crash
Persbericht

Kan Bitcoin Instorten? Long Liquidaties Bereikt 70%, BTC Koers Volatiel – Wat Gaat Bitcoin Doen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Bitcoin koers is vandaag met zo’n 4% en ligt op woensdagmiddag vlak boven $ 60.000, met het risico op nog verdere dalingen richting het eind van de dag. Vandaag zien we ook dat de dominantie van long liquidaties is gestegen naar 70%, dit betekent dat veel BTC traders geld zijn verloren, wat mogelijk een verdere negatieve invloed heeft op het sentiment van de crypto markt.

In dit artikel kijken we naar de invloed van het grote aantal BTC long liquidaties op de Bitcoin koers, daarnaast kijken we naar hoe Bitcoin ervoor staat. Tot slot kijken we naar alternatieve cryptomunten om in de gaten te houden terwijl Bitcoin daalt.

Wat Gaat Bitcoin Doen Na Bereiken 70% Long Liquidation Dominantie?

De Bitcoin koers is deze week weer behoorlijk volatiel. Terwijl de koers op maandag naar een piek rond $ 64.000 steeg, is deze vandaag tot het dieptepunt van $ 59.700 gedaald. Nu Bitcoin de psychologische support van $ 60.000 aan het testen is, zijn traders erg onzeker over de toekomst van crypto op korte termijn, al helemaal nadat er deze week veel long posities werden geliquideerd.

De Long Liquidation Dominantie geeft aan hoeveel procent van alle liquidaties in de vorm van long (koop) posities zijn. Dit percentage kwam deze week zo hoog als 70% te liggen, wat veel volatiliteit signaleert.

Ook in maart bereikte de Long Liquidation Dominantie een niveau boven 50%, wat samenhing met een daling van de Bitcoin koers van $ 70.000 naar $ 60.000. Kan Bitcoin instorten en zal de cryptomunt weer dalen richting de lows van begin mei rond $ 56.000?

Het feit dat Bitcoin eerder vandaag onder $ 60.000 is gedaald, maar hier in de middag weer bovenuit is geklommen, is een teken dat er veel koopdruk heerst rond dit niveau. Of deze koopdruk zo hoog blijft, is nog de vraag, maar op korte duur kan het er wel voor zorgen dat BTC zijn support rond $ 60.000 in stand kan houden.

Op middellange termijn ziet de koers er minder positief uit, nadat de Bitcoin koers vorige maand onder zijn 30-daagse moving average (geel) is gedaald. Sinds dat moment heeft BTC nog geen enkele poging gedaan om weer terug boven dit niveau te stijgen.

Ondertussen ligt de Relative Strength Index (RSI) van Bitcoin rond 36, wat duidt op weinig momentum en koopdruk. Dit vergroot het risico dat BTC de komende tijd verder zal dalen, tenzij er een bullish reversal komt.

Wat wel positief is voor de Bitcoin koers, is het feit dat het nog steeds boven zijn 200-daagse moving average (blauw) ligt en dat deze indicator sinds de herfst van 2023 constant aan het stijgen is. Zo lang nog BTC boven dit niveau kan blijven, zal het vooruitzicht bullish blijven voor Bitcoin op lange termijn.

Op korte termijn kan BTC nog erg volatiel zijn, terwijl het hoge aantal long liquidaties een negatieve invloed kan hebben op het sentiment van traders. In het geval dat BTC boven de $ 60.000 kan blijven, is er een mogelijkheid voor een bullish reversal, zo vroeg als deze week. Mocht BTC de $ 60.000 verliezen, dan zou de cryptomunt verder kunnen dalen richting zijn 200-daagse moving average rond $ 58.400.

Crypto’s om in de Gaten te Houden Terwijl Bitcoin Daalt

Hoewel de crypto markt een sterk begin van de week had, is het sentiment richting het einde van de week weer bearish aan het worden. Hierdoor dalen zowel Bitcoins als vele altcoins, wat de mogelijkheid beidt om deze voor een lagere prijs te kopen. Maar omdat het onzeker is hoe laag crypto kan gaan, kan het ook een idee zijn om te kijken naar alternatieven.

Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar crypto presales, waar je nieuwe cryptomunten voor een vaste lage prijs kunt kopen en je niet druk hoeft te maken om volatiliteit in de markt. Nadat deze munten gelanceerd worden op exchanges, zijn ze mogelijk ondergewaardeerd, waardoor je als vroege investeerder de kans hebt om veel winst te maken.

In dit artikel kijken we naar twee erg veelbelovende projecten, waar je nieuwe tokens niet alleen voor een lage prijs kunt kopen, maar ook op extra manieren tokens kunt bijverdienen. Terwijl de markt bearish is, kun je dit gebruiken als mogelijkheid om extra tokens in te slaan en later te verkopen als de markt weer stijgt.

99Bitcoins (99BTC)

99Bitcoins (99BTC) is een veelbelovend alternatief voor Bitcoin om de komende tijd in de gaten te houden. Dit nieuwe Learn-to-Earn platform zal binnenkort live gaan en biedt de mogelijkheid om 99BTC te verdienen door op een leuke en interactieve maner meer te leren over verschillende onderwerpen in de crypto sector.

Met een bestaande community van bijna 3 miljoen abonnees en 79 uur aan lesmateriaal, heeft 99Bitcoins een sterke basis en is de verwachting hoog dat de prijs van 99BTC zal stijgen na lancering. Daarnaast kun je tijdens de presale profiteren van lucratieve staking crypto beloningen.

De presale van 99Bitcoins heeft inmiddels meer dan $ 2,35 miljoen opgehaald en biedt 99BTC tokens aan voor een lage prijs van $ 0,00112 per stuk. Terwijl de presale loopt, kun je deze tokens alvast staken met een huidige APY van 717%, wat betekent dat je per dag zo’n 2% op je investering krijgt als je kiest om te staken.

Na de presale zal 99BTC live gaan op zijn eerste exchange, wat de kans is voor vroege investeerders om met winst te verkopen, gezien de listing prijs hoger is dan de huidige presale prijs. Op lange termijn kan 99BTC verder stijgen in waarde en mogelijk ook meeliften op de Bitcoin koers.

Nu naar 99Bitcoins

Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

De tijd dat de crypto markt rood kleurt, is het beste moment om bij elkaar te komen met een community om je strategieën te bespreken of gewoon tijd te doden. Community is een belangrijk aspect bij de nieuwe meme coin, Shiba Shootout (SHIBASHOOT), die meerdere manieren heeft voor holders om samen als community meer tokens te verdienen.

Crypto is net het Wilde Westen, wat toevallig ook het thema is van Shiba Shootout, zo heeft deze meme coin zijn eigen karakters, verhaallijn en utility’s, gebaseerd op dit thema. Token holders kunnen bovendien extra geld verdienen met onder andere staking, loterijen, community events, airdrops en nog meer.

Tijdens deze vroege fase van de presale kun je SHIBASHOOT tokens kopen voor $ 0,0194 per stuk en krijg je vroegtijdig toegang tot de staking pool. Op dit moment krijg je voor het staken van je SHIBASHOOT tokens een APY van maar liefst 2.260%, dat is meer dan 6% per dag.

Nu de presale $ 480.000 heeft opgehaald en zijn mijlpaal van $ 500k nadert, zal de prijs van SHIBASHOOT binnen 24 uur stijgen. Daarom is vandaag het beste moment om te investeren in deze presale, voor een zo laag mogelijke prijs, gecombineerd met gigantische staking beloningen die later zullen afnemen.

Nu naar Shiba Shootout


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.