Persbericht

Persbericht

Newsbit 16-03-2022 14:06u leestijd 3 - 5 min

Hier is waarom volatiliteit Bitcoin niet kon verslaan en het de toekomst van geld kan worden

De top cryptocurrency Bitcoin fluctueerde heftig op 16 maart 2022. De prijs ervan ging met meer dan 7% heen en weer in slechts een uur tijd. Alhoewel de oorlog in Oekraïne nog steeds op de wereldmarkt opdoemt, is Bitcoin een stap verder om wereldwijd een grote aanwinst te worden. 

Op 3 maart kondigde Lugano, Zwitserland aan dat het heeft samengewerkt met de uitgever van stablecoin Tether bij het maken van bitcoin, Tether en Lugano’s eigen LVGA Points-token als wettig betaalmiddel van de stad.

Dit is na El Salvador de tweede regio die cryptocurrencies als wettig betaalmiddel erkent. Volgens het plan van Lugano kunnen de bovenstaande cryptocurrencies niet alleen worden gebruikt als belastingbetalingen, maar ook worden geaccepteerd door alle lokale bedrijven. 

De Zwitserse stad heeft ook twee fondsen opgericht om het gebruik van cryptocurrencies in de stad te promoten. Eén fonds ter waarde van ongeveer $3,26 (€2,9) miljoen is opgericht om de acceptatie van BTC-, USDT- en LVGA-tokens in winkels en bedrijven in de stad aan te moedigen. De tweede is een investeringsfonds van maximaal $100 (€90,8) miljoen dat zich toelegt op het helpen van lokale blockchain-startups en blockchain-serviceproviders.


Waarom Bitcoin?

In het midden van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne is Bitcoin (BTC) de ster, omdat veel mensen een safe haven zoeken in de top cryptocurrency Bitcoin om hun rijkdommen te beschermen. Het gedecentraliseerde karakter van Bitcoin kan veel gemak en zelfs een zekere mate van stabiliteit brengen voor landen met hoge inflatie of crisis. Venezuela is bijvoorbeeld een hotspot geworden voor Bitcoin-mining en crypto-betalingen, gezien het feit dat de hyperinflatie van het land de vraag naar Bitcoin aanzienlijk stimuleert.

Omdat 70% van de bevolking in El Salvador geen toegang heeft tot bankdiensten, hoopt het land zijn afhankelijkheid van grensoverschrijdende overmakingen te verminderen en buitenlandse investeringen aan te trekken door een omgeving te creëren voor het gebruik van cryptocurrencies. In El Salvador zijn grensoverschrijdende overmakingen goed voor 24% van het BBP. In vergelijking met traditionele overmakingskanalen kan Bitcoin de grensoverschrijdende transactiekosten verlagen en het beschikbare inkomen van sommige mensen verhogen.

Met de promotie van Bitcoin over de hele wereld, wordt Bitcoin geleidelijk een wereldwijde troef. Hoewel sommigen nog sceptisch zijn over Bitcoin, promoten landen als Korea en de VS de blockchain-industrie zoals de Metaverse, waar Bitcoin een belangrijke rol zou kunnen spelen. Maandag stemden leden van de Commissie economische en monetaire zaken van het Europees Parlement voor een gematigd regelgevingskader voor cryptocurrencies. Het raamwerk zal naar verwachting de duurzame ontwikkeling van cryptocurrencies in Europa bevorderen.

“Met de goedkeuring van het MiCA-rapport heeft het Europees Parlement de weg vrijgemaakt voor een innovatievriendelijke crypto-regulering die wereldwijd normen kan stellen”, zegt EP-lid Stefan Berger van de Europese Volkspartij.


Hoe investeer ik in Bitcoin?

In ieder geval zal de Bitcoin-markt nog geruime tijd volatiel blijven. Maar door de juiste beleggingsmethode te gebruiken, kan volatiliteit een krachtig hulpmiddel voor winst worden. 

Futures trading is één van de meest populaire tools om uw vermogen te laten groeien. U kunt profiteren van prijsschommelingen om geld te verdienen door te speculeren over de richting van de cryptoprijs. 

Bexplus is een toonaangevend platform voor crypto-derivaten dat is geaccrediteerd door MSB (Money Services Business). 

Bexplus biedt 100x hefboomwerking in BTC-, ETH-, DOGE-, ADA- en XRP-futurescontracten. Bexplus wordt vertrouwd door meer dan een miljoen handelaren over de hele wereld, waaronder de VS, Japan, Korea en Iran. Geen KYC, geen aanbetaling, handelaren kunnen de meest attente diensten ontvangen, inclusief 24/7 klantenondersteuning.


Andere opmerkelijke features

100x hefboomwerking

Met een hefboomwerking van 100x aangeboden door Bexplus, kunt u een contract van 100 BTC openen met slechts 1 BTC uit uw portemonnee. Naar analogie kan 10 BTC een contract van 1000 BTC openen. Als u een lang contract opent met een hefboomwerking van 100 en de prijs met 1% stijgt, verdient u 100% winst. Evenzo, als u een kort contract opent met een hefboomwerking van 100 en de prijs met 1% daalt, verdient u ook 100% winst.

100% stortingsbonus

Bexplus biedt een 100% bonus voor elke storting, waarmee je grotere posities kunt openen en meer winst kunt maken. Stort 1 BTC en u krijgt 2 BTC op uw account bijgeschreven. Elke gebruiker kan tot 10 BTC krijgen voor elke storting. (Bonussen zijn niet opneembaar, de met de bonus behaalde winst kan worden opgenomen.)

Bexplus BTC-Wallet

Wanneer u niet handelt, kunt jij jouw BTC overzetten naar de rentedragende portemonnee en genieten van tot 21% rente op jaarbasis zonder enig risico, wat ongetwijfeld een van de meest winstgevende tarieven in de branche is.

Copy Trading

Met Copy Trading van Bexplus, oftewel kopieerhandel in Nederlands, kun je automatisch de handel van andere uitstekende handelaren kopiëren. Het kan een zeer waardevolle portefeuille zijn voor degenen die net beginnen met handelen, of voor degenen die niet veel tijd willen besteden aan het beheren van hun transacties.

Een demo-account met 10 BTC

Een demo-account met 10 aanvulbare BTC aangeboden door Bexplus kan u helpen om beter vertrouwd te raken met handelen met hefboomwerking en oefenen met handelen zonder risico’s te nemen. U kunt ook leren de markt te analyseren en de toolkit te gebruiken met het demo-account.

24/7 opname en 24/7 klantenondersteuning

U kunt op elk gewenst moment een opnameverzoek indienen en uw stortingen binnen 30 minuten tijdens werkuren terugkrijgen. Als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice via verschillende kanalen, zoals e-mail en livechat.

Applicatie voor de mobiele telefoon

Met de Bexplus App kun je je account beheren en handelen waar en wanneer je maar wilt. Het integreert ook andere tools zoals realtime grafieken, nieuwswaarschuwingen, enz., die uw capabele assistenten bij het handelen zullen zijn. Download de Bexplus APP in de Apple Store en Google Play.

Registreer je op Bexplus en ontvang nu een 100% stortingsbonus.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten