Persbericht

Newsbit 24-10-2022 18:52 leestijd 2 - 5 min

Investeer in deze cryptomunt in plaats van Cardano (ADA) en Solana (SOL)

Cardano (ADA) en Solana (SOL) boekten over de afgelopen 30 dagen dubbelcijferige dalingen. In dezelfde periode heeft The Hideaways (HDWY) hun voorverkoop gelanceerd en investeerders de mogelijkheid gegeven om vroeg in een project te investeren – dezelfde fase die Bitcoin- en Ethereum-investeerders miljonairs maakte.

Onder de top cryptocurrencies zijn Cardano (ADA) en Solana (SOL) de slechtst presterende munten deze maand. Analisten waarschuwden voor volatiele sessies die eraan kwamen en waren bijzonder voorzichtig met deze tokens.

Cardano prijs blijft dalen

De niet-fungible tokens van Cardano (ADA) krijgen aandacht. In de laatste update zag de markt een piek van 280% in het Cardano NFT-handelsvolume in slechts een week.

Toch is de prijs de afgelopen 30 dagen met 23% gedaald. Cardano (ADA) staat op het punt van instorten op $0,33 op het moment van schrijven – slechts een paar voorgevoelens verwijderd van de gevarenzone van $ 0,30.

Wat veroorzaakt de daling? Als we naar de grafieken met een langere tijdlijn van Cardano (ADA) kijken, zien we sinds juli een dragende bearish trend, met een prijsdaling van 34% in de 3-maandsgrafieken.

Ten eerste is er een algemene zwakte in de steun van investeerders – de marktkapitalisatie van alle altcoins samen is sinds augustus met 29% gedaald. Beleggers zijn gevlucht naar nieuwe projecten zoals The Hideaways (HDWY), waar de presale-tokenprijs volgens analisten bijna 15x lager is dan het potentiële prijsniveau.

Er is ook nog veel meer te weten over de Vasil-upgrade van Cardano (ADA). Deze grote verandering moet zijn efficiëntie nog testen, aangezien het meer transacties in het netwerk verwerkt.

De Solana (SOL) prijs heeft het zwaar

Solana (SOL) worstelt om weer op het goede spoor te komen na de Mango Markets-hack. Hackers konden $100 van het op Solana gebaseerde platform halen en maakten al snel zorgen bij investeerders over de toekomst van de Solana-blockchain.

Solana (SOL) presteert slecht in de 30-daagse grafieken, met prijzen die dicht bij 10% zijn gedaald. Dit is in dezelfde periode waarin de nieuwere cryptocurrency The Hideaways (HDWY) meer dan 50% van zijn voorverkooptokens in slechts 1 maand verkocht. Beleggers vrezen nu dat ze het grootste project van 2023 misschien mislopen.

Nog zorgwekkender is de dalende Total Value Locked van Solana (SOL) – een belangrijke maatstaf voor het vertrouwen van investeerders in het netwerk. De TVL van het platform daalde tot 30,4 miljoen SOL, de laagste schikking sinds september vorig jaar.

The Hideaways (HDWY) wint aan momentum terwijl Cardano (ADA) en Solana (SOL) afnemen

Niet iedereen heeft last van de bearish trend. De voorverkoop van The Hideaways (HDWY) was een enorme hit bij beleggers die de 30x – 40x ROI hebben opgemerkt die beschikbaar is in 2023, aangezien de prijzen van Cardano (ADA) en Solana (SOL) blijven dalen.

The Hideaways (HDWY) is een vastgoedinvesteringsproject dat NFT’s biedt, ondersteund door luxe huurwoningen. Het is de eerste die gebruikmaakt van het potentieel van de $ 230 biljoen luxe onroerendgoedindustrie.

The Hideaways (HDWY) beloont presale-investeerders met enorme voordelen:

  1. Volgens analisten kan de voorverkoopprijs wel 40x lager zijn dan de aanbiedingsprijs
  2. Voorverkoopbeleggers krijgen voorrang bij de keuze uit de eerste 5 woningen in de portefeuille
  3. Elk van de eerste 5 eigendommen zal 5 bonus-NFT’s hebben geslagen! Deze zullen worden geschonken aan voorverkoopbeleggers in overeenstemming met hun eigendom NFT-eigendom
  4. VIP-niveaus die jaarlijkse privéjetreizen aanbieden voor een investering van $ 50k op Diamond-niveau
  5. Enorme voorverkoopprijstrekkingen voor e-mailabonnees en Telegram-groepsleden

Analisten zijn het erover eens dat volgend jaar een winst van 40x mogelijk is, waarbij het herstellende macro-economische klimaat de huurprijzen verder opdrijft.

Dit is een project dat zich nog in de beginfase bevindt en u moet profiteren nu het nog kan. We denken dat dit de volgende Bitcoin kan zijn!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten