Persbericht

Persbericht

Newsbit 25-05-2022 14:03u leestijd 2 - 3 min

KickToken: Nieuwe financiële resultaat

Kick Ecosystem is een fintech-instelling die synergetic cryptocurrency-tools combineert. Kick Ecosystem is opgericht in 2017 en bestaat uit 12 verschillende diensten. Het ecosysteem omvat alle vectoren van werk met cryptocurrency – van onderwijs (KickAcademy) tot handel (KickEX) en verwijzingssysteem (KickRef).

Het ecosysteem omvat ook KickToken, zijn eigen cryptocurrency, die zowel in de handel als als intern hulpmiddel voor betaling wordt gebruikt. De maker van Kick Ecosystem is Anti Danilevski. Hij werkt sinds 2011 in de crowdfunding- en blockchain-industrie. Bekend om het oprichten van KickICO, dat het eerste element van het systeem werd en een leider was in de crowdfundingmarkt. In 2017 haalde het bedrijf onder leiding van Danilevsky ongeveer $20 miljoen op voor verschillende cryptocurrency-projecten. Kick Ecosystem ontwikkeling begon in 2015. Het eerste onderdeel van het ecosysteem – KickICO – werd in 2017 gelanceerd.

Het Kick Ecosysteem bestaat uit een aantal verschillende diensten, die elk zowel afzonderlijk als met het ecosysteem kunnen functioneren. Hieronder een kort overzicht:

  • KickEX is een gelicentieerde digitale activa-exchange met de laagste kosten en het meest winstgevende verwijzingsprogramma. In mei 2022 waren er meer dan 50 tokens genoteerd op de beurs, een maandelijks handelsvolume van tussen de $30 miljoen en $90 miljoen. KickEX heeft ook de laagste handelskosten van alle topbeurzen, waaronder Binance en Coinbase. Dit najaar is de beurs van plan om margehandel te lanceren, op dit moment werken ontwikkelaars er hard aan.
  • KickRef is een KickEX-verwijzingsprogramma. Dit is een kant-en-klare fintech-oplossing voor passief inkomen.
  • KickAcademy is een educatief project voor fintech ondernemers
  • KickICO is een fondsenwervende platform dat in 2017 is gelanceerd. Het is gemaakt voor startups die investeringen willen aantrekken via de verkoop van tokens.
  • KickWallet is een op zichzelf staande cryptocurrency-wallet die alle handelsparen ondersteunt die op KickEX worden verhandeld.
  • KickID is het element dat het Kick Ecosysteem met elkaar verbindt. Maakt het mogelijk om automatisch toegang te krijgen tot alle platforms wanneer de persoon een van de ecosysteem platforms betreedt zonder herregistratie.

In het voorjaar van 2022 consolideert het ecosysteem 18.000 particuliere investeerders. 35 startups zijn gefinancierd op het platform. Het ecosysteem heeft wereldwijd 70.000 supporters. Sinds 14 april, 3 uur UTC, beschikt KickEX crypto exchange over de laagste spot fees op de markt!

Lagere opnamekosten

Bovendien heeft KickEX de kosten die in rekening worden gebracht bij het opnemen van cryptocurrency van de exchange aanzienlijk verlaagd. Het team heeft vele malen soortgelijke verzoeken ontvangen en als onderdeel van de wereldwijde verlaging van de kosten, komt KickToken u halverwege tegemoet. Het doel van deze change is om arbitragemogelijkheden voor KickTokentraders te vergroten, zodat transacties tussen beurzen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen.

Toekomstplannen met betrekking tot vergoedingen

KickToken is van plan om negatieve kosten in te voeren voor externe market makers en liquiditeitsverschaffers, als zij dergelijke verzoek ontvangen. Hier is een korte tekst van CEO Anti Danilevski hierover:

“We breiden de handelsopties bij KickEX uit om de handelsomgeving interessanter te maken voor onze users” zei Anti Danilevski, de CEO en oprichter van de beurs. “Tegenwoordig biedt KickEX de laagst mogelijke spot fees van alle andere topbeurzen, en dat is inclusief opnamekosten. Dit is hoe KickEX zich wil richten op het uitbreiden van de toolkit en het creëren van een favorable handelsomgeving. We staan open voor nieuwe coins die aan onze service worden toegevoegd, met name coins die nog niet op andere beurzen zijn verschenen, om synergetics te ontwikkelen.”

Over het uitbreiden van de toolkit gesproken, Anti Danilevski voegt er ook aan toe dat het KickEX-team werkt aan de introductie van margehandel op de beurs, die naar verwachting dit najaar zal aankomen.

Op dit moment zijn er 50 coins genoteerd op de KickEX-exchange, waaronder een eigen KickToken.

Ga voor meer informatie over het spannende project van KickToken naar: https://kickecosystem.com/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten