Persbericht

Filecoin (FIL) prijsvoorspelling – 2 munten die het in 2023 zouden kunnen overtreffen: Uwerx (WERX) en Litecoin (LTC)

Recente prijsprognoses van analisten maken zich zorgen over sommige cryptohandelaren, aangezien een van de populaire activa, Filecoin (FIL), in 2023 een negatieve prijsbeweging kan meemaken. Maar andere projecten kunnen belangrijke, winstgevende alternatieven zijn – namelijk Uwerx en Litecoin (LTC)! Toch brengt een van deze munten iets nieuws. Blijf lezen om erachter te komen welke en zie wat zoveel investeerders aantrekt!

Filecoin (FIL) Prijsvoorspelling voor 2023

In wezen is Filecoin (FIL) een gedecentraliseerd opslagnetwerk dat tot doel heeft individuen een veiligere manier te bieden om gegevens te bewaren en op te halen. Deze unieke use-case hielp de Filecoin (FIL)-prijs naar het hoogtepunt van $236 in 2021 te stuwen. De recente bearmarkt schudde Filecoin (FIL) echter op zijn grondvesten, aangezien het bijna 98% van die waarde verloor en momenteel $5,39 waard is.

En het recente nieuws dat de oprichter van Filecoin (FIL), Filecoin Protocol Labs, 21% van zijn personeel zal ontslaan, heeft de munt in slechts 24 uur met 4% doen dalen. Bearish-analisten voorspellen een lage prijs van $3 en een hoge prijs van $6 voor Filecoin (FIL) tegen het einde van 2023, aangezien er elke dag meer rivalen zoals Northern Data opduiken.

Uwerx (WERX) – Veelbelovend project dat binnenkort van start gaat

Volgens een Freelancing in America-rapport, ervan uitgaande dat de huidige stijging van freelancen in het huidige tempo aanhoudt, zal 50,9% van de Amerikanen over 10 jaar als onafhankelijke contractanten werken. Gedreven door deze gegevens hebben prominente analisten bullish langetermijnvoorspellingen voor de WERX-munt, aangezien deze in Q1 en Q2 2024 een dieptepunt van $2 en een hoogtepunt van $4,40 zou kunnen bereiken.

Uwerx heeft alles in huis voor een platform dat door honderdduizenden mensen over de hele wereld wordt gebruikt: solide fundamenten, een uitstekende basis en een verbetering voor de branche! Uwerx wordt een uniek freelance platform dat volledig wordt aangedreven door blockchain-technologie! Valse beoordelingen, oplichting en hoge kosten zijn enkele van de problemen die de introductie van blockchain zal oplossen. Omdat Uwerx een gedecentraliseerde structuur zal zijn, is er geen externe escrow-service vereist, waardoor het niet meer nodig is om de hoge vergoedingen te betalen die rivalen zoals Upwork (20%) eisen – en dit alles terwijl het een veel grotere beveiliging van intellectueel eigendom biedt met zijn Proof-of-Work systeem!

Litecoin (LTC) – Kan het nog steeds grote opbrengsten opleveren?

Litecoin (LTC), gelanceerd in 2011, was een van de eerste crypto’s ooit ontwikkeld. Litecoin (LTC) wordt vaak gebruikt voor kleine transacties waarbij mensen of bedrijven betrokken zijn. De prijs van Litecoin (LTC) is $90,79, een daling van 4% in de afgelopen week.

Deze prijsdaling heeft veel investeerders op hun hoede gemaakt, aangezien bearish analisten een waardering van $68 voor het Litecoin (LTC) -token voorspellen tegen het einde van 2023. Desondanks zijn sommige Litecoin (LTC) -signalen nog steeds positief. Hoewel de relatieve sterkte-index (RSI) iets is gedaald, schommelt deze nog steeds rond het 50-60-niveau, wat aangeeft dat er nog steeds vraag is naar koop. Hoewel Litecoin (LTC) misschien een comeback heeft, kan er ook onrust zijn.

De voorverkoop van Uwerx (WERX) lijkt 2023 te domineren

Met de bearish vooruitzichten voor Filecoin (FIL) en de goede (maar niet uitstekende) projectie voor Litecoin (LTC), zou Uwerx in 2023 de beste investeringsoptie kunnen worden! Sommige analisten denken zelfs dat de WERX-voorverkoopprijs van $0,0075 binnenkort met 300% zal stijgen, wat betekent dat u een mogelijke eersteklas valuta kunt kopen voor een schamele prijs!

Na afloop van de voorverkoop wordt een liquiditeitsslot van 25 jaar geplaatst, evenals het eigendom van contracten dat wordt opgegeven zodra het project klaar is om te worden vrijgegeven op gecentraliseerde beurzen en een audit uitgevoerd door InterFi Network en SolidProof, maakt Uwerx een cryptovaluta moet je in de gaten houden, zeker met de 25% aankoopbonus.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/