Persbericht

Het vernieuwde Coinmerce

 

Het investeren in cryptocurrencies is iets wat door veel mensen overwogen. Het kan echter voor sommige nog steeds een beetje te ingewikkeld aanvoelen. Dat is waar Coinmerce in het spel komt: Coinmerce helpt jou met de handel in cryptocurrencies en dat doen wij op een leuke, veilige en gebruikersvriendelijke manier. Wij zijn trots op het all-in-one platform dat je in staat stelt om meer dan 140 verschillende cryptocurrencies te kopen, verkopen en bewaren. Hoewel we pas sinds 2017 bestaan, hebben we naam gemaakt door een platform te creëren dat het handelen in cryptocurrency verandert van iets dat alleen de technologisch onderlegde kan doen in iets wat iedereen kan doen. De laatste tijd heeft Coinmerce hard gewerkt aan het uitrollen van enkele updates die de ervaring nog beter, gemakkelijker en hopelijk nog succesvoller zullen maken. 

Ondertussen zijn enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd die je zullen helpen ons platform te gebruiken op de manier die jij graag wilt. Personaliseer je instellingen met betrekking tot veiligheid en notificaties. Wil jij op de hoogte blijven van iedere crypto op ons platform of alleen prijsupdates ontvangen voor de cryptocurrencies die jij bezit? Deze keuze is volledig aan jou! Tevens is een nieuwe sectie toegevoegd waarop wij nieuwsartikelen delen. Hierdoor blijf jij in één overzicht op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!


De kracht van eenvoud

Niets is erger dan het starten op een nieuw handelsplatform met een steile leercurve. Daarom hebben wij ons systeem nog eenvoudiger gemaakt dan voorheen. We hebben geluisterd naar de feedback en hebben hierdoor diverse verbeteringen doorgevoerd! Op deze manier wordt de gebruiksvriendelijkheid van het platform aanzienlijk verbeterd.

Ons systeem laat je nu precies zien wat je moet doen en hoe je het moet doen, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken. Door deze stappen te volgen, zorgen wij ervoor dat jij onderweg niet meer in de war raakt. Elke stap is eenvoudig gemaakt, zodat er minder tijd nodig is om van het ene naar het andere puzzelstukje te gaan. Het aantal mogelijkheden op het platform is tevens hetzelfde gebleven.


Vernieuwd dashboard

Er is een gloednieuw dashboard ontwikkeld, waarmee jij alle essentiële informatie over jouw account op één centrale plaats kunt inzien. In plaats van dat je door verschillende pagina’s van je account moet navigeren om zaken als je huidige investeringen of beloningen te zien, is dit een stuk makkelijker voor je gemaakt door dit op 1 centrale plaats weer te geven. En dat maakt het een stuk eenvoudiger voor jou om binnen je account te werken.


Toekomstige updates

We werken er hard aan om alle mogelijkheden te bieden die jij nodig hebt. Deze hebben wij vervolgens samengevoegd op één platform. We zijn verheugd om aan te kondigen dat je binnenkort in staat zult zijn om praktisch alle cryptocurrencies die Coinmerce aanbiedt ook te kunnen storten. Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuw order type, Coin2Coin. Hierdoor wissel jij moeiteloos van crypto naar crypto.

Wij geloven dat deze veranderingen het een stuk makkelijker voor je zullen maken om door het systeem te navigeren en te beginnen met handelen. Of je nu gloednieuw bent in cryptocurrency trading of al sinds het begin actief bent (en alles daartussenin), wij willen er zeker van zijn dat je ervaring met ons de beste is die je tot nu toe hebt gehad.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in het handelen in cryptocurrencies via Coinmerce?