Shiba_PersB
Persbericht

Herinner je Glauber Contessoto, de ‘SlumDoge Millionaire?’ Ontdek zijn volgende stappen in Crypto of Comparison

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR:
● Glauber Contessoto, ook wel de ‘SlumDoge Millionaire’ genoemd, veranderde van een bescheiden achtergrond in een crypto-miljonair door te investeren in Dogecoin. Hij gelooft in NuggetRush (NUGX) vanwege zijn praktische nut, gaming-integratie en sociale impact.

● NuggetRush (NUGX) heeft een goed gestructureerd tokenomics-model met een aanbod van 500 miljoen tokens, waarbij de nadruk wordt gelegd op decentralisatie en betrokkenheid van de gemeenschap. Het kent percentages toe voor publiek eigendom, beursnotering, liquiditeit, marketing, partnerschappen, wedstrijden en beloningen.

Glauber Contessoto, ook wel bekend als de ‘SlumDoge Millionaire’, heeft tot de verbeelding van velen gesproken met zijn ongelooflijke reis van een bescheiden begin naar crypto-rijkdom. Dit artikel onderzoekt zijn inspirerende verhaal en zijn hernieuwde interesse in NuggetRush (NUGX), een project met het potentieel om het cryptocurrency-landschap opnieuw vorm te geven.

NuggetRush Kopen

Glauber Contessoto verdiende een fortuin met Dogecoin

Ook wel de ‘SlumDoge Millionaire’ genoemd, is de levensreis van Glauber Contessoto van vodden naar rijkdom het type dat mensen aantrekt om in cryptocurrency te investeren. Contessoto komt uit een bescheiden achtergrond.

Hij verhuisde met zijn gezin vanuit Brazilië naar de Verenigde Staten en tijdens een interview met CNBC beschreef hij zijn vroege financiële omstandigheden als “zeer bescheiden”. Voordat Contessoto zijn miljonairstatus vergaarde, bekleedde hij een functie bij een muziekbedrijf en verkende hij kort de wereld van de aandelenhandel.

In 2021 hoorde Contessoto over Dogecoin (DOGE) en investeerde in de meme-munt. Niettemin verkocht hij, zonder enig besteedbaar inkomen om te beginnen met beleggen, bijna al zijn aandelen en leende hij geld van de Robinhood-app als marge om zijn Dogecoin (DOGE) te verwerven.

Later dreven de tweets van Elon Musk de prijzen omhoog, en ongeveer twee maanden later werd Glauber Contessoto een crypto-miljonair. De Dogecoin-miljonair heeft veel redenen om te geloven in het potentieel van NuggetRush (NUGX).

Ten eerste opereert NuggetRush op een solide basis van praktische bruikbaarheid en geavanceerde spelwerelden. NUGX maakt cryptocurrency-handel voor beginners eenvoudig, omdat het vanaf het begin een duidelijk en waardevol voorstel biedt.

Bovendien is NuggetRush (NUGX) niet alleen een eenvoudig token; het werkt als een brug waar cryptocurrency, gaming en sociale impact met elkaar verbonden zijn. NuggetRush (NUGX) vormt de basis van een revolutionair play-to-earn (P2E) blockchain-spel dat goudwinning, cryptocurrency en echte ambachtelijke mijnbouw soepel integreert, wat resulteert in een baanbrekend game-avontuur.

Ten derde is elke digitaal gedolven goudklomp in het spel gekoppeld aan tastbare beloningen in de echte wereld, waardoor actief een waardevol verschil wordt gemaakt in de levens van ambachtelijke mijnwerkers in onderontwikkelde landen. Deze investering in Impact Gaming gaat verder dan een simpele slogan; het is een uniek aspect dat NuggetRush (NUGX) scheidt van de kortstondige tokens.

Tot slot introduceert het project een geavanceerd Play-to-Earn (P2E) gamingconcept dat de cryptosector transformeert en verandert in een boeiende en lucratieve onderneming. Deze kernfunctie vergroot de betrokkenheid van gebruikers en positioneert het als de beste crypto-investering, en biedt veel tastbare voordelen die verder gaan dan speculatieve handel.

NuggetRush (NUGX) prijsanalyse

NuggetRush (NUGX) bestaat uit een perfect ontworpen tokenomics-model dat bestaat uit een voorraad van 500 miljoen tokens. Deze toewijzing garandeert decentralisatie en vergroot de actieve betrokkenheid van de gemeenschap, waarbij 43% wordt toegewezen aan het publiek, wat de toewijding van het project aan een gevarieerde en betrokken gemeenschap bevestigt.

Daarnaast geeft het 20% voor notering en liquiditeit, wijst het 20% toe aan marketing en strategische partnerschappen, en zet het 17% opzij voor concurrentie en ecosysteembeloningen. Interessant genoeg versterkt de uitgebreide distributiestrategie de status van NuggetRush (NUGX) als de beste DeFi-crypto voor investeerders die op zoek zijn naar langetermijninvesteringen.

Bovendien richt deze nieuwe ICO zich op beloningen uit de echte wereld, waaronder het veranderen van RUSHGEM NFT’s in tastbare activa zoals goud. De fysieke combinatie lost de kloof tussen de digitale en fysieke wereld op en biedt veel voordelen die Dogecoin momenteel niet heeft.

De geavanceerde strategie maakt NuggetRush (NUGX) de beste cryptocurrency om nu te kopen, omdat het op de lange termijn enorme rendementen biedt.

Dit DeFi-project is populair geworden in de crypto-ruimte, waarbij de noteringsprijs van $0,020 zich vertaalt in een ROI van 100% vergeleken met de Ronde 2-prijs van $0,012. De opmerkelijke prijsstijging bewijst de ingebouwde waarde van NUGX. Het potentieel ervan wordt met name ondersteund door meerdere innovatieve producten en onderscheidende kenmerken.

Met alle gemarkeerde componenten en functies is het geen wonder dat Glauber Contessoto vroeg in NuggetRush (NUGX) wil investeren.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.