prijs stijgt
Persbericht

Is het Gedaan met DOGE, SHIB, FLOKI, PEPE en Kunnen Deze Nieuwe Crypto Memes het Roer Overnemen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkt deed het de afgelopen maanden niet zo goed nadat het verschillende tegenslagen te verduren kreeg. Nu lijkt de markt een herstelbeweging te maken nadat veel crypto’s de afgelopen 7 dagen flink zijn gestegen.

De top crypto’s Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) stegen met respectievelijk 2% en 3%. Vooral altcoins zoals Solana (SOL) en Litecoin (LTC) ervaarden een flinke stijging met meer dan 10%. Helaas was dit niet hetzelfde geval voor verschillende meme crypto als DOGE, SHIB, FLOKI en PEPE.

Dogecoin en Shiba Inu wisten maar met iets meer dan 1% te stijgen de afgelopen week, Floki daalde met 1,2% en Pepe zelfs met 7,4% en 42,1% over de laatste 30 dagen. Is dit dan het einde voor de top meme coins en kunnen nieuwe crypto zichzelf introduceren?

Dogecoin 

In december van 2013 werd de eerste meme coin uitgebracht, Dogecoin, terwijl crypto zoals Bitcoin en Ethereum steeds populairder werden. In eerste instantie ontstond Dogecoin als een grap, maar kreeg veel aandacht nadat multi miljardair Elon Musk bij het project betrokken raakte. Na het tweet van Musk steeg de koers naar een ATH tijdens de bull runs van 2021.

Helaas staat DOGE inmiddels weer op een laag punt door onder meer een koersdaling van 10% sinds het begin van dit jaar. Hierdoor staat bijna net zo laag als een jaar geleden, wat het laagste punt was voor de meme crypto sinds de pump van 2021.

Dogecoin Koers YTD

Veel beleggers beginnen zich daardoor af te vragen of Doge zich nog wel kan herstellen, of dat het misschien tijd is voor nieuwe cryptomunten om zijn plaats over te nemen. Er is nog hoop op een nieuwe ontwikkeling voor de koers van Dogecoin door wederom Musk.

Zo is er bijvoorbeeld de lancering van de DOGE-1 raket op 13 november of de mogelijke implementatie van Dogecoin op Musk zijn platform X (voormalig Twitter).

Shiba Inu 

Ook de Shiba Inu koers presteert op dit moment niet goed en de koers van deze meme crypto beweegt zich momenteel richting het niveau van voor de 2021 crypto pump. De Shiba Inu koers is namelijk gezakt met 30% ten opzichte van 6 maanden geleden.

De meme coin is bekend doordat het een van de eerste meme coins die werd gelanceerd op het Ethereum systeem, waardoor het gebruik kan maken van smart contracts. Op dit moment is het doel van de ontwikkelaars van Shiba Inu is om de community zo veel mogelijk bij de token te betrekken. Een sterke community zorgt namelijk voor een sterke basis voor Shiba Inu.

En met de Shibarium Layer-2 netwerk, dat op 11 september is uitgebracht, wordt de community nog meer betrokken. Om die reden is het dan ook verrassend dat Shiba Inu zich niet in dezelfde mate herstelt als andere altcoins.

Shiba Inu Koers 7D

Toch weet Shiba Inu met een stijging van iets meer dan 2% bijna gelijk te blijven aan de koers van Ethereum. Met sterke fundamenten en de verdere ontwikkeling van het Shibarium netwerk is er dus nog hoop voor Shiba Inu. 

Floki 

Floki is een meme coin die eigenlijk alleen bekendheid kreeg door zijn stijging in de 2021 crypto pump. De munt werd net voor deze bull run opgericht en is sinds die tijd bijna alleen maar aan het dalen geweest.

Floki Inu was een van de eerste adaptaties van SHIB en heeft nog steeds de 155ste plaats op CoinMarketCap. Aan het begin van dit jaar steeg de koers zelf nog met 700%. Nu is de Floki koers met bijna 75% teruggezakt en lijkt de dalen toch door te zetten.

Floki Koers ALL

Volgens onze onderzoekers is Floki tegen het einde van zijn leven aan het lopen en kun je beter gaan kijken naar andere investeringen. Nu vraag je je misschien af of het slim is om te investeren in de bekendste meme coin van het jaar, Pepe Coin.

Pepe Coin 

Aan het begin van dit jaar maakte Pepe nog een grote impact op de markt, maar inmiddels presteert de coin net als de de andere meme coins niet goed dit jaar. Zodoende staat de koers 42% lager dan een maand geleden.

Pepe Coin is een van de nieuwste meme coins en wist zich zelfs hoog in de top 100 crypto van CoinMarketCap te werken. De koers van Pepe Coin is sinds begin juli echter aan het instorten en het lijkt erop dat de bekende meme coin niet veel herstelbewegingen gaat maken.

De reden voor de PEPE koersdaling is een rug pull van het team achter de Pepe Coin. De Pepe crypto wallet werd voor een deel leeggetrokken door een aantal slechtwillende ontwikkelaars die winst wilden maken.

Deze leden zijn uit hierom uit het team gezet en de wallet is veiliggesteld. Binance helpt zelfs met het burnen van de tokens en ze uit de circulating supply te halen. Toch is de schade al aangericht en lijkt Pepe zich niet meer te kunnen herstellen.

Nieuwe Crypto Met Potentie voor de Volgende Bull Run

Nu het niet zo goed gaat in de meme crypto sector is het misschien verstandig om naar de volgende crypto stijger te gaan zoeken. De munten die we hier bespreken zijn nog in de presale waardoor je ze kunt kopen voordat de koers gaat stijgen.

Wall Street Memes – Meme Coin Van Het Bekende Social Media Platform

De eerste crypto met potentie is de meme coin van het Wall Street Memes platform. Deze nieuwe crypto zou zomaar de plaats van Pepe in de top 100 crypto van CoinMarketCap kunnen overnemen.

Wall Street Memes is een social media platform dat al sinds 2019 bezig is met grappen maken over de financiële wereld. Ze hebben dan ook al meer dan een miljoen volgers opgehaald op verschillende platforms zoals Instagram en Twitter.

Deze sterke community is precies wat een meme coin nodig heeft om de koers te laten stijgen. En doordat 100% van tokens is gereserveerd voor de community wordt een rug pull uitgesloten. De WSM presale heeft zodoende al meer dan $25 miljoen aan vermogen opgehaald.

De Wall Street Memes presale bevindt zich nu in zijn 30ste en laatste fase. In de eerste fase had de munt een prijs van $0,0250, die inmiddels is gestegen naar $0,0337. En volgens meerdere analisten is dit nog maar het begin.

Wat WSM uitzonderlijk maakt, is buiten een lancering op de DEX ook een Tier 1 CEXs. Dit is een van de laatste mogelijkheden om van de lage prijs van WSM te profiteren en je te verzekeren van deze veelbelovende crypto.

Ga nu naar Wall Street Memes

Bitcoin BSC – Nieuwe Bitcoin op de BNB Smart Chain

Bitcoin BSC is de volgende munt die de potentie heeft om te exploderen. Dit komt doordat het een variant op Bitcoin is die opereert op de Binance Smart Chain (BSC), wat een aantal voordelen met zich meebrengt.

De BSC is gebouwd op dezelfde code als de Ethereum blockchain waardoor transacties veilig en betrouwbaar gebeuren. Het verschil met het Ethereum netwerk is dat die van Binance nog goedkoper en sneller is.

Bitcoin BSC kost slechts $0,99 per token tijdens de presale. De total token supply bedraagt 21 miljoen tokens, waarvan er 6 miljoen beschikbaar zijn in de presale. De rest van de munten zijn milieuvriendelijk te verkrijgen via het staking mechanisme.

De Bitcoin BSC presale heeft met $3.263.620,14 bijna hun soft cap van $3.960.000 bereikt en is hiermee een van de populairste presales van het moment. Voornamelijk het lucratieve stakingprogramma trekt veel investeerders naar het platform toe. Neem zelf ook een kijkje via de onderstaande link.

Ga nu naar Bitcoin BSC

yPredict – Voorspel Je Volgende Crypto Investering Met AI

yPredict is een van de interessantste crypto projecten van dit moment dat een eigen crypto AI platform ontwikkelt. Op dit platform vormt de native token $LPX het betaalmiddel. De succesvolle presale hiervan heeft inmiddels meer dan $4 miljoen opgehaald.

Het platform zal je de mogelijkheid bieden tot Web3 technologie voor de beste crypto-analyses en voorspellingen. Zo kun je bijvoorbeeld patroonherkenningen gebruiken om de volgende crypto trade uit te voeren op yPredicts eigen marketplace en AI inzetten om marktanalyses uit te voeren.

Als holder van de YPRED token krijg je gratis toegang tot alle functies van het yPredict platform. Zo kun je dus profiteren van alles wat het platform te bieden heeft en geld verdienen via je $YPRED investering. De presale van $YPRED tokens bevindt zich op dit moment in een van de laatste fases en de tokens kosten nu $0,10 per token.

yPredict is het eerste AI ecosysteem dat zo uitgebreid is en zal daarmee de lat hoog leggen voor soortgelijke platformen in de toekomst. De verwachting is daarom dat het platform een groot succes zal worden, met in het kielzog de $YPRED tokens.

Ga nu naar yPredict


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.