Crypto prijs stijgt
Persbericht

Kan deze Crypto Pumpen zoals Bitcoin? BTC20 Crypto Presale is nu Live

Bitcoin heeft tot nu toe al een erg mooie zomer achter de rug, zeker nadat de token steeg alleen al halverwege juni met 25% steeg. Hierdoor is BTC voor het eerst in een langere tijd weer stabiel boven het koersniveau van $ 30.000 te vinden. 

Veel analisten en traders vragen zich logischerwijs af of Bitcoin dit niveau weet vast te houden, en of zorgen over bijvoorbeeld het verliezen van de 20-day MA en de licht bearish neigende RSI en MACD terecht zijn. 

Veel investeerders vragen zich hierdoor af of het te laat is om te investeren in Bitcoin, en of het niet beter is om te investeren in andere crypto of misschien wel een betere versie van Bitcoin. Dat is waar BTC20 om de hoek komt kijken, het nieuwe crypto project dat zegt de Bitcoin van de toekomst te zijn, en net een eigen presale heeft gelanceerd.

BTC20: De Nieuwe en Verbeterde Bitcoin

Heb je als investeerders jezelf wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om in het bezit te zijn van een volledige Bitcoin? Tegenwoordig moet je immers een enorm kapitaal hebben om één BTC aan te schaffen, waardoor het erg moeilijk is geworden voor de doorsnee investeerder. 

Hierdoor heb je jezelf net als veel andere investeerders hoogstwaarschijnlijk voor je kop geslagen dat je niet eerder bent ingestapt in Bitcoin. Het liefste zou je terug in de tijd gaan en investeren in het project toen het nog een nieuwe crypto was. 

We hebben goed nieuws. Met BTC20 de kans krijgt om terug in de tijd te gaan en het dit keer wel goed te doen! BTC20 is Bitcoin, maar nieuw en verbeterd met de technologieën van dit moment. 

BTC20: Zorgt voor een Nieuwe Generatie aan Duurzame Bitcoins

Bitcoin heeft al jaren veel kritiek gekregen over het proof-of-work model dat enorm inefficiënt is ten opzichte van nieuwe modellen om consensus te bereiken. Door de enorme energieconsumptie die nodig is om het netwerk draaiende te houden is duurzaam gebruik van de huidige Bitcoin eigenlijk niet mogelijk. 

Wereldwijd was dit dan ook een van de voornaamste kritiekpunten voor Bitcoin, en ook een van de redenen dat China bijvoorbeeld Bitcoin mining verbood. Volgens een rapport zou het Bitcoin netwerk in 2021 alleen al voor 113 metrische ton aan CO₂ hebben uitgestoten.

Wanneer je dit vergelijkt met de gemeten uitstoot in 2016 van slechts 0,9 metrische ton, dan wordt al snel duidelijk dat Bitcoin geen plek heeft in een duurzame economie. De energieconsumptie van Bitcoin zal namelijk alleen nog maar toenemen wanneer de halveringen plaatsvinden. 
BTC20 is de perfecte oplossing voor de problemen van Bitcoin, aangezien het gebruik maakt van een proof-of-stake consensus model – dat veel efficiënter en daardoor duurzamer is. Hiernaast is het door staking mechanisme ook mogelijk voor investeerders om een passief inkomen te genereren, en is dit dus eigenlijk de duurzame crypto – of Bitcoin – van de toekomst.

Wat is BTC20?

BTC20 is een nieuw innovatief crypto project dat investeerders de kans wilt geven om te investeren in wat zij ‘een verbeterde Bitcoin’ noemen. Volgens het team is het een betere en duurzamere variant van Bitcoin die bovendien gehost wordt op het Ethereum netwerk.

Door het proof-of-stake consensus model wordt het hierdoor mogelijk voor investeerders om staking beloningen te krijgen voor BTC20. De verwachting is dat het mechanisme beschikbaar zal worden in het vierde kwartaal van dit jaar. 

Momenteel is de presale van het project gestart, waar 6,05 miljoen tokens beschikbaar zijn gesteld voor investeerders om nu al aan te schaffen. De prijs per BTC20 is $ 1 per stuk en hierdoor wil het project je dus terugbrengen naar het jaar 2011 toen Bitcoin nog kon worden gekocht voor slechts $1 per stuk.

Investeren in het project is erg gemakkelijk via de presale pagina van BTC20, waar je ETH, BNB of USDT tokens kunt swappen voor BTC20. Geïnteresseerde investeerders raden we aan om de presale website te bekijken waar duidelijk uit wordt gelegd hoe je kan investeren in het project. 

We zien BTC20 als een veelbelovend cryptoproject dat zeker de moeite waard is om naar te kijken. Het is met name een aanrader voor investeerders die eerder in Bitcoin wilde investeren, maar dit toendertijd niet hebben gedaan. Hiernaast is er ook nog het voordeel dat je in tegenstelling tot Bitcoin ook nog een mooi passief inkomen kan verdienen wanneer je de token staked! 

>>>Nu naar de Presale Pagina van BTC20<<<

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.