Homer Simpson
Persbericht

Homer Simpson Token en Pepe Coin Meest recente ‘1000% Crypto Stijgers’ – Wat is de Volgende Trending Crypto met Potentie in Meme Coin Crypto Hype

Er verschijnen bijna dagelijks nieuwe meme coins in de crypto wereld en sommige coins zorgen voor hoge winsten op korte termijn waarbij andere coins juist falen kort na hun lancering. In dit artikel zullen we de een aantal meme coins met veel potentie bij langs gaan. 

De recentelijk gelanceerde $HOMER token, geïnspireerd door de Simpons cartoon Homer Simpson, is de afgelopen tijd erg populair geworden onder investeerders. De coin is gelanceerd op 12 mei 2023 en heeft direct een explosieve stijging meegemaakt. 

De koers van de token is in de afgelopen zeven dagen met een indrukwekkend percentage van 60,000% gestegen en $HOMER zou zomaar de volgende grote crypto kunnen zijn met veel potentie om hoge winsten te genereren op de korte termijn. 

De meme coin is ontwikkeld om gains te genereren, maar ook om een fijne community te creëren waar investeerders plezier uit kunnen halen. De ontwikkelaars van de $HOMER token zijn niet op zoek naar een manier om de crypto wereld op z’n kop te zetten, ze willen de crypto wereld enkel een leukere plek maken met meer vermaak. Zoals aangegeven staat op de $HOMER website.

Het project werkt met een Homer Simpson ChatBot die geïntegreerd zal worden in Twitter. Gebruikers op Twitter krijgen gratis toegang tot de ChatBot en de antwoorden zouden 100% eerlijk en accuraat zijn.  

De totale markt voorraad van de coin zit op 89 miljard tokens en de meme coin staat al op meerdere platformen gelist. Ook heeft het project verschillende samenwerkingen met bijvoorbeeld DEXTools en CoinMarketCap. De token is aan te schaffen met onder andere ETH, BTC en USDT. 

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<< 

Wat doet de Pepe Coin na grote stijgingen?

Een van de beste meme coins met veel potentie is nog altijd Pepe Coin. De crypto heeft recentelijk grote stijgingen doorgemaakt, hij wist met maar liefst 2,900% te stijgen sinds zijn lancering op 18 april 2023. 

Binnen deze korte tijd wist de coin ook een markt cap van $1 miljard te behalen. Dit is erg indrukwekkend vergeleken met andere populaire coins die hier veel meer tijd voor nodig hadden. Het is duidelijk dat deze meme coin nog steeds geliefd is onder investeerders. 

Het handelsvolume van de meme coin is erg groot met een circulatie van 391,79 biljoen tokens op het moment van schrijven. 

Op het moment van schrijven wordt de coin getrade voor $0,0000153 USD. Dit staat gelijk aan een 7% daling in de afgelopen 24 uur. Gisteren is $PEPE met 10% gestegen, dit maakt de daling een correctie ten opzichte van gisteren. 

Op het moment lijkt de $PEPE koers bearish signalen te vertonen, er is echter wel een goede kans dat de meme coin zichzelf op korte termijn kan herstellen. 

Daarnaast staat de meme coin op dit moment ook als nummer twee crypto stijger op de Binance lijst. Deze lijst geeft aan welke crypto’s het meest trending zijn. 

Er verschijnen links en rechts nieuwe meme coins in de crypto wereld en het kan dan ook lastig zijn om de falende coins te onderscheiden van de coins die wel potentie hebben en op korte termijn hoge gains kunnen genereren. Daarom hebben wij een aantal van de beste meme coins op dit moment geselecteerd. 


Een van deze coins met veel potentie voor hoge winsten is de recentelijk gelanceerde meme coin AiDoge. Dit project is een combinatie van twee populaire digitale aspecten van onze maatschappij, namelijk Artificial Intelligence (AI) en memes. Het platform laat gebruikers de beste en meest accurate memes genereren en het enige wat hiervoor nodig is is een tekstvoorbeeld, de machine doet de rest. Door de innovatieve datasets waar de machine gebruik van maakt zullen de memes die gegenereerd worden slaan op actuele gebeurtenissen en de nieuwste trends

Op dit moment zit de coin in de presale, de fases schieten echter voorbij door de grote hoeveelheid interesse van vroege investeerders over de hele wereld. Er is inmiddels al $11,557,660.14 / $11,600,000 USDT opgehaald. 

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<<