanaf een initiële $0,0005, een enorme stijging in korte tijd.

De totale tokentoewijzing voor de voorverkoop is 57% van de vorige 45%. De voorverkoopdatum met harde kap is nog steeds 31 juli 2023. Daarnaast biedt Uwerx de Uwerx Vault om tokens voor gebruikers te beveiligen. Ze kunnen hun tokens voor een bepaalde tijd bewaren. Uwerx Vault is ook vergelijkbaar met staking, dus gebruikers verdienen beloningen voor het gebruik ervan.

Na het succes van de voorverkoop hebben de oprichters hun tokentoewijzing van 8% teruggebracht tot 7%. Bovendien is gestemd dat de liquiditeitsblokkering van de oprichters van 25 jaar na de voorverkoop wordt geblokkeerd voordat de voorverkoop eindigt. Deze ontwikkeling vond plaats nadat 82,8% van de Uwerx-gemeenschap had gestemd om de liquiditeit van de oprichter onmiddellijk te vergrendelen.

Het platform heeft de Alpha-versie gelanceerd, met een bestemmingspagina en een aanmeldingspagina. Andere functies, zoals de aanmeldingspagina, instellingen voor het gebruikersdashboard, vacatures plaatsen, vacatures zoeken en meer, worden volgende week vrijgegeven.

Ook zal het platform binnenkort overgaan naar de bètaversie, zodat gebruikers het platform kunnen gaan testen. Gebruikers kunnen ook nuttige feedback naar Uwerx sturen via een e-mail, feedback@uwerx.network.

Uwerx zal ook een test-airdrop lanceren waarmee gebruikers hun portemonnee-adressen kunnen valideren. Circa 98,2% van de platformcommunity stemde voor deze lancering. De Uwerx-ontwikkelaars hebben enorm veel succes geboekt door een agile methodologie te gebruiken voor snelle ontwikkeling en versnelde implementatie door middel van feedback.

Fetch.ai (FET) krijgt nieuwe financiering van DWF Labs

Fetch.ai (FET) combineert blockchain-technologie met machine learning-technologie om diensten te leveren voor activahandel, optimalisatie van energienetwerken en werk in de gig-economie.

Uniswap (UNI) maakt gebruik van de eerste gedecentraliseerde financiële applicatie van Fetch.ai (FET) om de handel voor zijn gebruikers te automatiseren met vooraf gedefinieerde opties.

Het platform ontving onlangs $40 miljoen aan financiering van DWF-labs. Fetch.ai (FETCH) wil de financiering gebruiken om autonome agents, netwerkinfrastructuur en gedecentraliseerd machine learning in te zetten.

Fetch.ai (FET) en Chainlink (LINK) hebben veel innovaties en lanceringen om de prijs van hun tokens te verhogen en het hoofd boven water te houden in de cryptomarkt. Sommige innovaties kunnen hun vruchten afwerpen, terwijl andere waarschijnlijk geen invloed hebben op de waarde van de munten.

De real-world use case van Uwerx betekent dat het winstgevend blijft voor vroege investeerders. Ga niet op het hek zitten. Koop vandaag WERX-tokens en profiteer van de geweldige aankoopbonus van 15%.
Klik op onderstaande links voor meer details.

Website: https://www.uwerx.network

Presale: http://invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network