Trust Wallet Token

Live Trust Wallet Token koers

De Trust Wallet Token koers van vandaag is  . Het 24 uurs handelsvolume van Trust Wallet Token ligt op  . De koers is   met  . Dat betekent dat de Trust Wallet Token koers met  % is  . Trust Wallet Token is de nummer   en heeft een marktkapitalisatie van  . Wil je Trust Wallet Token kopen? Dat kan. De beste plekken om Trust Wallet Token te kopen zijn: Bitvavo, KuCoin, Binance en Coinbase. Je kunt meer aanbieders vinden op onze kopen/verkopen pagina.

 

koers 
Prijs wijziging 24h  
Marktkapitalisatie  
Volume 
24h laag / hoog 
Rang 
All Time high  
All Time low  

Wat is TrustWallet (TWT)?

TrustWallet is een mobiele cryptocurrency-portemonnee die meerdere populaire tokens ondersteunt, die zowel op de Ethereum, Binance en TRON blockchains te vinden zijn. De Trust Wallet Token, in het kort TWT, is een BEP-20 utility token die veel voordelen biedt voor de gebruikers van de TrustWallet. 

Zo krijgen houders van TWT-tokens korting op het kopen van cryptocurrency en kunnen deelnemen aan het bestuur van Trust Wallet. Als er bijvoorbeeld voorstellen komen voor updates of andere ontwikkelingen, kunnen TWT-houders stemmen. Op die manier krijgt iedereen een stem in het ontwikkelen van de Trust Wallet. 

In eerste instantie was de Trust Wallet Token enkel actief als een BEP-2 token op de Binance Chain, maar werd in 2020 opnieuw uitgebracht als een BEP-20 token op de Binance Smart Chain. 

Wie zijn de oprichters van TrustWallet?

In eerste instantie is de Trust Wallet in 2017 opgericht door Viktor Radchenko. Voorheen werkte Viktor bij diverse tech bedrijven en medeoprichter van de populaire app Trucker Path voor zowel vrachtwagenchauffeurs als logistieke ondernemingen. 

Toen Viktor Radchenko zijn aandacht richtte op cryptocurrency, ontdekte hij dat er geen of weinig open source mobiele wallets zijn om cryptocurrency veilig op te slaan. In 2018 zag Binance ook de potentie van de Trust Wallet en nam het project over. Radchenko bleef bij het project en werd onderdeel van het Binance ontwikkelingsteam. Het team bestaat uit diverse ontwikkelaars en blockchain specialisten.

De TrustWallet koers

Trust Wallet Token, in het kort TWT, lanceerde begin 2020 voor een prijs van $0,006 en zit in een behoorlijke uptrend. Ongeacht de bullmarkt van 2020/2021 en bearmarkt van 2022 heeft de koers van TWT nooit zijn uptrend verloren. Zo behaalde de prijs eind 2022 een all-time-high van $2,72, maar zakte vervolgens niet lager dan zijn vorige pieken rond de $1,50 dollar. De koers kende vanaf 2020 wel behoorlijke swings met correcties van zo’n 40 tot 50%. Na een flinke correctie eind 2022, kwam de prijs eind januari 2023 uit op $1,60 per token.    

Wat maakt TrustWallet speciaal?

De Trust Wallet Token de native token van de Trust Wallet en biedt veel waarde aan de gebruikers van de Trust Wallet mobiele app. De token is enkel te gebruiken binnen het Trust Wallet ecosysteem, maar is vrij verhandelbaar op meerdere platforms. Het is wel zo dat de token gemaakt is met BEP-20 en kunnen dus alleen maar verstuurd worden naar een wallet die Binance Smart Chain ondersteunt.

TWT was één van de eerste tokens die gelanceerd werd op de Binance Smart Chain. De token kan worden ingeruild als betaling voor diensten, maar biedt ook veel voordelen voor houders. Denk bijvoorbeeld aan stemrechten, maar ook korting op aankopen in de app. Voor transacties rekent TWT extreem lage kosten en is de snelheid waarmee transacties worden bevestigd en verwerkt op een hoog niveau. 

Waar kun je TrustWallet kopen?

De Trust Wallet Token is verhandelbaar op diverse platformen. Zo is het mogelijk om TWT op centrale platformen zoals Binance, KuCoin en Bybit te kopen, maar ook op decentrale platformen zoals Uniswap en Pancakeswap is de token verhandelbaar. 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten