ETHPB
Persbericht

Koers Verwachting: Kan ETH 2000 Dollar Worden – Nu Ethereum Kopen of Heeft Deze Nieuwe Crypto Meer Potentie

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Ethereum koers heeft een aardige zet in de rug gekregen de afgelopen week. Donderdag 26 oktober werd een stijging van 12% waargenomen, nadat Bitcoin de $34.000 wist te overstijgen. 

De tweede grootste cryptomunt ter wereld, opgericht door Vitalik Buterin en Charles Hoskinson, is de laatste zes maanden flink gedaald. In april werd de lokale top rond $2.100 neergezet, daarna is de koers helemaal terug gedaald naar $1.550. De koers van Ethereum lijkt nu eindelijk een kanteling te vertonen van de neergaande trend.

De Ethereum koers laat eerst een periode van consolidatie (zijwaartse beweging) zien. Recentelijk is Ether uit de zijwaartse range gebroken en heeft het een nieuwe higher high neergezet. Om een uptrend te bevestigen zou de koers van ether terug mogen testen tot $1550. Als er een daily candle onder dit koerslevel gesloten wordt, dan is de omhooggaande trend invalide en zal de neergaande trend mogelijk verder voortzetten. 

Analisten verwachtten dat de koers van Ethereum in de volgende bull run fors zal stijgen. Waar de ene analist een $8000 ether koers roept en de andere analist een $10,000 koers, zijn er ook crypto fanaten die Ethereum in de volgende piek van de bull run naar $20,000 zien gaan. 

Deze verwachtingen komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Er wordt hard gesleuteld aan de Ethereum blockchain door Vitalik en zijn collega’s. Inmiddels zijn er honderden protocollen gebouwd bovenop de Ethereum blockchain. 

De komst van Ethereum 2.0 heeft er voor gezorgd dat het Ethereum-netwerk een stuk schaalbaarder is geworden. Hoewel de gas fees hoog blijven en de transactie snelheid niet veel sneller is geworden, fungeert de Ethereum blockchain als bouwsteen voor andere crypto projecten. 

In de vorige bull run van de crypto markt is de koers van Ethereum tot $4800 gekomen. De tweede grootste crypto munt staat op dit moment nog 63% onder water vanaf de ATH. Een stijging richting de ATH vanaf het huidige koerslevel van $1790 betekent een rendement van 167%.

Als we er van uit gaan dat de ether koers de $10,000 kan bereiken in de volgende bull run, dan loopt het rendement op tot 460%. Dit zou zomaar eens kunnen gebeuren. Dit jaar zagen we de goedkeuring van meerdere Ethereum Future-ETF’s. De koers reageerde niet zo zeer op dit nieuws, maar dit zal in de volgende bull run wel zeker een grote rol gaan spelen, vooral met de komst van spot Ethereum-ETF’s. Door middel van deze ETF’s is het namelijk mogelijk voor grote instituties om in Ethereum te investeren.

De komst van een mogelijke spot Bitcoin-ETF zal ook bijdragen aan de koersstijgingen voor de top 10 crypto munten. De SEC heeft tot op heden de aanvragen van grote instituties zoals, Blackrock, Ark Invest, Fidelity, Valkyrie, VanEck, Bitwise en Wisdomtree nog niet goedgekeurd. Dit zou later dit jaar of begin volgend jaar kunnen gebeuren. 

Analisten en crypto investeerders speculeren dat de koers van Bitcoin en andere crypto munten een flinke stijging zullen vertonen op de dag van goedkeuring. De verwachting is dat Bitcoin meer dan $100,000 waard zal worden in de volgende bull run en dat Ethereum een koers van $8000 kan bereiken.

Bitcoin en Ethereum worden gezien als de “safehaven” in het cryptolandschap. Deze twee crypto munten bieden namelijk grote potentie voor de toekomst en hun koersen schommelen minder hard dan de rest van de crypto sector. 

Investeerders die graag meer risico willen nemen en de volatiliteit op willen zoeken kunnen een blik werpen op crypto presale projecten. Deze projecten verkopen tijdens hun presale de native token van het project. Deze tokens kunnen vervolgens bij de notering aan verschillende exchanges tientallen keren over de kop gaan. 

De trend van presale crypto’s is te vergelijken met de ICO-hype in 2017. Het jaar 2023 staat dus vol in het teken van presale projecten en een paar van deze presales hebben een enorm succes weten te behalen, waaronder Wall Street Memes. De $WSM-token werd eind september genoteerd aan exchanges OKX en Huobi en ging vrijwel direct 4 keer over de kop. 

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX)

Bitcoin Minetrix is een gloednieuw crypto project dat zijn presale eind september 2023 is gestart. Tijdens de presale wordt de $BTCMTX-token verkocht. Al razendsnel werd deze token opgepakt door crypto whales die potentie zien in dit crypto project. Daardoor wist de presale al snel meer dan $2 miljoen op te halen, wat voor een presale een indrukwekkende prestatie is.

Bitcoin Minetrix richt zich vooral op een duurzamere oplossing voor het minen van Bitcoin. Bitcoin Minetrix heeft dit door middel van de $BTCMTX-token slim weten op te lossen. Het is namelijk mogelijk om met het bezitten en staken van $BTCMTX deel te nemen aan het minen van Bitcoin. 

Het staken van $BTCMTX is vrij gemakkelijk en kan gedaan worden via de officiële website van het presale project. Met het staken kunnen cloud-credits verdiend worden en om Bitcoin te minen worden deze cloud-credits verkocht aan Bitcoin miners. 

Er zijn in totaal 4 miljard $BTCMTX-tokens beschikbaar. Tijdens de presale zullen er 1,7 miljard tokens verkocht worden (42,5%) om Bitcoins mee te minen. Er zullen 1,4 miljard tokens (35%) toegewijd worden aan marketing, om het presale project te laten groeien en 15% van de tokens wordt op zij gezet om uit te keren als beloning aan de trouwe community van het project.

Wees er dus snel bij om als vroege investeerder deel te nemen aan dit fantastische crypto project. $BTCMTX kan gekocht worden met ETH, BNB, MATIC, USDT of creditcard tegen een koers van $0,0112.

Koop $BTCMTX Hier

Meme Kombat ($MK)

Er is pasgeleden een Nederlands crypto project opgezet genaamd Meme Kombat. Het crypto project is gevestigd in Amsterdam. Tijdens de presale van Meme Kombat wordt de $MK-token verkocht. Ondertussen heeft de presale al meer dan $750,000 weten op te halen met de verkoop van de token. 

Meme Kombat heeft een battle-arena waar meme coins de strijd tegen elkaar opnemen. Denk hierbij aan Pepe coin, Doge coin en Shiba inu. Bezitters van de $MK-token kunnen vervolgens hun tokens staken om deel te nemen aan weddenschappen binnen de arena. Investeerders die de uitslag van het duel goed hebben voorspelt worden beloond met extra tokens. Tokens die gekocht worden tijdens de presale worden automatisch gestaked, hiervoor hoeft niets gedaan te worden. De beloningen die gegenereerd worden met het staken moeten voor minstens een periode gestaked blijven om te innen. 

De algehele voorraad aan $MK-tokens bedraagt 120 miljoen. Van deze 120 miljoen zal tijdens de presale 50% verkocht worden, 60 miljoen tokens dus. 30% wordt uitgekeerd aan stakers en participanten in de arena. De overige 20% wordt onderverdeeld in twee categorieën, 10% gaat naar een decentralized exchange (DEX) om liquiditeit te verschaffen en de laatste 10% gaat naar de community als beloning voor hun support.

Over zes dagen wordt de koers van $MK verhoogt, mis de kans dus niet om tegen een lage koers $MK-tokens aan te schaffen. Via de officiële website van het project is het mogelijk om $MK-tokens te kopen met ETH, BNB of USDT tegen een koers van $0,1667.

Koop $MK Hier


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.