candlesticks
Persbericht

Komt Crypto Dip te Boven? SEC aanklacht Zorgt Ervoor dat BNB, SOL en ADA Koersen Crypto Crashen – Valt er Geld te Verdienen Met Crypto Op Dit Moment?

De crypto markt heeft het even heel zwaar, met een sterke daling in de koersen van BNB, SOL en ADA na de juridische acties van de SEC gericht op Binance en Coinbase. Vanuit Binance wordt er stevig terug gevochten, maar deze crypto dip leek niet te ontkomen.

De Binance Coin schommelt nog wat na en probeert zich te herstellen van de sterke verliezen, met een 4% stijging tot $235 in de afgelopen 24 uur.

Bij Coinbase zagen ze deze dip al aankomen, maar konden ze naast het verlagen van de aandeel prijzen een paar dagen geleden, maar weinig doen om het op te vangen. Volgens het onderzoeksrapport door Berenburg Capital zou de rechtszaak van de SEC, mits succesvol, zomaar de sluiting van Coinbase in de VS kunnen betekenen. Dit zou ze achterlaten met alleen hun gebruikers van buiten de VS.

Ook de koers van ADA, de native coin van Cardano, en SOL van Solana ondervinden heftige dalingen. Tijdens de rechtszaak benoemde de SEC meerdere cryptocurrencies, waaronder deze, als ongeregistreerde effecten. Dit bracht plotselinge koers veranderingen met zich mee voor deze crypto’s, waarvan niemand kan zeggen of ze zich er nog van kunnen herstellen.

De founder van Cardano, Charles Hoskinson, claimt dat dit onderdeel is van een poging om crypto uit het financiële systeem te drijven en de controle weer meer te centraliseren, wat precies het tegenovergestelde is van wat men wilde bereiken met het gebruik van blockchains en cryptocurrencies.

Het is een serieuze kwestie, met serieuze gevolgen waar zelfs in de campagnes van de aankomende presidentsverkiezingen aandacht aan besteed wordt. Hoskinson roept de gehele industrie op tot verzet om een potentieel dystopisch toekomst scenario te voorkomen.

Valt er Geld te Verdienen met Crypto?

De toekomst van BNB, SOL, ADA en de rest van de crypto markt zal grotendeels afhangen van het verloop van de rechtszaak en hoe de industrie hierop zal antwoorden. Maar ondanks die onzekerheid zijn Hoskinson en anderen optimistisch en zien ze genoeg kansen voor de crypto markt om zich weer te herstellen.

Maar het zal hoe dan ook een tijd onrustig blijven en we hebben geen zicht op wanneer de verbeteringen zouden kunnen plaatsvinden. Maar kun je dan nog wel geld verdienen met crypto? Misschien niet met deze crypto’s nu, maar er zijn andere crypto’s waar nog genoeg kansen liggen. De volgende vijf crypto’s zijn veelbelovend, met goede winstgevende kansen. In de rest van dit artikel zullen we je meer vertellen over al deze projecten.

  1. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwste Meme Coin Met Hoge Verwachtingen
  2. Launchpad XYZ (LPX) – Crypto Platform Voor Alle Web3 Gebruikers
  3. Ecoterra (ECOTERRA) – Token Die Crypto en Duurzaamheid Samen Brengt
  4. yPredict (YPRED) – Met Deze Crypto Creëer Je de Beste Kansen op Winst
  5. DeeLance (DLANCE) – Een Nieuw Netwerkplatform Voor Freelancers

>>> Nu naar de presale van Wall Street Memes <<< 

1. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwste Meme Coin Met Hoge Verwachtingen

In de lijn van meme coins is $WSM van Wall Street Memes de nieuwste toevoeging. Deze coin zit nog in de presale, maar heeft al een gigantische gemeenschap om zich heen geschaard die het project enthousiast supporten.

De invloed van deze gemeenschap is verspreid over meerdere social media platformen en heeft al meer dan eens de aandacht getrokken van een zekere, zeer bekende tech en crypto gigant die zelf ook bijzonder veel invloed heeft.

Wall Street Memes staat ook gepland om listings te ontvangen bij grote exchanges zoals bijvoorbeeld Binance. Samen met de grote gemeenschap kan $WSM zomaar boven een marktkapitalisatie van $1 miljard komen. Daarmee heeft Wall Street Memes de potentie om groter te worden dan de bekende meme coins Dogecoin, Shiba Inu en Pepe.

De presale van WSM zal uit 30 fases bestaan, waarbij na elke fase de prijs van de token zal stijgen. Hoe eerder je dus een aankoop maakt, de goedkoper je ze kunt krijgen. In de eerste week haalde de presale al $2,6 miljoen op.

>>> Nu naar de presale van Wall Street Memes <<< 

2. Launchpad XYZ (LPX) – Crypto Platform Voor Alle Web3 Gebruikers

Web3 en de crypto industrie worden groter en groter. Maar navigeren door de verschillende platformen, projecten en informatie is nog best een challenge. Zeker als je voor het eerst begint dan zul je een hoop termen zoals DeFi, NFT, blockchain, etc. te horen krijgen en ook veel verschillende verdienmodellen tegenkomen, zoals Play-to-Earn, Share-to-Earn, noem het maar op. Launchpad XYZ zal dit makkelijker maken.

Launchpad XYZ is een platform die dit allemaal op één centraal punt samen brengt, om nieuwe en ervaren crypto investeerders te helpen bij het navigeren van Web3. Launchpad XYZ zit nu nog in de presale, maar daarna zal de native token van Launchpad XYZ gelist worden bij grote exchanges. 

Met Launchpad XYZ krijg je toegang tot goede crypto projecten, een exchange en een eigen wallet, maar ook tot een metaverse en verschillende gaming projecten binnen crypto. Hiernaast biedt Launchpad XYZ nog vele andere tools die investeerders zullen helpen bij het analyseren van de crypto markt om zo de beste investeringen te maken en zo hun kansen op winst te vergroten.

Tijdens de presale zijn de LPX tokens op zijn goedkoopst te krijgen. Door de verschillende fases heen zal de prijs steeds een stukje oplopen. Dus de eerder je investeert, de mooier is het rendement dat je kunt opbouwen. Met deze coins kun je niet alleen handelen, maar als houder krijg je ook veel leuke voordelen op het platform zelf.

>>> Nu naar de presale van Launchpad XYZ<<< 

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Token Die Crypto en Duurzaamheid Samen Brengt

Tussen de vele nieuwe crypto projecten die er elke dag bijkomen, valt dit project heel erg op. Ecoterra streeft ernaar om crypto en het gevecht tegen klimaat verandering met elkaar te combineren door middel van hun unieke verdienmodel Recycle-to-Earn.

Investeerders hebben grote verwachtingen van Ecoterra, mede doordat het project al een aantal grote partners heeft, maar ook vanwege de unieke en toch toegankelijke toepassing van de native token ECOTERRA. Ook zijn er vele andere mensen wie delen in de zorgen over klimaat en maar wat graag een bijdrage willen doen aan het verbeteren ervan. Al helemaal als er nog wat leuks mee kunnen verdienen.

Op het platform van Ecoterra kun je de tokens verdienen door je afval te recyclen, denk hierbij aan afval scheiding bij de vuil stort of gewoon het inleveren van statiegeld flesjes en blikjes. Je scant de items die je recycled, waarvoor je vervolgens ECOTERRA tokens krijgt als beloning. De tokens kun je gebruiken op het platform om je eigen ecologische voetafdruk te verkleinen, te investeren in gerecyclede materialen of duurzame initiatieven te steunen. Zulke initiatieven zijn bijvoorbeeld schoonmaak actie of het planten van bomen. Ook kun je de tokens verhandelen en staken.

Ecoterra zit nu nog in de presale, dus kun je als je nu ECOTERRA tokens aanschaft nog een leuk rendement opbouwen. En ook voor na de presale belooft dit project veel goeds, door de variëteit aan toepassingen en de hoeveelheid steun die het al gekregen heeft tot nu toe. Ecoterra is een makkelijke manier om een steentje bij te dragen aan een gezondere wereld, waarbij je ook nog wat leuks aan kunt verdienen.

>>> Nu naar de presale van Ecoterra <<< 

4. yPredict (YPRED) – Met Deze Crypto Creëer Je de Beste Kansen op Winst

Iets wat iedereen wel weet over crypto is dat de koers van crypto tokens ontzettend volatiel zijn en dus dat daar in investeren ontzettend risicovol is. Daar tegen over staat wel dat de winsten die je kunt maken met je investeringen heel goed kunnen uitpakken. Veel mensen besluiten dus ook dat dit risico het wel waard is. yPredict wilt handelaren helpen met het verkleinen van hun risico en het vergroten van hun winst.

yPredict is een crypto project dat investeerders helpt met het analyseren van crypto projecten, koersen en andere relevante factoren om te voorspellen wat de beste investeringen zijn. Hiervoor wordt bijvoorbeeld AI gebruikt. Ook is er een gedecentraliseerde marktplaats waar je voorspellingsmodellen kunt kopen van ervaren analisten in de vorm van een abonnement.

De YPRED tokens heb je hier wel voor nodig en kun je al aanschaffen via de presale. Nu is de token dus nog heel voordelig en kun je er nog een leuk bedrag aan verdienen door nu te investeren. Met deze token kun je dus abonnementen afsluiten voor voorspellingsmodellen, maar ook toegang krijgen tot ander premium features.

Van alle tokens die met dit soort transactie opgebracht worden, wordt 10% verzameld in een pool en weer verdeelt over alle houders die YPRED tokens aan het staken zijn. Hierdoor kunnen gebruikers de tokens dus ook gebruiken om een passief inkomen te genereren.

>>> Nu naar de presale van yPredict <<< 

5. DeeLance (DLANCE) – Een Nieuw Netwerkplatform Voor Freelancers

Ook DeeLance is een gloednieuw en uniek project speciaal voor Freelancers en potentiële werkgevers. DeeLance wil het voor Freelancers makkelijker maken om werkgevers te vinden en zo verantwoordelijk te zijn voor hun eigen inkomen. Het platform zorgt ervoor dat deze twee partijen elkaar makkelijker kunnen vinden en meer.

Op dit gedecentraliseerde platform is het proces veel gestroomlijnder, eenvoudiger én veiliger dan in vergelijking met gecentraliseerde platformen. De transactie worden geregeld door middel van NFT’s en de native token DLANCE. Hierdoor wordt de zeggenschap van gebruikers beschermd en kunnen ze profiteren van super snelle transacties en lage tarieven.

Ook zal er een metaverse komen waarin gebruikers een digitaal kantoor kunnen opzetten zodat ze kunnen overleggen en samenwerken met anderen. Dit alles moet het vele malen makkelijker maken voor Freelancers om werk te vinden en nieuwe mensen te ontmoeten en zal het ook makkelijker maken om een inkomen te verdienen. Ook voor werkgevers maakt DeeLance dit proces makkelijker, ze hoeven veel minder lang te zoeken naar de freelancer die het beste past bij hun opdracht.

DLANCE zit nu nog volop in een crypto presale en kun je de token dus nog heel voordelig aanschaffen. Als je nu investeert, kun je voor de listing zelfs een rendement van wel 50% opbouwen door de prijs stijgingen die de coin nog door moet maken. Na de listing zal de waarde nog verder stijgen en om nog maar niet te spreken over het moment wanneer het platform gelanceerd en intensief gebruikt zal worden.

>>> Nu naar de presale van DeeLance <<<