domini pb23s
Persbericht

Hoe word je een Crypto Miljonair? Hier zijn onze 3 Topkeuzes ($DOMI, $XLM en $APT)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Crypto heeft in het afgelopen decennium meer miljonairs gemaakt dan welke andere activaklasse dan ook. Onze experts hebben voor jou de 3 beste altcoins geselecteerd om hetzelfde te doen.

Domini.art ($DOMI) is op weg om een revolutie teweeg te brengen in de kunstwereld. Terwijl Stellar ($XLM) zich opmaakt voor de release van Soroban Mainnet, is de prijs in accumulatie gegaan. Aptos ($APT) daarentegen, heeft goed standgehouden te midden van de verkoopdruk van FTX door groeiende partnerschappen in september. Laten we begrijpen waarom $DOMI, $XLM en $APT de beste crypto’s zijn om te kopen.

Domini.art ($DOMI) Hertekent Kunstmarkten Terwijl Het Astronomische Winsten Genereert

Domini.art ($DOMI) is een unieke, innovatieve, gedecentraliseerde en democratische NFT-marktplaats. Wat het bijzonder maakt, is het feit dat het traditionele kunst combineert met moderne blockchain-technologie. Domini.art zet traditionele blue-chip kunst en opkomende kunstwerken om in trending NFTs waarin gebruikers kunnen investeren. Het gebruikt een gefractioneerd eigendomsmodel waarbij gebruikers fracties kunnen bezitten van de populaire NFT die ze kopen.

De herkomst, veiligheid en integriteit van elk kunstwerk worden bewaard door ze op te slaan in een beveiligde kluis. Domini.art is gebouwd op de Ethereum blockchain die een democratisch en onveranderlijk platform biedt aan alle kunstenaars en kunstliefhebbers.

Het inheemse token van Domini.art, $DOMI, bevindt zich in Fase 1 van de voorverkoop. Van in totaal 1 miljard $DOMI zullen er 650.000.000 verkocht worden tijdens de voorverkoopfases. Zodra alle fases van de voorverkoop voorbij zijn, zal $DOMI stijgen naar $0,0154 van de huidige $0,002625 per token. De huidige $DOMI investeerders zullen een winst van 487% realiseren.

Stellar ($XLM) Brengt Protocol 20 Live op Testnet Terwijl Prijs Accumuleert

Stellar ($XLM) heeft gedurende het grootste deel van 2023 gewerkt aan de lancering van zijn Soroban Mainnet. Het netwerk bevindt zich in de testnet-fase, momenteel getiteld Futurenet. Op 2 september kondigde Stellar aan dat er iets groots op komst was. Dit resulteerde in een stijging van 19,6% in de $XLM-prijs van $0,112 op 2 september naar $0,134 op 11 september.

Op 12 september kondigde Stellar een partnerschap aan met Hollywood-acteur Idris Elba. Het evenement bleek een “koop het gerucht, verkoop het nieuws” evenement te zijn, aangezien $XLM een correctie inging.

Op 20 september lanceerde Stellar de Protocol 20 Upgrade op zijn Testnet. Ondanks dit bevindt $XLM zich in accumulatiemodus en is het sinds 11 september met 13,4% gedaald om te handelen op $0,116 op 20 september.

Zoals historische gegevens suggereren, zijn deze accumulatiefasen de beste tijd om de beste altcoins te kopen.

Aptos ($APT) Ziet Enorme Ecosysteemgroei Ondanks Verkoopangst FTX

De geruchten over de failliete exchange FTX die goedkeuring kreeg om zijn crypto-assets te liquideren, werden rond 12 september sterker. Aptos ($APT) is de vierde grootste holding van FTX, gewaardeerd op $137 miljoen. Als gevolg hiervan daalde de $APT-prijs op 12 september naar een maandelijkse dieptepunt van $4,92.

FTX kreeg op 13 september toestemming om deze activa te liquideren, maar de $APT-prijs is sterk gebleven. Dit is mogelijk geweest dankzij de groeiende partnerschappen.

Zo kondigde SushiSwap bijvoorbeeld aan dat het binnenkort zal uitbreiden naar het Aptos-netwerk op 11 september. Vervolgens onthulden FlowCarbon en Aptos op 19 september hun partnerschap om van Aptos een klimaatneutrale blockchain te maken. Aptos integreerde ook Coinbase Pay in zijn Petra Wallet op 20 september.

Als gevolg hiervan is Aptos sinds 11 september met 4,4% gestegen en wordt het verhandeld tegen $5,14 op 20 september. De immense kracht die $APT toont, maakt het tot een van de top 3 altcoins, samen met $DOMI en $XLM.

Leer hier meer over $DOMI:

Bezoek Domini.art Voorverkoop | Join de Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.