Persbericht

Geautomatiseerde marktmaker voor het DeFi Ecosysteem gelanceerd door Deffect

De gedecentraliseerde financieringsmarkt (DeFi) heeft over het afgelopen jaar een exponentiële groei meegemaakt. Over het jaar is voor miljarden aan euro’s aan kapitaal in een reeks next-gen-projecten geïnvesteerd. Nu heeft Deffect een nieuw platform gelanceerd – een geautomatiseerde marktmaker waar gedecentraliseerde en transparante projecten aan gekoppeld zijn.

Met het platform is Deffect van plan om lucratieve beloningen aan hun klanten aan te kunnen bieden, door de belangrijkste indicator-effecten te conceptualiseren. Het platform creëert dan ook marktcentralisatie, handelsautonomie en de generatie van beloningen.


Het Deffect Sharing Benefit Economy Platform (afgekort DSB)

Waar normaliter gebruikerskosten in rekening gebracht worden voor het implementeren van legacy-applicaties binnen de DeFi-markt, ontvangen de gebruikers van DSB juist vergoedingen van handelaren. In ruil voor het toepassen van het geautomatiseerde DSB-concept, wordt de gestandaardiseerde peer-to-peer-handel in het gehele ecosysteem vereenvoudigd.

Dit houdt in dat alle Deffect-gebruikers automatische (uit)betalingen zullen ontvangen wanneer ze deelnemen aan diverse activiteiten, zoals spelactiviteiten, door transacties uit te voeren of door deel te nemen aan het DPOSL-protocol. Ook kunnen deze uitbetalingen ontvangen worden door gebruikers wanneer zij zich ontwikkelen voor Deffect. Op deze manier wordt het voor de gebruikers zo eenvoudig mogelijk gemaakt om lucratieve en op cryptocurrency gebaseerde beloningen te krijgen die geen gecentraliseerde tussenpersoon vereisen.

Met het gebruik van slimme contracten verloopt alles op het platform transparant. Tevens kunnen de gebruikers hun transparantie van hun gedecentraliseerde effectbeloningen bepalen doordat alle indicatoren gecodeerd binnen het platform zijn.

Deffect, een op Tron gebaseerd platform, maakt het voor gebruikers mogelijk om tokens in te wisselen op het hoofdnetwerk van Tron, over een reeks liquiditeitspools. Deze transacties worden vervolgens snel verwerkt via Deffectex. Het platform biedt nog een aantal andere functies, waaronder Deffect Option (een methode waarmee binaire opties verhandeld kunnen worden op het Tron-netwerk), Deffect Bolo (een eenvoudig en niet-bewarend geldmarktprotocol dat crypto-creditering mogelijk maakt), Deffect Dice (een gedecentraliseerd standaard dobbelspel waarmee gebruikers op geluk gebaseerde beloningen kunnen winnen) en Deffect Humanities. Dit is een project dat gericht is op het belonen van de meer toegewijde gebruikers, waarbij een non-profitfilosofie ingezet wordt die bedoeld is om projecten te financieren via het uitbrengen van stemmen.


De DEF Token Voorverkoop

Momenteel loopt er een DEF-token voorverkoop die op 26 december 2020 afloopt. Iedereen die wil deelnemen kan dit eenvoudig doen door deze tokens aan te schaffen waardoor ze automatisch in het Deffect-systeem terecht komen. Wanneer dit eenmaal gebeurt is, ontvangen de gebruikers op crypto gebaseerde beloningen op de eerder genoemde indicatoreffecten. Deffect heeft een limiet van 900 miljoen DEF-tokens gezet. Deze tokens zullen pas geslagen worden wanneer zij nodig zijn en zijn gebaseerd op basis van de acties van de gemeenschap en volgens de operationele waarden van het platform.

Hoe hoog de beloningen per gebruiker zullen zijn houdt af van hun activiteiten. Dit houdt in dat hoe meer een gebruiker aan het netwerk deelneemt, hoe hoger de beloning is die deze gebruiker zal ontvangen.


De Deffect Roadmap

Deffect is van plan om zijn volwaardige ecosysteem zo snel mogelijk te lanceren. Hierom worden aanzienlijke middelen in het ecosysteem geïnvesteerd. Hierdoor zullen gebruikers in 2021 toegang krijgen tot AirDrop, Binary Options Trading, de Decentralized OTC Market, DEF Staking en het Dice Game.

In de nabije toekomst zal het DEF-token tevens genoteerd worden op diverse gedecentraliseerde dApp-exchanges, terwijl Deffect later in 2022 naast de Deffect Humanities-interface ook zijn BoLo-functies vrijgeven.