Persbericht

Newsbit 06-06-2022 13:09 leestijd 2 - 3 min

Gate.io’s negende verjaardag: het opmerkelijke ecologische cryptolandschap

In 2013 begon Gate.io met de bouw van een handelsplatform waar gebruikers veilig kunnen handelen. Inmiddels zijn enkele mijlpalen bereikt, waaronder het aanbieden van meer dan 1.400 cryptocurrencies en 10 miljoen wereldwijde gebruikers. Op Gate’s crypto-platform wordt dagelijks meer dan $10 miljard verhandeld.

Nu GateChain volwassener geworden is, wordt de ecologische kaart van Gate.io steeds completer. De focus ligt hier op de producten op basis van GateChain, waaronder: GT, HipoDeFi, Ventures, Labs, Grants, NFT Magic Box en meer.

Het succes van Gate.io is gebaseerd op het inzicht van Gate.io in de cryptomarkt, één van de eersten die een uitgebreid ecosysteem van digitale activa heeft gebouwd, dat gebruikers bredere opties en mogelijkheden biedt dan enig ander platform.

Gate.io zal een aantal functies lanceren voor het 9-jarig jubileum, waaronder de lancering van de Gate.io Lite App, de lancering van de officiële versie van de Gate.io Mini App en GameFi. Hieronder zal dit verder toegelicht worden.

1. Gate.io Lite App-release:

Allereerst zal de Lite App gelanceerd worden. Deze app maakt een aantal onderdelen aanzienlijk eenvoudiger voor de gebruiker. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de Lite App:

  • Marktsentiment (eenvoudige trendlijnen)
  • Fiat-valutastorting en valutawissel
  • NFT
  • Wallet
  • Basis Accountinstellingen

2. Gate.io Mini App officiële versie:

Hiernaast zal de Mini App worden gelanceerd. Dit is een handig portaal dat toegang biedt tot applicaties van derden. Via eenvoudige overzichten kunnen gebruikers efficiënter en naadloos door versleutelde applicaties van derden bladeren. Gate.io is van plan om in de toekomst verschillende categorieën apps worden aan te bieden, zoals kopen, reizen, cadeaubonnen en ticketing, zodat gebruikers kunnen genieten van een schat aan diensten zonder dat ze zich hoeven aan te melden voor een extra verkopersaccount van derden.

3. GameFi:

GameFi Center is een van de kanalen in de Mini App. De GameFi-portal bevindt zich in de Mini App-module van de App. Via zijn eigen innovatieve GateChain-openbare keten en cross-chain-protocol biedt het kosteneffectieve en krachtige blockchain-technologieondersteuning voor GameFi-projecten en een stabiel platform voor toepassingen van derden.

Negende verjaardag Gate.io

Half mei is de negende verjaardag van Gateio begonnen. Deze negende verjaardag van Gate.io wordt goed gevierd. Om dit goed te kunnen vieren, geeft Gateio verschillende cadeau’s weg met een waarde van in totaal $9,000,000! Alle gebruikers van het platform maken kans om dit te winnen! Wil jij hier meer info over? Ga dan naar de themapagina van het Gate.io 9-jarig jubileum.

Over Gate.io

Gate.io is in 2013 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van ’s werelds eerste crypto exchanges en een leider op het gebied van digitale activaplatforms. 

Gate.io biedt diensten met betrekking tot de handel in meerdere toonaangevende digitale activa en is uitgegroeid tot meer dan 10 miljoen gebruikers over de hele wereld. De populaire crypto-exchange is consequent gerangschikt als een van de top 10 cryptocurrency-exchanges op basis van liquiditeit en handelsvolume op CoinGecko. De exchange is hiernaast ook door het Blockchain Transparency Institute (BTI) geverifieerd.

Forbes Advisor heeft Gate.io met een 4.5 beoordeeld, waardoor het wereldwijd één van de beste crypto-exchanges is voor het jaar 2021. Naast de hoofd-exchange biedt Gate.io ook andere diensten zoals gedecentraliseerde financiering, onderzoek en analyse, durfkapitaalinvesteringen, portemonnee-services, labs en meer.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten