Persbericht

Jouw crypto avontuur begint hier – met de STC-token ICO

Eindelijk, na 12 jaar tijd, krijgen cryptocurrencies de aandacht die ze verdienen. Beetje bij beetje zette Blockchain het toneel voor openbare instellingen. Het is geen wonder dat mensen zo gehyped zijn door de crypto wereld, omdat het gebruikers privacy en financiële bescherming biedt. Hiermee zouden we mogelijk alle problemen van de traditionele banken oplossen.

En vanwege de ontwikkelingen op het gebied van vergoedingen, leningen en zelfs digitale stemmen, is de meest populaire cryptotechnologie het tokenisatiesysteem. Om er volledig gebruik van te maken, heeft een gepassioneerd bedrijf zijn eigen STC-token gebouwd, dat sinds 1 februari beschikbaar is op zijn ICO.


Wat is de STC token?

Student Coin, bekend als STC, is de token van het blockchain-project met dezelfde naam. Met deze token kunnen gebruikers hun eigen tokens maken zonder een hoge mate van technologische expertise. Nadat je jezelf bij het netwerk hebt aangemeld, kun je de volgende soorten tokens maken:

  • DeFi-tokens;
  • NFT’s;
  • Persoonlijke tokens;
  • Zakelijke fiches;
  • Opstartmunten.

Je hebt een scala aan keuzes, ongeacht of je kiest voor ruilen, ruilen of crowdfunding. Alle tokens zijn gekoppeld aan de waarde van het STC-token.


Wat maakt de STC token uniek?

De STC-ontwikkelaars zijn gericht op studenten. Zij zijn de volgende generatie werknemers die de prestaties van potentiële bedrijven zullen bepalen. Er is dus een reële behoefte om de academische opleidingen goedkoper te maken.

Maar zo eenvoudig is dat niet. Door de universiteitskosten te verlagen, zou ook het budget voor kwalitatieve docenten, programma’s of wereldwijde samenwerking worden verlaagd. Bankleningen waren tot nu toe de enige optie. Maar door onze onstabiele economie verloren mensen het vertrouwen in bankdiensten. In plaats daarvan implementeerde Student Coin een gedecentraliseerde oplossing voor studieleningen: crowdfunding met enkele tokens.


Dus, hoe werkt het?

De aanstaande student maakt zijn op STC gebaseerde token. Deze token is dan zichtbaar op de markt. STC-houders kunnen tokens kopen totdat de student genoeg heeft om het lesgeld te betalen.

Een deel van zijn maandinkomen wordt na zijn afstuderen geblokkeerd voor uitbetaling van de lening. En STC-houders krijgen cyclische winstbetalingen als ze meedoen.

Het project wordt geaccepteerd door 500 vooraanstaande universiteiten over de hele wereld, waaronder Harvard en Manchester University.


Waar kan je STC tokens vinden?

Je mag de ICO-launchpad van Student Coin niet missen, deze is open tot 30 april. Hoewel het een maand geleden begon, is er al meer dan $2,7 miljoen geinvesteerd in de token en bereikte fase 43 van de 100. Elke fase heeft een limiet van ongeveer $100.000, en de prijs wordt bij elke nieuwe vulling met 5% verhoogd.


Zijn er voordelen?

Wanneer je de ICO betreedt, heb je prioriteitstoegang tot tokens en extra activa. Je kunt 20% commissie verdienen van de ETH-investering van je vrienden of 30% extra van hun inkomen. Het enige dat je hoeft te doen, is hen een speciale ICO-referralcode bieden. Bovendien wordt 5% van de STC-investering aan je vrienden gegeven.


Wie zit er achter dit alles?

Een gepassioneerd team van 44 mensen uit 12 landen beheert Student Coin, klaar om de bruikbaarheid van cryptocurrencies uit te breiden en oplossingen te vinden voor de zorgen van de klant. Sommige van deze leden zijn de voormalige CTO van IBM Europe en de Harvard Club President.

Tegen het einde van het jaar zullen een STC Exchange, een STC-terminal en zelfs een STC-framework klaar zijn voor toegang.

Als je net zo gefascineerd bent door hun ideeën als wij, word dan lid van de ICO en hoor als eerste over hun nieuwe functies op sociale media.

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/ 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/ 
Twitter: https://twitter.com/studentcoinorg 
Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org 
Telegram: https://t.me/studentcoin 
Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/ 
Discord: https://discord.gg/Nx65dMZcMt