digitoads
Persbericht

Hoe DigiToads (TOADS) Memecoin-benadering een bedreiging vormt voor cryptoreuzen zoals Polkadot (DOT) en Avalanche (AVAX)

Beleggers die meerdere cycli hebben meegemaakt, weten maar al te goed dat de best gerangschikte projecten snel veranderen. Beleggers die slechts één cyclus hebben meegemaakt, zullen deze les snel leren. De top tien in 2017 zag er heel anders uit dan in 2021, net als in 2025. Doorgewinterde investeerders hebben zich gericht op opkomende protocollen, een goed voorbeeld is DigiToads (TOADS) met zijn krachtige memecoin-benadering. En TOADS bedreigt nu al de gevestigde cryptoreuzen Polkadot (DOT) en Avalanche (AVAX).

Willen investeerders een stel dinosaurus-tokens vasthouden met opgeblazen marktkapitalisaties en bagholders die wachten om op elke pomp te dumpen? Of willen investeerders agile start-up-projecten houden die hun expansiefase ingaan? Kiezen tussen DOT, AVAX en TOADS is gemakkelijk voor slimme investeerders.

DigiToads (TOADS) daagt de status-quo uit

DigiToads maakt een enorme vlucht en dit jonge memecoin-juweeltje heeft al meer dan $4,4 miljoen opgehaald in de voorverkoop met enorme hoeveelheden ruimte voor groei. Om dit in perspectief te plaatsen: Polkadot (DOT) heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $6,7 miljard en Avalanche (AVAX) heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $4,9 miljard. Wat betekent dit praktisch? Het betekent dat er veel meer liquiditeit nodig is om de prijzen van een van deze laatste-cyclusprojecten te laten pompen. TOADS daarentegen kunnen in een oogwenk verticaal opstijgen.

Zonder verwervingsperiode tijdens de voorverkoop, hebben investeerders onmiddellijk toegang tot hun tokens, waardoor ze winsten kunnen vastleggen, en hoe eerder investeerders deelnemen, hoe groter het voordeel waaraan ze worden blootgesteld.

DigiToads herziet wat het betekent om een memecoin te zijn, en dit deflatoire token boordevol nut presenteert een van de beste altcoins om in te investeren door een landmijl. DigiToads heeft een spel om te verdienen en het hele ecosysteem, bekend als The Swamp, is speciaal gebouwd om houders te belonen.

Met airdrops voor TOADS-houders, een nieuw uitzetmechanisme waarmee gebruikers NFT’s kunnen gebruiken om passief inkomen te verdienen, plannen om een gedecentraliseerde beurs te lanceren, een handelsacademie en zelfs on-chain handelscompetities waar leden van de gemeenschap de kans krijgen om een deel te controleren van de schatkist via het Platinum Toads-initiatief.

Analisten hebben al voorspeld dat TOADS de komende weken met 1.200% zal stijgen, en met 3.500 sterke verzamelingen TOADS NFT’s die een lucratieve bron van passief inkomen openen, zouden ze enkele van de beste NFT’s kunnen worden om op de markt te kopen.

>> Koop DigiToads Nu <<

Polkadot (DOT) en interoperabiliteit

Polkadot (DOT) heeft onlangs PolkadotDecoded aangekondigd, het vlaggenschipevenement voor het Polkadot (DOT)-ecosysteem dat in juni in Kopenhagen zal plaatsvinden. Dit Layer Zero-protocol, ontworpen door Gavin Woods, voormalig kernontwikkelaar van Ethereum, introduceert een unieke architectuur die interoperabiliteit mogelijk maakt tussen maximaal 100 parachains – gespecialiseerde blockchains – dankzij de Relay Chain, die activa en informatie vrijelijk overdraagt.

Polkadot (DOT) was een van de best presterende bedrijven in de laatste cyclus, maar of het nu een van de beste crypto’s is om te kopen, valt nog te bezien. Zal Polkadot (DOT) in staat zijn om zijn eerdere all-time highs te heroveren? Analisten hebben conservatiever voorspeld en voorspellen een bereik tussen $9,66 en $11,44 voor $DOT in 2024.

Avalanche (AVAX) de institutionele Altcoin

Avalanche (AVAX) was een van de beste defi-munten in 2021 die snel groeide toen investeerders op zoek waren naar alternatieven voor Ethereum (ETH). Avalanche (AVAX), leider van het peloton onder de schaalbare alt-munten, waardeerde snel, maar werd zwaar getroffen door de bearmarkt die bijna 90% terugtrok op de bodem.

Avalanche (AVAX) heeft zijn hoop gevestigd op institutionele acceptatie, en zijn nieuwe service AvaCloud stelt entiteiten in staat om snel hun eigen subnet te lanceren. Analisten voorspellen dat Avalanche (AVAX) in 2024 tussen $25,71 en $31,56 handelt, nog ver verwijderd van het hoogste punt ooit.

De held van de volgende cyclus: DigiToads

De geniale memecoin-benadering van DigiToad geeft het de viraliteit en levendigheid die ongelooflijke prijsstijgingen mogelijk maken. Maar dit token wordt ondersteund door sterke economische modellen, een expliciete focus op het teruggeven van waarde aan houders en zelfs een nadruk op het milieu.

DigiToads bouwt een reeks DeFi-producten uit met TOADS in het hart, waardoor deelname aan de voorverkoop en een vroege TOADS-houder worden een van de meest opwindende kansen op de cryptomarkt is. TOADS is op een missie om DeFi te veranderen en zal als gevolg daarvan waarschijnlijk in de top vijftig, misschien zelfs de top twintig, eindigen. TOADS-houders moeten worden vastgemaakt; de reis begint nu.

Bezoek voor meer informatie over DigiToads de website, doe mee aan de voorverkoop of word lid van de community voor regelmatige updates.