Persbericht

HODL werkt niet meer. Hoe profiteren traders van zijwaartse handel?

Registreer via deze link voor een permanente 10% korting op je handelskosten.

Op 4 december is de Bitcoin prijs plotseling, in slechts enkele minuten, met bijna $1.000 gestegen. Echter even later daalde de koers weer en keerde de BTC terug naar de $7.200, dollar. Ook andere cryptocurrencies toonden een vergelijkbare piek. Gedurende de laatste 5 dagen heeft Bitcoin geen significante pieken laten zien. BTC is geleidelijk gegroeid naar het niveau van ongeveer $ 7.500 dollar.

De afgelopen maanden schommelde Bitcoin wild, sommige experts wijzen op de lage handelsvolumes als de reden voor de hoge volatiliteit van crypto. Wat precies de laatste piek veroorzaakte, is niet helemaal duidelijk, maar een mogelijke reden zou de grote hoeveelheden Bitcoins-transacties kunnen zijn tussen zogenaamde whales. Deze whales zijn in staat zijn om de prijs te beïnvloeden tijdens periodes van lage handelsvolumes.

Het huidige marktsentiment is laag en beleggers zijn uiterst bang, zo laat de fear and greed index zien. Sommigen denken echter dat de huidige situatie een stilte voor de storm zou kunnen zijn. Angst is historisch gezien een gegeven waar beleggers op traden.

Ondertussen kunnen beleggers die op zoek zijn naar investeringsmogelijkheden op de korte termijn het wachten op de volgende bull run beu worden, Sommigen komen uiteindelijk terecht in de margehandel (leverage trading).

Eén van de belangrijkste platforms die leverage trading aanbiedt, is de in Hongkong gevestigde exchange genaamd Bexplus. Deze betrouwbare leverage exchange biedt een hefboom van 100x.


Bexplus: Maak winst van de kleinste Bitcoin-prijsschommelingen

Handelen op Bexplus biedt beleggers kansen om winst te behalen bij de kleine prijsveranderingen. Dit dankzij een hefboomwerking (leverage) van 100x.

Je wil bijvoorbeeld in bitcoin investeren door 1 BTC te kopen voor een prijs van $7.000. Om het op de klassieke exchange te kopen, moet je het bedrag van $7.000 betalen. Wanneer de Bitcoin-prijs met 1% stijgt (en de prijs van 1 BTC nu $7.070 is), ontvang je een winst van $70 als je 1 BTC verkoopt. Je hebt dus $70 verdiend met een oorspronkelijke investering van $ 7.000.

Laten we eens kijken hoe effectief dezelfde deal op Bexplus kan zijn: Je hoeft slechts 1% te betalen om dezelfde transactie te openen, wat slechts $70 (0,01 BTC) is om een positie van 1 BTC te openen. Als de prijs van Bitcoin met 1% stijgt, maak je dezelfde winst van $ 0, maar je kosten zijn aanzienlijk lager!


Bexplus welkomst pakket voor nieuwe gebruikers: versterk je investeringskracht

In september geeft Bexplus elke nieuwe gebruiker een speciaal beginners beloningspakket: verhoog je investeringsvermogen met $10 registratiebonus, $100 stortingsbonus en 10% korting op je handelskosten!

10% korting op je handelskosten

De reguliere Bexplus-handelskosten voor de BTC / USDT-paar is 0,075%, wat lager is dan dat van veel van de concurrenten. Na de korting betaalt de nieuwe gebruiker slechts 0,07% handelskosten voor een BTC / USDT-handelspaar. De korting op de handelskosten is permanent geldig nadat je jezelf hebt geregistreerd via de link op de campagnepagina.

$ 10 registratiebonus

Na registratie kan ELKE gebruiker een registratiebonus van $10 (≈0.001 BTC op het moment van schrijven) krijgen: er is geen storting nodig. De bonus van $10 kan worden verhandeld op een echt handelsaccount, de winsten die je maakt met je registratiebonus van $10 mogen worden opgenomen.

Stortingsbonus van $ 100

Alle gebruikers die meer dan 0,008 BTC-bonus hebben verdiend, komen in aanmerking voor een bonus van $100 (≈0.013 BTC). De stortingsbonus kan als marge worden gebruikt, dus alle winst die je hebt gemaakt zijn hoger dan zonder. De winst mag je opnemen.

Gebruikers met een stortingsbedrag dat lager is dan 0.008 BTC kunnen een stortingsbonus van 100% ontvangen. Door bijvoorbeeld 0.004 BTC te storten, ontvangt de gebruiker 0.008 BTC.

10 BTC voor Demo Account 

Bexplus is altijd a; een beginnersvriendelijk platform geweest. Zo is er een handelssimulator om te oefenen beschikbaar op het platform. Gebruikers kunnen hun eerste stapjes op ene leverage exchange maken door hun vaardigheden in de simulator te verbeteren. Er zullen 10 simulatie BTC’s worden toegekend zodra je je hebt geregistreerd.


Follow Bexplus on: