Persbericht

Persbericht

Newsbit 03-10-2021 08:20u leestijd 2 - 3 min

InsurAce.io: Verzeker Uw DeFi Reis

InsurAce.io Protocol is een in Singapore gebaseerd DeFi Insurance protocol dat snel is uitgegroeid tot het op een na grootste protocol in DeFi verzekeringen. Het $INSUR token werd uitgebracht in februari 2021, gevolgd door een mainnet lancering op het Ethereum Netwerk in april 2021, en daaropvolgende implementaties op Binance Smart Chain en Polygon Network.

InsurAce.io is een gedecentraliseerd verzekeringsprotocol, dat 70+ protocollen op 8+ ketens omvat, gebouwd om de risicobeschermingsinfrastructuur voor de DeFi gemeenschap te versterken. InsurAce.io biedt portfolio-gebaseerde verzekeringsproducten met geoptimaliseerde prijsmodellen om de kosten substantieel te verlagen, tot 60% lager dan andere protocollen, en tegelijkertijd de gaskosten te verlagen met maximaal 50%.

InsurAce.io wordt gesteund door DeFiance Capital, Parafi Capital, Alameda Research, Hashkey group, Huobi DeFiLabs, Hashed, IOSG, Signum Capital en een dozijn andere topfondsen.

De projectleider voor InsurAce.io is Oliver Xie, voorheen de CTO in een van de drie grootste Singapore-gebaseerde gelicentieerde derivatenbeurzen en clearinghuizen.

InsurAce.io opereert binnen het DeFi ecosysteem dat momenteel meer dan $100 miljard USD aan waarde vergrendeld heeft volgens DeFiPulse. Minder dan 2% van dit totaal is momenteel verzekerd via verzekeringsprotocollen zoals InsurAce.io.


InsurAce.io Producten

Het InsurAce.io platform biedt dekking op smart contract cyberbedreigingen die het meest veeleisend is in de huidige DeFi ruimte. In tegenstelling tot andere enkelvoudige protocol gebaseerde platform waar kapitaalpool en dekkingsaankoop per protocol is, neemt InsurAce.io het portfolio-gebaseerde ontwerp aan om alle geïnjecteerde onderlinge fondsen in één pool te bundelen en meerdere protocollen samen bescherming te bieden. In principe biedt InsurAce.io de dekkingen aan in twee benaderingen:

(1) Gebruiker gedefinieerde portefeuilles

Wanneer klanten het Verzekeringsportaal binnengaan, kunnen zij één of meerdere protocollen als portefeuille kiezen om een offerte te krijgen en de order te plaatsen, wat flexibel en direct is.

(2) Off-the-shelf Portefeuilles

Om het de klanten gemakkelijker te maken, zal InsurAce.io ook een aantal kant-en-klare productportfolio’s aanbieden, gecategoriseerd volgens verschillende criteria, zoals:

– Per protocol bedrijfstype: een portfolio product om de belangrijkste protocollen in Lending, of Decentralized Exchange (DEX), of Oracles en etc. te omvatten, zodat klanten de risico’s van een bedrijfssector door één product kunnen dekken;

– Per protocol risiconiveau: er komt een open risicobeoordelingsmethodologie om een risicoscore te geven voor elk protocol dat wordt opgenomen, en een portfolio product dat hetzelfde risiconiveau protocollen dekt kan in één keer worden gekocht.

Sinds de lancering heeft InsurAce.io zorgvuldig een lijst van protocollen geselecteerd die zullen worden opgenomen en aangeboden. Om een nieuw protocol toe te laten, wordt het meestal gebaseerd op voorstellen van de gemeenschap en onderworpen aan stemming door de gemeenschap, waarbij de risicobeoordelingsmethoden zoals uiteengezet in sectie 4.5 worden gebruikt om een risicoscore voor het protocol te vormen en in het prijsbepalingsproces te worden opgenomen.

Gaandeweg zullen ook andere soorten risico’s, zoals NFT’s, volatiliteit van activa, vluchtvertraging, rampen, enz. in overweging worden genomen om het productmandje te verrijken en een uitgebreidere dekking mogelijk te maken.


Tokenomics

Het InsurAce.io-platform heeft een standaard ERC20-token, $INSUR, uitgegeven als het governance-token om deelnemers aan het ecosysteem met terugwerkende kracht te stimuleren. De huidige gebruiksscenario’s voor INSUR tokens zijn als volgt:

– Vertegenwoordiging van stemrechten in community governance scenario’s zoals claimbeoordeling, voorstel stemming, etc.

– Mijnstimulansen voor kapitaalverstrekking aan de verzekeringspool en beleggingsproducten

– In aanmerking komen voor vergoedingen gegenereerd door InsurAce.io door deelname aan het bestuur

– Gemeenschap en ecosysteem stimulansen

Samen met de ontwikkeling van InsurAce.io, zal InsurAce.io meer gebruiksscenario’s opnemen voor INSUR tokens via community governance.

Er is een circulerende voorraad van 12 miljoen INSUR tokens met een maximale release van 100 miljoen INSUR tokens, die kunnen worden gemined door staking op het protocol. Tokens kunnen worden gebruikt voor het staken zelf, en voor governance van claims die via de dApp worden ingediend. Lees hier meer over de tokenomics.

Voor meer informatie over het spannende project van InsurAce.io, ga naar: https://www.insurace.io/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten