XRP pb1
Persbericht

Heb je de enorme XRP-stijging in 2023 gemist? Hier is de volgende crypto-parel die klaarstaat voor succes

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • XRP (XRP) verliest winsten behaald na de rechtbankoverwinning in juli. Experts voorspellen dat de prijs in 2023 onder $0,55 zal blijven.
  • NuggetRush (NUGX) komt naar voren als de volgende crypto-parel met een voorspelde winst van 100% in 2023.

Crypto marktinvesteerders haalden opgelucht adem toen Ripple de zaak tegen de SEC in juli 2023 won. Het nieuws zorgde voor een enorme stijging in XRP (XRP) en andere tokens. Nu zijn investeerders op zoek naar de volgende crypto-parel die naar verwachting sterk zal stijgen. Laten we dieper ingaan en begrijpen waarom NuggetRush (NUGX) klaar is voor succes en naar voren komt als de beste crypto om nu te kopen.

>> Koop NuggetRush Nu <<

XRP Ziet Winsten Teruglopen terwijl de Crypto Winter de Markt Overneemt

De XRP-token is sinds de lancering een van de top altcoins op de cryptomarkt geweest. Echter, de voortdurende juridische strijd tegen de SEC heeft een domper gezet op de prijs, vooral in het afgelopen jaar. Maar juli 2023 markeerde een gedenkwaardig moment in de geschiedenis van XRP toen het een gedeeltelijke overwinning behaalde op de SEC.

Het oordeel verduidelijkte dat XRP niet beschouwd kan worden als een effect, wat de SEC wel had geclaimd. Als gevolg hiervan ervoer de hele cryptomarkt een opleving in juli.

Hoewel de juridische strijd met de SEC voortduurt, heeft XRP hard gewerkt om zijn ecosysteem te verbeteren en partnerschappen te vormen. Zo hebben Coinbase, Bitstamp en Gemini XRP heropgenomen voor handel. Bovendien kreeg XRP in oktober een licentie van de Monetary Authority of Singapore die het toestaat digitale betalingsdiensten in Singapore te leveren.

Experts zeggen dat XRP zal doorgaan met het uitbreiden van zijn ecosysteem. Toch is een nieuwe stijging niet waarschijnlijk tot de berenmarkt eindigt. Als gevolg verwachten analisten dat de prijs in 2023 onder de $0,55 zal handelen.

NuggetRush Zal XRP Overvleugelen Met 100% Rendabiliteit in 2023

Crypto-investeerders die de bull run in juli hebben gemist, kunnen vertrouwen op een van de beste DeFi-projecten om succes te boeken. Dat project is het play-to-earn spel NuggetRush, gebouwd op het Ethereum-netwerk. De spelers van NuggetRush bouwen mijnbouwfaciliteiten met de hulp van andere spelers en mijnbouwexperts.

>> Koop NuggetRush Nu <<

Deze faciliteiten stellen NuggetRush-gebruikers in staat om mineralen, NFT’s en edelmetalen te delven op het platform. Bovendien kunnen ze de items die ze tijdens het spel delven ruilen voor echte activa op de NuggetRush-marktplaats. Opmerkelijk is dat het platform zijn tokenhouders in staat stelt de zeldzame NFT’s te ruilen voor echt goud.

Het NuggetRush-platform heeft een native token dat cruciaal is voor zijn ecosysteem, NUGX. Momenteel is het token beschikbaar voor $0,010 in ronde 1 van de voorverkoop. De totale voorraad van NUGX is 500.000.000. Van het totale aantal zijn er 25.000.000 beschikbaar tijdens ronde 1 van de voorverkoop, die snel verkoopt vanwege het lage instappunt.

Zodra de voorraad van ronde 1 uitverkocht is, zal de voorverkoop overgaan naar ronde 2 voor $0,012 per NUGX, een stijging van 20% ten opzichte van de huidige waardering. Aan het einde van de voorverkoop laten projecties zien dat de hoge vraag de prijs naar $0,020 per NUGX zal brengen. Als gevolg zullen vroege investeerders van ronde 1 NUGX 100% rendement behalen.

Alles overwegend, bestempelen experts NuggetRush en zijn token NUGX als een van de beste crypto’s om te kopen. Echter, tijd is essentieel, aangezien de beschikbare voorraad snel verkoopt.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.