Persbericht

Newsbit 08-09-2022 09:08 leestijd 7 - 15 min

Kleine Crypto Met Potentie 2022

Je kunt natuurlijk in Bitcoin investeren en winst maken, maar als je op zoek bent naar wat meer risico en de kans op grote winsten, dan kun je beter op zoek naar kleine cryptomunten. Kleine munten zijn namelijk de crypto met de meeste potentie. 

Als je investeert in een cryptomunt met een marktwaarde van enkele miljoenen, bestaat er de kans dat deze 100 keer zoveel waard wordt, die kans lijkt er bij Bitcoin niet echt meer te zijn. Bekijk nu snel de top 5 kleine crypto met potentie 2022 en investeer direct! 

Top 5 Kleine Crypto Met Potentie 2022

  1. Tamadoge (TAMA) – Beste kleine crypto met potentie 2022
  2. Battle Infinity (IBAT) – Metaverse crypto met meeste potentie
  3. Lucky Block (LBLOCK) – Onbekende crypto met meeste potentie 
  4. DeFi Coin (DEFC) – Eén van de beste DeFi Crypto Coins met potentie
  5. Enjin Coin (ENJ) – Gaming Crypto Coins met potentie

>>>Direct naar de Tamadoge Pre Sale<<<

Top 5 Kleine Crypto Met Potentie 2022 – Nader belicht

Lees hieronder meer over de top 5 kleine crypto met potentie 2022 en waarom ze een plekje op deze ranglijst veroverd hebben. Kies de munt waar jij het meeste vertrouwen in hebt en begin direct met je eerste investering. 

1. Tamadoge (TAMA) – Beste kleine crypto met potentie 2022

De beste kleine crypto met potentie 2022 is Tamadoge, een nieuwe meme coin die nu alleen nog in een presale verkrijgbaar is. Dit kan een groot voordeel zijn voor je, het is namelijk bij veel cryptomunten een feit dat ze flink stijgen in prijs zodra ze beschikbaar worden op exchanges, en dat moet bij Tamadoge nog gebeuren. 

Tamadoge komt met een eigen metaverse en Play-to-Earn games waarin je de TAMA-token kunt verdienen. Bij al deze games hoort je eigen Tamadoge, een digitaal huisdiertje die je als NFT kunt onderhouden en moet opvoeden. 

Uiteindelijk kun je met je eigen Tamadoge strijden tegen de Tamadoges van andere spelers en op die manier Dogepoints winnen. Die Dogepoints worden gebruikt voor de maandelijkse ranglijst en op basis van die ranglijst worden beloningen uitgekeerd.

Deze beloningen worden altijd in TAMA-tokens uitgekeerd en die kun je vervolgens weer gebruiken in de TAMA-store om nieuwe items voor je Tamadoge te kopen. Je kunt natuurlijk ook de TAMA-tokens weer verkopen en zo direct geld verdienen door te spelen.

Van de uitgaven die gedaan worden in de TAMA-store zal 5% van de tokens verdwijnen in een wallet waar niemand bij kan. Dit heet ‘burnen’ en hierdoor zullen er in de loop van de tijd steeds minder tokens van TAMA beschikbaar zijn, wat positief effect heeft op de prijs van de munt. 

Als je in Tamadoge wilt investeren kun je er maar beter zo snel mogelijk bij zijn. In de presale wordt er om de 100 miljoen tokens een nieuwe batch beschikbaar gesteld en bij elke nieuwe batch stijgt de prijs. Uiteindelijk is de laatste presale prijs 3 keer zo hoog als op het begin. 

>>>Direct naar de Tamadoge Pre Sale<<<

2. Battle Infinity (IBAT) – Metaverse crypto met meeste potentie

In 2022 is de term Metaverse uitgegroeid tot een bekende term, zeker toen zelfs Facebook aankondigde met een eigen Metaverse te komen. Battle Infinity is een crypto project die ook een Metaverse gepland heeft, maar het daar niet bij houdt.

Het team achter het project heeft namelijk al zes verschillende applicaties aangekondigd, van een staking platform tot een play-to-earn fantasy sports game die volledig ontwikkeld wordt op blockchain technologie. De IBAT-Premier League moet de nieuwe standaard voor fantasy sports gaming worden.

In de verschillende applicaties wordt altijd de IBAT-token als basis gebruikt, wat betekent dat hoe meer spelers Battle Infinity kent, hoe meer de token gebruikt wordt en hoe hoger de prijs zal zijn. 

De Battle Infinity token was als eerste beschikbaar in een presale, maar die werd al binnen 25 van de beschikbare 90 dagen uitverkocht. In totaal werd er voor 16.500 BNB aan IBAT-tokens verkocht. 

Inmiddels is de munt terug te vinden bij de decentrale exchange PancakeSwap, waardoor de munt ook voor het eerst een eigen koers kent. Direct na de lancering op PancakeSwap steeg de prijs van de munt met zo’n 700%. 

>>>Nu naar Battle Infinity<<<

3. Lucky Block (LBLOCK) – Onbekende crypto met meeste potentie 

Lucky Block is een cryptomunt die al wat langer bestaat, maar bij het grote publiek nog steeds een vrij onbekende crypto is. Wel is het een crypto met meeste potentie, vanwege een interessant platform dat sindskort online is. 

Op het platform van Lucky Block kun je met allerlei competities mee doen om kans te maken op mooie prijzen als $1 miljoen (koers vegelijkbaar met de euro) in Bitcoin, een 5-sterren vakantie of een luxe villa. Om mee te doen met zo’n competitie hoef je alleen maar een Lucky Block NFT uit de juiste collectie te kopen. 

Voor het platform wordt de LBLOCK token gebruikt, de Lucky Block token waar inmiddels twee versie van bestaan. De eerste versie van de token was ontwikkeld op de Binance Smart Chain en kent bij elke transactie een bepaalde belasting, met die belasting worden andere token holders beloond voor het vasthouden van de munt.

Door deze transactiekosten was de token niet geschikt voor handel op centrale exchanges, terwijl het team daar wel zo snel mogelijk naar toe wou. Dat hebben ze opgelost met de tweede versie van de token, ontwikkeld op Ethereum.

Bij deze versie heb je geen transactiekosten, maar krijg je ook niet de beloningen die de eigenaren van de eerste versie wel krijgen. Zodra er een bridge komt tussen beide tokens zal de prijs gelijk worden aan elkaar, op dit moment is de tweede versie meer waard per token.

>>>Nu naar Lucky Block<<<

4. DeFi Coin (DEFC) – Eén van de beste DeFi Crypto Coins met potentie

De DeFi-sector doet het de afgelopen tijd goed. Er komen steeds meer decentrale exchanges bij en platforms komen met nieuwe mogelijkheden in decentralized finance zoals het verdienen van een mooie beloning voor het vastzetten van de munten in een liquiditeitspool. 

DeFi Coin is een voorbeeld van zo’n munt die hoort bij een decentrale exchange. In dit geval gaat het om de exchange DeFi Swap, waar je gemakkelijk munten tegen elkaar uit kan wisselen en je DeFi Coin vast kan zetten voor een beloning die op kan lopen tot wel 75% per jaar. 

Breid jouw portfolio uit met DeFi crypto met meeste potentie en profiteer mee van de voordelen die DeFi Swap je biedt. Door de munt vast te zetten in een liquiditeitspool haal jij nog meer potentie uit deze cryptomunt. 

>>>Nu naar DeFi Swap<<<

5. Enjin Coin (ENJ) – Gaming Crypto Coins met potentie

Enjin is uit deze lijst de munt met de hoogste marktwaarde, maar hoort nog altijd tot crypto coins met potentie vanwege de vele mogelijkheden die de munt biedt. Je kunt Enjin namelijk gebruiken als het alternatief voor Ethereum voor het aanmaken en aanbieden van NFT’s. 

De Ethereum blockchain is al jaren te druk en kent, vanwege een traag Proof-of-Work protocol, lange wachttijden voor het verwerken van transacties en erg hoge transactiekosten. Die problemen kent Enjin niet. 

Enjin maakt het mogelijk om online spellen te ontwikkelen en daarbij NFT’s te integreren. Zij ondersteunen het spel met de technologie die nodig is om dit aan te kunnen bieden en hebben producten als een eigen wallet waar de NFT’s in op te slaan zijn. 

Hoe meer er gebruik gemaakt zal worden van Enjin, hoe hoger de prijs van de Enjin token zal worden. Voor de komende tijd is het dus belangrijk dat Enjin de lijst met partners aanvult en zo een stabiel alternatief wordt voor een munt als Ethereum. 

Hoe weet je welke crypto meeste potentie heeft? 

Weten welke crypto meeste potentie heeft, is niet gemakkelijk. Er komen dagelijks nieuwe cryptomunten bij en het kan lastig zijn om te bepalen welk project echt de juiste intenties heeft en welke projecten er alleen maar zijn om snel geld te verdienen en daarna te stoppen met de munt. 

Daarom zijn er een aantal tips om vast te kunnen stellen welke crypto meeste potentie heeft en bij welke crypto je ver weg moet blijven.

Roadmap

Een roadmap is cruciaal voor een crypto project zodat investeerders een overzicht hebben van welke ontwikkelingen er nog komen voor een cryptomunt. Bekijk altijd eerst de roadmap voordat je investeert zodat je precies weet wat je kunt verwachten. 

Kijk naar geplande ontwikkelingen als applicaties die uitgebracht worden, maar ook plannen om een munt bij een exchange beschikbaar te maken. Dit soort ontwikkelingen kunnen positief effect hebben op de vraag naar de munt en daarmee de prijs van de munt. 

Tokenomics

Een ander belangrijk aspect om te checken voordat je investeert zijn de tokenomics van een project. Deze tokenomics zijn vaak te vinden in een whitepaper of op de website van het cryptoproject en hierin staat precies hoeveel munten er zijn en waar en op welke momenten deze beschikbaar komen.

Zo kan een crypto project bijvoorbeeld maximaal 1 miljard tokens aanbieden, maar zullen ze nooit meteen alle tokens online gooien. Vaak wordt er een deel achter gehouden om liquiditeit aan te kunnen bieden aan exchanges. 

Op basis van de tokenomics kun je een inschatting maken welke marktwaarde een project op dat moment heeft. Met die informatie kun je beter beslissen of een cryptomunt nog veel kan gaan stijgen in prijs of niet. 

Hoe kun je onbekende crypto met potentie vinden?

Op een website als CoinMarketCap vind je duizenden verschillende cryptomunten en tokens en is het lastig onbekende crypto met potentie te vinden. Je kunt wel door de verschillende nieuwe projecten bladeren, maar dit kost je dagelijks bijna een volle werkdag om deze goed te onderzoeken. 

Ga daarom op zoek naar betrouwbare platforms of personen die voor jou alvast een deel van het onderzoek doen. Als zij dan een munt aanraden, kun je zelf verder kijken of deze munt wat voor jou is en of het een onbekende crypto met potentie kan zijn. 

Houd hiervoor sociale media als Twitter en Reddit goed in de gaten. Als je daar een project hebt gevonden waar je meer over wilt weten, kun je je vervolgens aanmelden voor een Telegram groep van dat project om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Kleine Crypto Met Potentie 2022 kopen

Kleine crypto met potentie kopen is lastiger dan wanneer je bijvoorbeeld wilt investeren in Bitcoin of Ethereum. Deze kleine crypto met potentie zijn vaak bij minder bekende exchanges te verkrijgen of zelfs alleen bij een decentrale exchange. 

Voor een decentrale exchange heb je een eigen wallet nodig, zoals bijvoorbeeld de MetaMask wallet. Deze kun je vervolgens koppelen met een exchange als PancakeSwap zodat je rechtstreeks vanuit die wallet munten tegen elkaar kan ruilen.

Bij een decentrale exchange is het dus niet mogelijk om geld te storten en dat in te ruilen voor crypto. Je zult eerst een andere munt moeten kopen op een exchange en die naar de wallet sturen om kleine crypto met potentie te kunnen kopen.

Een munt die in een presale verkrijgbaar is, zoals Tamadoge, is op een vergelijkbare manier te koop, maar dan alleen op de website van het project zelf. Ook hier koppel je een wallet en ruil je andere munten in voor deze kleine crypto met potentie. 

Conclusie – Kleine Crypto Met Potentie 2022

De cryptomarkt is nog maar een jaar of 10 oud en er komen nog altijd dagelijks nieuwe kleine crypto met potentie bij. Deze kleine cryptomunten kunnen je uiteindelijk de grootste winst opleveren, maar hebben ook een groter risico dan de bekende cryptomunten. 

Bepaal voor jezelf welke kleine crypto met potentie het beste past binnen jouw portfolio. Onderzoek de roadmap, tokenomics en meer over het project om dit goed te kunnen bepalen. 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten