Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

KuCoin haalt $150 miljoen op om Web3 te verkennen

Crypto exchange KuCoin heeft $150 miljoen opgehaald tijdens een financieringsronde, waardoor de waardering op $10 miljard komt. Met het geld zal KuCoin nog meer focus leggen op Web3 ontwikkeling.

KuCoin zet vol in op Web3

De financieringsronde werd geleid door Jump Crypto en was populair onder grote bedrijven. Zo namen bijvoorbeeld Circle Ventures, IDG Capital en Matrix Partners deel.

Met het nieuwe kapitaal kan KuCoin zijn aanwezigheid in Web3 uit breiden. Hierdoor kan de exchange verder gaan dat het aanbieden van gecentraliseerde handelsdiensten. Denk bijvoorbeeld aan crypto-wallets, GameFi, DeFi en NFT-platforms.

Daarnaast is KuCoin van plan om het geld te gebruiken om het platform veiliger en toegankelijker te maken, zich nog meer te focussen op regelgevingsinspanningen om haar 18 miljoen gebruikers beter van dienst te zijn en de volgende generatie handelssystemen te bouwen.

“Op een dag zal iedereen crypto gebruiken”

De mede oprichter van KuCoin, genaamd Johnny Lyu, is blij met de investeringsronde. Ook vertelt hij zeer positief te zijn over de groei van de crypto-wereld. Hij vertelt:

“Het vertrouwen van prominente investeerders, waaronder Jump Crypto en Circle Ventures, verstevigt onze visie dat op een dag iedereen ter wereld crypto zal gebruiken [..] De nieuwe investeerders en partners zullen bijdragen om KuCoin een betrouwbare toegangspoort tot de cryptowereld te maken voor alle klassen van investeerders.”

Ook Tak Fujishima, het hoofd van de regio Azië bij Jump Crypto, liet zich uit over de investeringsronde. Hij zei het volgende over het platform van KuCoin:

“KuCoin biedt een enorm uitgebreid platform van crypto diensten aan een wereldwijd publiek, wat één van de vele redenen is waarom we er trots op zijn deze ronde te leiden. Wij zijn verheugd om het bedrijf te ondersteunen terwijl het blijft groeien en zijn aanbod op het gebied van futures en margin-handel, lending, staking en passieve opbrengstgeneratie uit te breiden om de groei van Web 3.0 én om de cryptomarkten te ondersteunen.”

Volgens gegevens afkomstig van CoinMarketCap is KuCoin wereldwijd de vijfde grootste crypto-exchange op de markt. In november van 2018 haalde ze een bedrag van $20 miljoen op in een ronde A-financieringsronde.

Over KuCoin

KuCoin is in september van 2017 gelanceerd en is wereldwijd één van de grootste crypto-exchanges. Inmiddels biedt KuCoin meer dan 700 digitale activa aan. De exchange biedt momenteel spothandel, margehandel, P2P-fiathandel, futureshandel, staken en lending aan. De cryptocurrency exchange heeft wereldwijd meer dan 18 miljoen gebruikers.

Volgens gegevens afkomstig van CoinMarketCap is KuCoin momenteel één van de top 5 crypto-exchanges. Ook Forbes noemde KuCoin als één van de beste crypto-exchanges voor 2021. Dit jaar (2022) noemde ‘The Ascent’ KuCoin de beste crypto-exchange en app voor enthousiastelingen.

Voor meer informatie ga naar https://www.kucoin.com/nl.

Exchange nieuws

Coinbase heeft serieuze problemen met werknemers die handelen met voorkennis Coinbase heeft serieuze problemen met werknemers die handelen met voorkennis
Coinbase CEO: “We stoppen met Ethereum staking als dat moet van de overheid” Coinbase CEO: “We stoppen met Ethereum staking als dat moet van de overheid”
CEO Kraken: Sancties op Tornado Cash zijn ‘ongrondwettelijk’ CEO Kraken: Sancties op Tornado Cash zijn ‘ongrondwettelijk’
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten