SHIBMeme
Persbericht

Is het te laat om Shiba Inu en Pepe te kopen? Sommige investeerders slaan in plaats daarvan een nieuwe meme-munt in

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Wat meme-munten betreft, zijn Pepe en Shiba Inu enkele van degenen die de markt beheersen. Aangezien deze tokens nog ver in hun spel zijn, concentreren investeerders die geïnteresseerd zijn in meme-munten zich op het nieuwe meme-muntenproject, NuggetRush (NUGX), en investeren daarin.

Shiba Inu en de gebroken barrière

Op 9 november 2023 zagen cryptocurrency-waarnemers de Ethereum-versie van Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), voorbij de $0,000008-barrière gaan tot wel $0,0000087. Ondanks dat de koers op de 1-jaarsgrafiek tot -21,8% daalde, werd deze prijsactie als een goed teken beschouwd.

Er zijn volop vragen over de vraag of het token investeerders enige winst kan opleveren. Na het nieuws over de lancering van Shibarium ontstonden de verwachtingen van een prijsstijging, omdat het nieuwe gebruikers en investeerders naar het SHIB-ecosysteem moest brengen.

Met Shibarium zouden de kosten van transacties op het netwerk moeten worden verlaagd en zouden ontwikkelaars het gemakkelijker moeten vinden om daar gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen. Verwacht werd dat deze veranderingen de prijs van SHIB zouden opdrijven. Deze verwachting blijkt echter moeilijk uit te komen, en op het moment dat we dit schrijven was SHIB nog lang niet op zijn hoogste punt ooit van $0,000081616, dat het meer dan twee jaar geleden bereikte.

Momenteel wordt de munt verkocht voor $0,00000819, op het moment dat ik dit schrijf, beschouwen veel analisten SHIB als een munt die zijn beloop heeft gehad voor crypto-investeerders. Een andere meme-munt waarvan wordt aangenomen dat deze in het verleden investeerders heeft beloond en dit misschien niet snel zal doen, is PEPE

PEPE en de verwachte sprong

Nadat hij op 17 april 2023 de traditionele ICO-route had overgeslagen en rechtstreeks naar de beurzen was gegaan, bereikte Pepe (PEPE) de volgende dag een dieptepunt van $0,000000055142. Het had echter al snel een prijsstorm die het op 5 mei 2023, minder dan een maand na de lancering, naar een recordhoogte (ATH) van $0,00000431 bracht.

Terwijl deze vroege prijsstijging de portefeuille van vroege investeerders een boost gaf, zou de huidige prijs van PEPE potentiële investeerders kunnen ontmoedigen, aangezien de meme-munt meer dan 70% lager staat dan zijn ATH.

Deze meme-cryptocurrency heeft het PEPE-de-kikker-thema, maar er moet nog een groene en duurzame prijssprong op de prijsgrafiek verschijnen. Op het moment van schrijven verkocht PEPE voor $0,00000128 en daalde de koers de afgelopen 24 uur met 9,0%.

Ondanks de worsteling waarmee deze meme-munten te maken hebben met hun prijzen, hebben vroege investeerders er wat gewonnen en kunnen ze nog steeds winnen, dankzij hun vroege toegang. Beoogde investeerders in meme-munten lijken NuggetRush (NUGX) in de gaten te houden.

NUGX en zijn muntenaanbod

Het play-to-earn (P2E) blockchain-spel, NuggetRush (NUGX), is gebouwd op de Ethereum-blockchain en presenteert een wereld van impactgaming en GameFi. Dankzij deze hosting blockchain biedt het veiligheid en transparantie voor spelers over de hele wereld.

Als een spel dat eigendom is van de gemeenschap, herstelt het de besluitvorming en gegevenscontrole voor de gebruikers, maar ondersteunt het verdienstelijke en kwalificerende doelen. Het NuggetRush-project heeft aan geloofwaardigheid gewonnen dankzij de SolidProof Smart Contract Audit.

Momenteel, in de voorverkoopfase, gepland voor vijf rondes, bevindt NUGX zich in de tweede ronde, waarbij 1 NUGX wordt verkocht voor $0,012, en meer dan 51% van de toegewezen tokens is verkocht.

Deze innovatieve P2E-game is een integratie van goudwinning, cryptocurrency en echte ambachtelijke mijnbouw. Het biedt niet alleen een meeslepende ervaring die spelers beloont met in-game assets en tegelijkertijd bijdraagt aan het verbeteren van de levens van ambachtelijke mijnwerkers in onderontwikkelde landen, maar de personages fungeren ook als verzamelbare NFT’s die kunnen worden aangepast en verhandeld.

Als kers op de taart biedt het project een door spelers aangestuurde peer-to-peer NFT-marktplaats, en het ontbreken van een koop- of verkoopbelasting geeft investeerders meer redenen om erin te investeren.

Terwijl meme-munten hun plaats behouden in het cryptocurrency-ecosysteem, zullen beleggers altijd nadenken over de beste opties. Met gegevens over de oude beloningen van DOGE, SHIB en PEPE aan hun vroege investeerders, wordt er gefocust op nieuwere meme-munten, en NUGX lijkt een goed percentage van de aandacht te trekken.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.