Nieuws, Persbericht

Newsbit 01-06-2021 11:47 leestijd 2 - 2 min

Fivebalance: Strijd tegen Depressie en Geestelijke Gezondheidsproblemen

Als het eerste en enige bedrijf dat tot op heden publiekelijk bekend is om blockchain-technologie te gebruiken om depressie en angst te bestrijden, heeft FivebalanceUSA een paar mijlpalen bereikt om het bedrijf bewust te maken en zijn missie om geestelijke gezondheidsproblemen aan te pakken.

FiveBalanceUSA is een unieke startup die een gratis zelfverbetering applicatie heeft ontwikkeld die beschikbaar is via Google Play. De app is bedoeld om mensen te helpen die te maken hebben met depressie door hen te belonen met de FBN cryptocurrency bij het bereiken van hun persoonlijke op maat gemaakte doelen in de categorieën – Fit, Financieel, Familie, Flair, en Geloof.

Depressie en geestelijke gezondheidsproblemen zijn niet langer triviale problemen en komen wereldwijd zeer veel voor bij mensen van alle leeftijden. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is depressie een belangrijke oorzaak van invaliditeit en heeft het levens veranderende gevolgen. Ernstige depressies kunnen leiden tot zelfmoord, een belangrijke doodsoorzaak bij tieners en twintigers.

Depressie wordt veroorzaakt door een ingewikkeld samenspel van sociale, psychologische en biologische factoren. Toch is de aandoening beheersbaar door persoonlijke inspanningen, de juiste begeleiding en het gebruik van preventietechnieken. Deze methoden kunnen leiden tot zelfverbetering, en iedereen die met deze situatie te maken heeft kan een waardig leven leiden.

FivebalanceUSA’s missie is om al deze mensen te ondersteunen die verlangen naar een welvarend en productief leven. Fivebalance wordt verondersteld het eerste cryptocurrency project te zijn dat deze echte wereldproblemen aanpakt.


De mijlpaaldoelstellingen halen

In 2021 is het bedrijf dit jaar goed van start gegaan, na onlangs een juridisch advies te hebben verworven dat concludeert dat de FBN cryptocurrency niet als een effect wordt beschouwd. Fivebalance heeft ook de Rosetta API in haar code geïmplementeerd om compliant te worden en om te voldoen aan de noteringseisen van haar in behandeling zijnde aanvraag bij een grote beurs. Alle Q1 roadmap doelstellingen zijn gehaald en het bedrijf werkt nu aan haar Q2 prioriteiten.


NFT’s beschikbaar op de Fivebalance marktplaats

Fivebalance heeft een speciale editie NFT gemaakt die het zal uitdelen aan de eerste 250 masternode houders die het bedrijf hun adres ter verificatie sturen. De marktplaats is momenteel in ontwikkeling, maar items waaronder originele graffiti art NFT’s van een originele NYC Black Book zijn al beschikbaar voor verkoop.

FivebalanceUSA is actief op zoek naar investeerders en adviseurs om hen te helpen in hun zoektocht om depressie en angst uit te roeien, en om mensen over de hele wereld een betere kwaliteit van leven te geven.

Voor meer informatie over het project, het leiderschap, de whitepaper van het bedrijf, en de komende updates, bezoek de gegeven link: https://coinmarketcap.com/currencies/fivebalance/ of neem contact op met Fivebalance op haar Social Media feeds.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten