memefi
Persbericht

JP Morgan’s JPM Coin krijgt nieuwe functionaliteit nu Meme Moguls een meeslepend ecosysteem lanceert

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De JP Morgan Coin heeft onlangs veel interesse gewekt met zijn nieuwe functie. Het wereldwijde investeringsbedrijf heeft programmeerbare betalingen geïntegreerd in de JPM Coin. Ondertussen heeft Meme Moguls, een nieuw meme coin project, opwinding gebracht in de cryptocurrency markt. Het ecosysteem is opgezet zodat gebruikers meme-activa kunnen uitwisselen in een meeslepende en interessante economie.

JP Morgan heeft een nieuwe functie geïntroduceerd voor zijn JPM Coin

De JPM Coin is een digitale valuta gecreëerd door JP Morgan, een multinationale bankfirma. Het is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar en ontworpen voor snelle betalingen. JPM Coin werkt op de Quorum Blockchain, een eigen netwerk gecreëerd door JPMorgan.

In 2023 breidde JP Morgan het bereik van de door hen ondersteunde activa uit om transacties in euro’s te omvatten. Sinds de oprichting heeft het netwerk transacties ter waarde van meer dan $300 miljard mogelijk gemaakt. Niet elke cryptocurrency die op de open markt te koop is, is vergelijkbaar met JPM Coin. Het is alleen beschikbaar voor handel voor institutionele gebruikers.

De op blockchain gebaseerde digitale token JPM Coin kreeg in november een nieuwe functie die de bank “programmeerbare betalingen” noemde. Met behulp van vooraf bepaalde regels automatiseert deze functie transacties en combineert de voordelen van cryptocurrencies met slim bankieren.

Het bedrijf kondigde onlangs aan dat het dagelijks tot $1 miljard aan transacties begon te verwerken. Bovendien zal dit de manier waarop kapitaal wordt gebruikt veranderen en de afhandeling van te late margin calls verbeteren.

Het Spannende Meme Moguls (MGLS) Ecosysteem

Meme Moguls (MGLS) is een aankomend platform dat individuen in staat zal stellen deel te nemen aan een meme-gesteunde aandelenmarkt en -uitwisseling. Hier kunnen spelers populaire meme-activa verhandelen en het laatste nieuws over meme munten ontvangen. Daarnaast zou het platform verschillende gameplay-functies hebben in het Moguls Casino, dat deel uitmaakt van het platform.

Andere onderdelen van dit platform zijn onder meer het Moguls Exchange Trading Platform, de Meme Moguls Fantasy Trader en Mogul Land. Daarnaast is er een virtuele wereld waar je kunt verbinden, tokens kunt minen, tokens kunt staken en kunt deelnemen aan liquiditeitspools.

Op dit platform kun je rijkdom opbouwen en leren van ervaren handelaren. Je kunt zelfs concurreren met andere spelers om de top van het klassement te bereiken voor een kans om exclusieve NFT’s en andere beloningen te winnen. Ondertussen heeft het Meme Moguls-ecosysteem een eigen token, de $MGLS-token.

Met de vele toepassingen in het ecosysteem geeft dit token gebruikers toegang tot unieke voordelen. Door gedecentraliseerd bestuur, dat gemeenschapsgestuurde besluitvorming stimuleert, kunnen $MGLS-houders deelnemen aan de besluitvorming van het platform.

Meme Moguls wil in het algemeen een levendige en gastvrije handelsgemeenschap oprichten. In de bètaronde van zijn voorverkoop is de MGLS-munt momenteel geprijsd op $0,0019. Analisten verwachten dat de prijs van het token tegen het einde van de voorverkoop met 1.000% zal stijgen.

Bezoek Meme Moguls


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.