eTukTuk
Persbericht

Het eTukTuk Blockchain Ecosysteem Geeft Niet Alleen Een Kans Aan Mensen Zonder Kapitaal, Maar Bestrijdt Ook Klimaatverandering

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De afgelopen jaren zijn er een paar nieuwe technologische ontwikkelingen, waaronder AI en blockchain, die grote vooruitgang hebben geboekt en een grote impact zouden kunnen hebben op ontwikkelingslanden. eTUkTuk (TUK) is een crypto project dat deze technologie gebruikt om niet alleen mensen zonder kapitaal te helpen, maar ook de elektrische voertuigen sector te veranderen en de klimaatverandering te bestrijden.

Door de milieuvriendelijke eTukTuk te promoten, kan het project het milieu en alle investeerders helpen. Hier kunt u alle essentiële informatie over het eTUkTuk project en de TUK-token lezen.

Met eTUkTUk Begint de Toekomst

1699996788-leadingbyexample

Er zijn meerdere projecten die het CO2-probleem willen aanpakken, maar eTukTUk (TUK) heeft een goed doordacht systeem ontwikkeld met een duidelijk gedefinieerd concept. Door blockchain technologie te integreren met de ontwikkelingen in de AI, heeft het team een project in handen om CO2-uitstoot terug te dringen door de mogelijkheid van ecologisch vriendelijk transport. Het uiteindelijke doel is om wereldwijd de transitie naar elektrische voertuigen te bespoedigen.

De essentie van het initiatief is de eTukTuk, een betrouwbaarder en goedkoper alternatief dan de traditionele eTukTuk. Het elektrisch voertuig wordt gecombineerd met een efficiënt laadsysteem om het goed te laten functioneren. Daarnaast worden de bestuurders van het voertuig ondersteund door hun potentiële verdiensten te vergroten en ook voordelen te bieden aan alle investeerders. Als gebruiker heb je niet alleen de mogelijkheid om bij te dragen aan dit project, maar ook een goed gevoel te krijgen door het terugbrengen van CO2-uitstoot.

eTukTuk heeft meer dan alleen een idee. Het project heeft meerdere hindernissen overwonnen en samenwerkingen gecreëerd zodat de doelstellingen stevig verankerd zijn. In dit jaar heeft eTukTuk een belangrijke stap gezet door een samenwerking aan te gaan met de Capital Maharaja Group, een gigantisch vennootschap met een groot marktaandeel in verschillende bedrijfstakken en 44 internationale samenwerkingsverbanden. Deze overeenkomst zorgt ervoor dat de Capital Maharaja Group een 20% belang in de activiteiten van eTukTuk in Sri Lanka heeft verworven.

Een andere belangrijke samenwerking is tussen eTukTuk en de regering van Sri Lanka. Met de steun van de regering kunnen er meer dan 200 laadstations worden gerealiseerd op verschillende locaties, wat een groot voordeel geeft aan de bestuurders. Deze zouden dan ook een 400% lagere gebruikskosten kunnen verwachten in vergelijking tot TukTuks op fossiele brandstof.

eTukTuk heeft de layer 2 van de BNB Chain volledig geïntegreerd. Dit bewijst dat eTukTuk gaat voor efficiëntie en innovatie, een groot voordeel voor crypto-investeerders die er snel bij zijn. Het toepassen van de Proof of Stake Authority (PoSA) methode op de BNB Chain, die een enorme groei heeft gehad in 2023, is de drijvende kracht achter deze keuze.

Het TUK-token speelt een cruciale rol in het systeem. Het geeft gebruikers veel voordeel als het netwerk van efficiënte laadstation zich verder uitbreidt. Het team benadrukt echter dat er niet alleen ecologische voordelen zijn. eTukTuk heeft namelijk ook een positieve invloed op onderontwikkelde gebieden met hoge ongelijkheid en hoge kosten van levensonderhoud. De missie van de token is dan ook om: “Voor altijd CO2-uitstoot van de wereld te doen verdwijnen!” Ondanks deze idealistische doelstelling, laat het project daarmee zijn toewijding zien aan het verbeteren van het milieu.

TUK Token Gaat Over Twee Dagen In Prijs Omhoog

Het team is volledig toegewijd om een groot verschil te maken in het reduceren van CO2-uitstoot. Dit is te zien in de succesvolle oplossing die ze hebben gecreëerd. Vanzelfsprekend is het ontwikkelen van de TUK-token essentieel in de groei van het eTukTuk netwerk. Het ecosysteem functioneert door de bestuurders kosten in rekening te brengen voor het gebruik van de voertuigen, om op deze manier omzet te creëren binnen het systeem. Daarbij ontvangen investeerders en verhuurders TUK-tokens bij elke transactie. Deze uitbreidbare aanpak ondersteunt de expansie van het netwerk om een wereldwijde transitie van fossiele brandstoffen te maken, lokaal en internationaal.

Op dit moment staat het token in de presale op een prijs van $0,0245, wat over twee dagen omhoog zal gaan. Het token heeft tot nu toe meer dan $183.000 opgehaald. Er is ook een mogelijkheid om de coin te staken meteen na het kopen van het token, waar op dit moment een APY van 1188% voor staat.

Conclusie

eTukTuk is het hoogtepunt van gedecentraliseerde technologie. Door de toewijding aan het doel om voordeel te geven aan alle investeerders, kan het project een schoolvoorbeeld worden voor alle tokens in de crypto wereld. Voor mensen die houden van de nieuwste blockchaintechnologie en het milieu, is het project iets om te ontdekken, in te participeren, toe te voegen aan de social-mediakanalen en mee te doen met de pre sale.

Nu naar eTukTuk


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.