Persbericht

Persbericht

Newsbit 24-01-2022 10:15u leestijd 2 - 2 min

KuCoin integreert SEPA-betalingen om klanten uit Europa de gemakkelijkste Fiat-On-Ramp-service te bieden

VICTORIA, Seychellen, 24 januari 2022 KuCoin crypto-uitwisseling maakt een belangrijke zet om zijn positie op de Europese markt voor cryptocurrency te vergroten. Door ondersteuning voor SEPA als betalingsmethode in te voeren, wordt het voor veel Europeanen eenvoudiger om geld op hun wisselrekening te storten en te profiteren van het gebruiksgemak, nul kosten en tot 1 miljoen EUR te storten in één enkele transactie.

Overdrachten via SEPA zijn één van de gemakkelijkste fiat-on-ramp-oplossingen voor Europese gebruikers die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency. Als een enkelvoudig euro betalingssysteem gecreëerd door de Europese Unie, is SEPA-ondersteuning een belangrijke mijlpaal voor de KuCoin-exchange. De KuCoin-exchange is nu actief in 207 landen wereldwijd en bedient hier meer dan 10 miljoen gebruikers. De nieuwe betaalmethode wordt officieel gelanceerd op 24 januari 2022, waardoor gebruikers uit de 36 SEPA-lidstaten EUR op hun rekening kunnen storten en deze kunnen gebruiken om cryptocurrency-activa te kopen via KuCoin’s ‘Fast Buy’-optie.

Voordelen van het gebruik van SEPA-overboekingen zijn onder meer:

  • Gebruiksgemak;
  • Nul kosten;
  • Enkele stortingen tot 1 miljoen euro;
  • Verbeterde beveiliging omdat er geen derde partij bij betrokken is;
  • Opnames van EUR op KuCoin (binnenkort beschikbaar).

De CEO van KuCoin Global, Johnny Lyu, heeft het volgende verklaard:

“KuCoin is toegewijd om alle klassen van investeerders de gemakkelijkste en snelste crypto-handelservaring te bieden. De integratie van SEPA-betalingen is wederom een grote voorwaartse stap voor KuCoin om de wereldwijde vrije stroom van digitale waarde eenvoudiger te maken. Wij zullen in de toekomst meer landen en regio’s aan onze lijst met fiat on-ramp-services blijven toevoegen.”

Klanten van KuCoin kunnen nu profiteren van SEPA-overboekingen door dit in hun rekeningen in te schakelen. Zowel nieuwe als bestaande gebruikers zullen een Know-Your-Customer (KYC)-procedure moeten doorlopen. Dit kan via de website of via de mobiele applicatie. Wanneer dit eenmaal voltooid is, krijgen de gebruikers toegang tot de EUR-fiat-valuta-stortingsoptie in hun account, inclusief de bankoverschrijvingsgegevens en instructies.

Het is van belang dat alle SEPA-transacties de juiste referentienota bevatten die door KuCoin is verstrekt om stortingen te helpen identificeren. Het kan 1 tot maximaal 2 werkdagen duren om de transacties te verwerken.

De KuCoin crypto-exchange, dat opgericht is in 2017, is in de afgelopen jaren gestaag gegroeid tot inmiddels de Top 1-altcoin-exchange. De exchangeo ndersteund meer dan 600 digitale activa en biedt meer dan 1.000 handelsparen. Het crypto-bedrijf haalde in 2018 $20 (€17,6) miljoen in Round A-financiering van IDG Capital en Matrix-partners.

Voor meer informatie, bezoek https://www.kucoin.com/nl

Contactpersoon
Ashley Wang
media@kucoin.com

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten