ripple, xrp, donker
Ripple

KuCoin en Poloniex ondersteunen Ripple’s Flare Airdrop

De twee crypto exchanges Poloniex en KuCoin hebben hun steun aangekondigd voor de Flare Network-snapshot en de daaropvolgende airdrop van Spark Tokens.


De aankondigingen

In het geval van KuCoin zal de exchange stortingen en opnames opschorten voor twee uur lang opschorten op 12 december.

Poloniex kondigde ook zijn steun aan voor het snapshot-evenement, maar het team moet nog duidelijk maken wanneer en of ze stortingen en opnames van XRP van tevoren zullen opschorten. Ze hebben echter beloofd updates te verstrekken in de dagen die volgen.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Coinbase gaat Spark Airdrop waarschijnlijk niet ondersteunen

Poloniex en KuCoin sluiten zich bij Binance aan bij het maken van een officiële aankondiging over hun steun voor de Flare Networks snapshot. Het team van Flare Networks heeft de crypto community verder geïnformeerd dat Coinbase nog steeds geen feedback heeft gegeven.

Ze voegden eraan toe dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat Coinbase genoeg tijd zal hebben om zich voor te bereiden op het evenement volgende maand.

“Van de grote exchanges is @coinbase de enige waarmee Flare geen zinvol gesprek heeft gehad. Op dit punt is het onwaarschijnlijk dat ze voldoende tijd zullen hebben om het werk uit te voeren dat nodig is om de distributie te ondersteunen.”


Welke exchanges ondersteunen Flare?

Er is een aardige lijst van crypto exchanges die Flare ondersteunen. Volgens de website van Flare Networks zijn de volgende crypto exchanges veilig voor XRP-investeerders om aan het evenement deel te nemen:

Exchanges: AltCoinTrader, AnchorUSD, Binance, bit4you, BitBay, bitbns, Bithumb, bitrue, Bitstamp, btc markets, Celsius, Coinfield, Coinone, CoinSpot, Crypto.com, eToro, eToroX, FobleGate, GateHub, GOPAX, korbit, KuCoin, Liquid, NDAX.IO, NEXO, Poloniex, Probit, Tokens.net, UpBit, Uphold, YouHodler.com, ZB.com