raboo
Persbericht

Justin Sun dumpt 173M TRX en Ethena staat mogelijk op het punt te liquideren. Heb je gehoord over de virale voorverkoop van Raboo?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Justin Sun, de oprichter van Tron, een van de top DeFi-platforms, heeft veel speculatie veroorzaakt over de vooruitzichten van Tron op de markt nadat hij maar liefst 173 miljoen TRX-tokens heeft verkocht. Ondertussen wijzen experts op een mogelijke verkoop van ENA-tokens nadat een aanzienlijke hoeveelheid van deze altcoin op de markt werd gebracht.

Ondanks deze ontwikkelingen zijn investeerders gefascineerd door deze voorverkooptoken, Raboo ($RABT), die hun aandacht lijkt te trekken met zijn vele toepassingen, aangedreven door AI en Social-Fi-elementen.

Tron-prijs daalt na Justin Sun’s enorme TRX-overdracht naar Binance

Bij het bekijken van de technische grafieken heeft Tron enige veerkracht getoond, zelfs in het licht van een bearish markttrend. Echter, de token lijkt te bezwijken onder de druk als gevolg van Justin Sun’s enorme overdracht van TRX-tokens, zoals eerder vermeld. Deze enorme overdracht, die werd gevolgd door een blockchain-analyseplatform genaamd Arkham Intelligence, ging naar verluidt naar het Binance-crypto-uitwisselingsplatform.

Na de grote overdracht daalde TRX met 0,56% tot een huidige prijs van $0,12 binnen 24 uur. Hoewel de daling van Tron minimaal was, veroorzaakte het twijfel bij investeerders over de bullish vooruitzichten van Tron. Experts geloven echter nog steeds dat de brede adoptie van Tron, wat wordt bewezen door het aanzienlijke aantal actieve adressen, mogelijk de neerwaartse trend kan omkeren.

ENA ontgrendeling: 14,89 miljoen vrijgegeven, prijs licht gestegen maar experts blijven voorzichtig

Op 30 juni werden maar liefst 14,89 miljoen ENA-tokens ontgrendeld om in de markt te circuleren; maar ondanks dat deze hoeveelheid ENA-tokens slechts 0,92% van de totale voorraad bedraagt, reageren experts nog steeds met een bearish vooruitzicht voor ENA.

Na de tokenontgrendeling steeg ENA met slechts 0,75% naar een huidige prijs van $0,49. Echter, ENA staat nog steeds meer dan 16% lager op een wekelijkse grafiek. Aangezien een tokenontgrendeling die gelijk is aan of meer dan 1% van de circulerende voorraad een ernstige negatieve impact op de token kan hebben, geloven experts dat ENA nog steeds het risico loopt verder te dalen, wat mogelijk investeerders ertoe kan aanzetten hun holdings te liquideren.

Raboo: Door AI aangedreven meme-munt streeft naar DeFi-dominantie in een markt van $62 miljard

Raboo is de nieuwkomer die zich wil vestigen als een van de top DeFi-platforms binnen de markt van $62 miljard voor meme-tokens door innovatieve technologie aangedreven door AI te introduceren, waarmee investeerders de industrie kunnen transformeren. Het is ook het platform dat gebruikers wil betrekken via een “Post-to-Earn”-model dat community-deelname beloont – daarom blijven veel investeerders ernaar vragen.

Een van de interessante toepassingen van Raboo’s door AI aangedreven innovatieve technologie is het verbeteren van gebruikersinteractie en contentcreatie om een levendige gemeenschap te bevorderen. Wat betreft Raboo’s tokenomics, die draait op 1,8 miljard $RABT-tokens, is het goed gestructureerd om duurzame groei en community-engagement te ondersteunen.

Momenteel in fase 4 van de voorverkoop, wordt Raboo’s native token $RABT geprijsd op $0,0048. Ondanks de bescheiden huidige prijs van $RABT, voorspellen analisten een potentiële stijging van de voorverkoopcrypto tot 10.000% zodra het op de markt wordt genoteerd.

Conclusie

Te midden van de recente uitdagingen rondom Tron en ENA lijkt de cryptomarkt een nieuwe kanshebber te hebben die de aandacht van investeerders trekt – Raboo ($RABT). Raboo streeft ernaar een dominante positie binnen de meme-sector te veroveren met behulp van zijn innovatieve AI- en Social-Fi-technologie.

Bovendien voorspellen analisten een verbluffende stijging van 100x van de voorverkooptoken zodra deze de markt betreedt, waar het naar verwachting een van de beste altcoins zal worden om dit jaar in te investeren.

Je kunt deelnemen aan de Raboo voorverkoop hier:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.