crypto kopen
Persbericht

Newsbit 15-08-2022 11:44 leestijd 6 - 15 min

Hoe Kun Je Tamadoge Coin (TAMA) Kopen in Nederland 2022?

De nieuwe cryptomunt Tamadoge is langzaamaan een plekje aan het veroveren op de cryptomarkt. Met de succesvolle lopende pre-sale heeft Tamadoge al de nodige investeerders binnen boord gehaald en daar kun jij je nog bij voegen. 

Meta: Tamadoge Kopen in 5 stappen – Investeer nu in de nieuwste Play-to-Earn Metaverse coin tegen een goedkope pre-sale prijs. 

Tamadoge coin (TAMA) in het kort

  • Immens succesvolle en voordelige pre-sale die verdeeld is in een beta sale (25 juli 2022 – 10 augustus 2022) en een volle pre-sale (eindigt Q4 2022). 
  • Deflationaire cryptomunt die je gebruikt in alle applicaties binnen de Tamaverse.
  • Één van de meest gehypete coins van 2022.
  • Binnen de Tamaverse kun je Tamadoge pets minten om ze in de vorm van een NFT als huisdier te krijgen.

Tamadoge Coin Kopen in 5 stappen

TAMA is op het moment enorm populair onder investeerders. De coin biedt veel groeipotentieel. Op het moment kun je profiteren van een extra voordelige koopprijs tijdens de pre-sale. Hieronder zie je hoe direct Tamadoge coin kopen mogelijk is. 

  • Stap 1 – Zoek en installeer je crypto wallet: Download een geschikte crypto wallet als MetaMask of Trustwallet en maak een wallet adres aan. Zorg bij andere wallets dat deze de Ethereum blockchain ondersteunt.
  • Stap 2 – Ethereum of Tether kopen: Meld je aan bij een crypto exchange en schaf Tether of Ethereum aan. Dit heb je nodig om te beginnen met TAMA kopen.
  • Stap 3 – Connect je wallet met de Tamadog pre-sale: Bezoek de website van Tamadoge en link je wallet met de knop “Connect Wallet”. Daarna krijg je een pop-up in je wallet om toegang te geven. 
  • Stap 4 – Tamadoge kopen: Bepaal hoeveel je munten je wilt kopen (min. 10.000). Vervolgens klik je op “Convert ETH” of “Convert USDT”. Dat is uiteraard afhankelijk van de coin die je wilt ruilen voor TAMA. 
  • Stap 5 – Tamadoge tokens claimen: Wanneer de pre-sale eindigt, wordt het mogelijk om je TAMA te claimen op de website. Dit doe je door te klikken op de knop “Claim”. De TAMA coins worden vervolgens direct naar je wallet gestort.

Direct beginnen met TAMA kopen!

Wat is Tamadoge?

Wanneer je wilt beginnen met Tamadoge kopen, is het belangrijk om goed research te doen naar het netwerk en de ontwikkelaars. De ontwikkelaars van TAMA hebben het doel om de beste meme coin op de markt te worden. Door veel investeerders wordt Tamadoge gezien als de nieuwe Doge en Shiba Inu coins. De ROI op deze coins was enorm, waardoor de pre-sale van Tamadoge enorm populair is. 

Wanneer je dus de groei van Doge en Shiba Inu coin hebt gemist, is dit je kans. Een groot verschil tussen Tamadoge en zijn voorgangers, is dat Doge en Shiba Inu enkel meme coins waren. Tamadoge heeft echter wel degelijk functies binnen de Tamaverse. 

De coins zijn te verdienen door Play-To-Earn games te spelen. Met Play-To-Earn games of P2E games verdien je coins door simpelweg games te spelen. Hoe beter je scoort, hoe hoger de payout. 

Een essentieel onderdeel van de Tamaverse zijn de zogenaamde Tamadoge pets. Dit is een NFT die je mint en vervolgens verzorgt tot deze volwassen is. Ook dit houdt het P2E model aan. Hoe meer tijd je besteed aan het verzorgen van je Tama pet, hoe meer je verdient. Zodra je Tamadoge pet is opgegroeid, kun je deze gebruiken om te strijden tegen andere Tamadoge pet eigenaren. Wanneer je wint, wordt je beloond met nog meer TAMA coins. Met deze wedstrijden kun je het meeste TAMA verdienen.

De ranking bepaalt hoeveel je krijgt uitbetaald. Wanneer je wint krijg je zogenaamde dogepoints. Op basis van je ranking krijg je aan het eind van de maand uitbetaald in Tamadoge tokens. 

Een belangrijk aspect van de Tamadoge coin, is dat deze deflationair is. Dit betekent dat er periodiek 5% van de coins geburnd wordt. Zo wordt de coin steeds schaarser, waardoor de coin op den duur in waarde zal stijgen. 

De ontwikkelaars van Tamadoge zijn geverifieerd door CoinSniper. Dit platform controleert crypto projecten en bepaalt of deze legitiem zijn. Ook de code voor de smart contracts binnen het Tamadoge netwerk zijn gescreend. Solidproof.io onderzoekt de smart contracts binnen blockchains en kijkt of deze veilig zijn. 

Start direct met Tamadoge kopen

Waarom Tamadoge kopen?

Alhoewel Tamadoge coin kopen al tijdens de pre-sale zeer populair is, is het nog wel belangrijk om te weten waarom deze coin zo populair is. De coin is niet alleen populair omdat dit wordt gezien als dé nieuwe memecoin. De ontwikkelaars willen dat Tamadoge coin ook daadwerkelijk een functie heeft. Hieronder vind je de verschillende redenen waarom Tamadoge kopen op het moment zeer interessant is.

Verdien beloningen door te spelen

Wellicht wel het meest interessante aspect van de Tamaverse, is de mogelijkheid om Play-To-Earn games te spelen waarmee je Tamacoin kunt verdienen. Met Tamadoge coins kun je een Tamadoge pet kopen in de vorm van een NFT. Zodra deze pet volwassen is, kun je deze gebruiken om mee te doen aan de games binnen de Tamaverse. Hierdoor kun je zelf Tamadoge coin verdienen door meer te spelen. 

Wanneer de gebruikers toenemen, lopen deze beloningen flink op. Deze worden namelijk bepaald door de hoeveelheid mensen items kopen binnen de Tamaverse. 30% van de opbrengst wordt gebruik voor marketing, 65% voor de prijzenpotten en 5% wordt geburnd. 

Immens bereik over de meme coin community

De meme coin community is al zeer snel op de hoogte van een nieuwe meme coin met veel groeipotentieel. Dit komt doordat mensen met een interesse in meme coins enorm actief zijn op kanalen als Reddit, Telegram en Twitter. Hier wordt onderling gecommuniceerd en getheoretiseerd over potentiële lucratieve investeringen zoals Tamadoge. 

Deze community groeide vooral door de populariteit van Dogecoin. Hierdoor heeft Tamadoge het voordeel dat deze mee kan liften op het succes van Dogecoin. Geen wonder dus dat het twitteraccount van Tamadoge al meer dan 40.000 volgers heeft. 

Metaverse Integratie

TAMA kopen wordt door velen gezien als een “veiligere” investering dan Dogecoin en Shiba Inu. Alhoewel deze coins enorm stegen in korte tijd, hadden deze geen echte functie. Dat is anders bij de Tamadoge coin. Dit begint bij een integratie in de metaverse. Het platform heeft zelfs een eigen metaverse omgeving: de Tamaverse. 

Door het gebruik van NFT’s in de vorm van pets en het Play-To-Earn model, heeft Tamadoge een stuk betere fundering dan zijn voorgangers. In de toekomst zijn de ontwikkelaars zelfs van plan om het mogelijk te maken deze Tamadoge pets te integreren in andere metaverses in de vorm van samenwerkingen. 

Nu Tamadoge coin kopen

Veelbelovende Roadmap

Alleen met grote verhalen kom je er tegenwoordig niet meer. Dit moet ook goed worden onderbouwt. Dat doet Tamadoge met de roadmap die recentelijk is gepubliceerd. Hierin staan de plannen die het netwerk heeft over het komende jaar tot eind 2023. 

Denk hierbij aan partnerships met andere metaverses, het uitbreiden naar meerdere crypto exchanges en het uitbreiden van het aanbod aan Play-To-Earn games. Daarnaast zijn er plannen om ook fysieke beloningen uit te reiken en wordt er een eigen app met augmenten reality ontwikkeld.

NFT integratie

Tamadoge kopen betekent niet alleen dat je in het bezit bent van een veelbelovende munt, je krijgt hiermee toegang tot de aankoop van NFT’s. Ook aan deze NFT’s kun je flinke winsten boeken. Stel je wilt van Tamadoge pet wisselen, dan kun je jouw NFT pet verkopen op de Tamadoge store. Heb je hier dus veel werk in gestopt, zal deze voor een stuk meer verkocht worden dan de aankoopwaarde! 

Het is mogelijk om zoveel Tamadoge pets te hebben als je wilt. Het potentieel om hieraan geld te verdienen is dus zeer groot. 

Tamadoge Kopen tijdens de pre-sale

Tamadoge kopen kan nu al door de pre-sale die sinds 25 juli 2022 loopt. Dit bestaat uit een beta sale die inmiddels afgelopen is. In deze fase kon je voor een zeer voordelige prijs Tamadoge kopen. Naar verwachting zal deze in de toekomst flink gaan stijgen. De tweede fase van de pre-sale is de “full” pre-sale. Hier komt er telkens een nieuwe batch aan munten beschikbaar en stijgt bij elke uitgebrachte batch de prijs met 0,0025 USDT. 

De pre-sale duurt nog tot eind 2022 of tot het moment dat alle beschikbare Tamadoge tokens uitverkocht zijn. Doordat de prijs bij elke batch stijgt, is het verstandig om zo snel mogelijk in de munt te investeren. 

Tamadoge kopen – Tamadoge app

Een andere aantrekkelijke reden om direct te beginnen met Tamadoge kopen, is de Tamadoge Augmented Reality app die op het moment wordt ontwikkeld. Deze app brengt je Tamadoge pet tot leven. Hierdoor heb je je Tamadoge pets altijd bij de hand en kun je deze verzorgen wanneer je wilt. De app komt daarnaast met sociale media integratie om je vooruitgang te delen met je vrienden!

Conclusie – Tamadoge Kopen 2022

Al met al biedt Tamadoge kopen tijdens de full pre-sale een enorme upside. De coin is op het moment extra goedkoop en enorm gehyped. Na de ICO is de verwachting dan ook dat deze coin in waarde gaat stijgen. De investeerders in voorgangers van Tamadoge, Dogecoin en Shiba Inu, profiteerder enorm van deze meme coins met een gigantische ROI. Dit terwijl de coins zelf geen duidelijke functie hadden. 

Bij TAMA is dit anders. De coin heeft een eigen metaverse waarin je zelf coins kunt verdienen middels het P2E model. Je hebt je eigen Tamadoge pets in de vorm van NFT’s, die je zelf verzorgt en sterker maakt. Deze kun je vervolgens doorverkopen op de Tamadoge markt of gebruiken in gevechten tegen andere spelers om nog meer coins te verdienen!

Al met al is de coin een enorme kans voor de oplettende belegger. De pre-sale zal tot Q4 2022 duren, waarbij de prijs bij elke batch munten die uitgebracht wordt zal gaan stijgen. Op deze manier heeft Tamadoge al vast een stijgende koers, die door zou moeten zetten zodra de munt beschikbaar komt op exchanges en daarmee het grote publiek kan bereiken. 

Nu beginnen met Tamadoge kopen

Tamadoge kopen – Veelgestelde vragen

Wat is Tamadoge coin?

De Tamadoge (TAMA) coin is de interne coin van de Tamaverse. Hier kun je zowel Tamadoge kopen als verdienen door middel van gevechten met je Tamadoge pet en andere P2E elementen. De token is ontwikkeld op de Ethereum blockchain. Je kunt Tamadoge kopen door deze in te wisselen tegen Ethereum of Tether. 

Hoe kan ik Tamadoge kopen?

Tamadoge kopen is mogelijk tijdens de pre-sale door het inwisselen van Ethereum of USDT tegen Tamadoge via de officiële website. Wanneer je nu begint met TAMA kopen, kun je profiteren van een voordelige prijs. Nadat de pre-sale is verlopen, worden de coins overgemaakt naar je wallet wanneer je op de homepage van Tamadoge op “Claim” drukt. 

Is Tamadoge kopen een goed idee?

Zoals met alle vormen van beleggen, hangt er een zeker risico aan het investeren. Vooral wanneer het gaat om crypto. Dit is een handelsmiddel dat bekend staat om volatiliteit. Dit heeft echter ook een voordeel: de coin kan in korte tijd enorm in prijs stijgen. Omdat de coin op dit moment erg voordelig in de pre-sale wordt verkocht, is Tamadoge coin kopen op het moment zeker het overwegen waard. 

Kan ik Tamadoge kopen via een standaard crypto exchange?

In de toekomst is dat zeker het plan, maar voor de pre-sale kun je TAMA kopen enkel op de website van Tamadoge doen. Wanneer de pre-sale eindigt in Q4 van 2022, wordt het mogelijk om Tamadoge coin te kopen via externe exchanges als Pancakeswap. De verwachting is dat het na de pre-sale op korte termijn ook mogelijk wordt om te beginnen met Tamadoge kopen via grote centrale exchanges.