Persbericht

HedgeUp (HDUP) trekt dagelijks meer dan 400 nieuwe houders aan en het bereidt zich voor op de strijd tegen de rivalen Shiba Inu (SHIB) en Filecoin (FIL)

HedgeUp (HDUP) maakt indrukwekkende stappen in de markt en trekt dagelijks meer dan 400 nieuwe investeerders. De onderneming maakt zich nu klaar om het op te nemen tegen haar rivalen, Shiba Inu (SHIB) en Filecoin(FIL). HedgeUp lijkt een belangrijke speler te worden als het gaat om cryptocurrencies.

Het project gaat eind juni van start en heeft als doel haar gebruikers een eenvoudige manier te bieden om te investeren in alternatieve fysieke activa.

HedgeUp (HDUP) heeft een zeer snelle groei doorgemaakt. De presale heeft tot nu toe al meer dan $1,6 miljoen opgehaald. Nu willen ze de strijd aangaan met Shiba Inu (SHIB) en Filecoin (FIL).

Nu HedgeUp Kopen

Overzicht van Filecoin (FIL)

Filecoin is een gedecentraliseerd opslagnetwerk met het doel het verstoren van het huidige gecentraliseerde cloudopslag landschap dat wordt gedomineerd door grote technische ondernemingen, zoals onder andere Amazon en Google. Door gebruik te maken van de technologie van de blockchain kan iedereen met Filecoin zijn ongebruikte opslagruimte verhuren om op die manier een gedecentraliseerd, veilig en efficiënt opslagsysteem te ontwikkelen.

Dit stimuleert investeerders en onderneming om bij te dragen aan het netwerk. Het maakt opslag vele malen betaalbaarder en toegankelijker voor gebruikers. Daarnaast biedt Filecoin een sterk en flexibel ecosysteem voor ontwikkelaars voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties en dApps.

Nu HedgeUp Kopen

Shiba Inu (SHIB) – De Meme Coin Baas

Shiba Inu is een echte Twitter coin. De coin ging van Twitter held naar Twitter grap. Dogecoin heeft daarentegen bewezen dat wanneer een coin kan stijgen, deze coin dat nog een keer kan verwezenlijken. Toch hebben vele investeerders het vertrouwen verloren in de coin. 

Deze investeerders gaan door naar de volgende grote meme van de dag of ze zijn meer geïnteresseerd in ondernemingen met echte waarde en een protocol dat bruikbaar is. Misschien investeren zij liever in een team dat de wereld wil verbeteren in plaats van een team dat haar eigen zakken wil vullen.

HedgeUp (HDUP) doet het anders dan Shiba Inu (SHIB) en Filecoin (FIL). FIL heeft meer geavanceerde technologie, maar deze coin mist de hype. De hype van SHIB is nu aan het afnemen. De kans is groot dat dit komt door het gebrek aan technologie binnen het project. Dit is waar HedgeUp in de toekomst om de hoek zal kijken.

Nu HedgeUp Kopen

HedgeUp (HDUP) – Tilt de DeFi Beleving naar een Nieuw Niveau

Het jaar 2021 was een geweldig jaar voor meme coins zoals Shiba Inu (SHIB) en kleinere blockchains zoals Filecoin (FIL). Toch waren de prijsbewegingen in deze coins in de periode daarna verschrikkelijk. Veel investeerders hebben er nu genoeg van, zoals vele grote whales in de DeFi omgeving.

Deze investeerders willen iets duurzaams. Zij willen use-cases en een bruikbare coin met een doel. HedgeUp (HDUP) is er klaar voor om dit te leveren.

Het team heeft het protocol ontworpen om uiteindelijk een ecosysteem te worden binnen een ander ecosysteem, BNB. Het project zal van start gaan als een marktplaats voor NFT’s. Gebruikers kunnen bij de marktplaats fysieke items kopen met crypto en dit is op zichzelf al zeer revolutionair.

Zodra het project van start is gegaan kunnen gebruikers verwachten dat HedgeUp (HDUP) de metaverse binnengaat, een DAO ontwikkeld en vele andere aspecten aan de roadmap toevoegt.

Deze aspecten zullen zorgen voor een zee aan liquiditeit op BNB waardoor beide het protocol en de BNB chain ongeëvenaard succes zullen behalen en behouden.

Nu HedgeUp Kopen

Conclusie

HedgeUp (HDUP) zal zorgen voor een revolutie in de digitale activa ruimte met haar innovatieve aanpak en inzet voor decentralisatie. HedgeUp (HDUP) biedt gebruikers een eenvoudige manier om te investeren in alternatieve fysieke activa en ontwikkelt een sterk ecosysteem voor ontwikkelaars.

Tot nu toe is de presale van het project een groot succes. Tijdens de presale werd al meer dan $1,6 miljoen opgehaald en dagelijks worden er meer dan 400 houders aangetrokken.

HedgeUp (HDUP) is er klaar voor om het op te nemen tegen Shiba Inu (SHIB) en Filecoin (FIL) en te winnen.

Via de onderstaande links kun je meer informatie lezen over het HedgeUp (HDUP) project, de doelstellingen en de presale: