kucoin-binance
Exchange,

KuCoin kondigt ondersteuning Binance Chain en listing BNB aan

KuCoin kondigt vandaag, 19 juni, aan dat het alle projecten op de Binance Chain gaat ondersteunen. Dit omdat er volgens de exchange enorm veel vraag naar is.


KuCoin ondersteunt Binance Chain

Naast dat KuCoin de Binance Chain gaat ondersteunen, laat de exchange ook weten dat het trots is aan te kondigen dat de Binance Coin (BNB) vanaf vandaag beschikbaar is op haar platform. De ondersteunende handelsparen hiervoor zijn: BNB / BTC en BNB / USDT.

Wanneer kun je precies Binance Coins gaan onderhandelen? Hieronder vind je een tijdsschema:

Stortingen: 18:00, juni 19, (CEST)
Trading: 20:00, 19 juni (CEST)
Opname: 20:00, 21 juni (CEST)


Wat is Binance Coin (BNB)?

Crypto exchange Binance heeft haar eigen cryptomunt uitgegeven genaamd de Binance Coin (BNB). Toen BNB startte waren er in totaal 200 miljoen BNB tokens. Elk kwartaal vernietigt Binance BNB tokens op basis van handelsvolume op het platform. Dit totdat ze 50% van alle BNB tokens hebben vernietigd. Uiteindelijk zullen er dus 100 miljoen BNB tokens vernietigd worden, en 100 miljoen BNB overblijven.

BNB tokens worden veel gebruikt op de crypto exchange Binance om goedkoper te handelen. Als je de keuze maakt fee’s te betalen met deze dan betaal je namelijk 25% minder trading fee. Mede hierdoor is de munt enorm populair geworden.