Persbericht

Persbericht

Newsbit 23-07-2022 01:13u leestijd 2 - 3 min

KuCoin kondigt strategische investering van $10 miljoen aan van SIG

SIG is een wereldwijd handelsbedrijf dat opgericht is met een ondernemersmentaliteit en een rigoureuze analytische benadering van besluitvorming. Als één van de grootste handelsondernemingen ter wereld, is het een expert in het verhandelen van in wezen alle beursgenoteerde financiële producten en activaklassen, met een focus op derivaten. Dagelijks verwerkt het miljoenen transacties op exchanges wereldwijd.

KuCoin, dat in 2017 is opgericht, heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een top 5 crypto-exchange met inmiddels meer dan 20 miljoen wereldwijde gebruikers.

Het platform van KuCoin staat dan ook bekend als de thuisbasis van altcoins en ondersteunt meer dan 700 tokens en 1.200 handelsparen. Volgens het Q1-beoordelingsrapport van 2022 heeft KuCoin meer dan $2 biljoen aan handelsvolume bereikt, een stijging van 180% in vergelijking met dezelfde periode in een jaar eerder.

KuCoin is van plan om het geld te gebruiken om de platforminfrastructuur te upgraden en het productassortiment te verrijken. Dit is ter voorbereiding op de aankomende crypto bull run. Hiernaast heeft KuCoin ondanks de huidige cryptowinter nog steeds 300 vacatures te vervullen. Het populaire crypto-bedrijf blijft hierbij wereldwijd uitbreiden. Bovendien zullen KuCoin en SIG gezamenlijk veelbelovende crypto-startups ondersteunen door middel van incubatie, investeringen en overleg, met name de projecten die zijn gebouwd op de KCC-keten.

Johnny Lyu, de CEO van KuCoin, verklaarde het volgende:

“KuCoin heeft een paar cryptocycli doorgemaakt en we zijn vastbesloten om te bouwen, wat er ook gebeurt. We zijn verheugd aan te kondigen dat we een andere partner hebben gevonden met dezelfde visie en waarden. De steun van SIG zal onze leidende rol als gecentraliseerde uitwisseling verstevigen en onze ecosysteemuitbreiding in de gedecentraliseerde Web 3.0-wereld vergemakkelijken.”

Het SIG-investeringsteam verklaarde op hun beurt het volgende:

“Deze samenwerking is een belangrijke stap voor SIG die ons streven illustreert om samen te werken met de beste spelers op elk gebied. KuCoin is een van de snelstgroeiende cryptosterren met een agile groeistrategie en een toekomstgericht team. We geloven dat deze samenwerking een synergie zal creëren tussen SIG en KuCoin, wat de crypto-industrie ten goede zal komen door het naar een breder publiek te brengen.”

In mei 2022 haalde KuCoin $150 miljoen op onder leiding van Jump Crypto via een pre-Series B-ronde, waardoor de totale investeringen met ronde A gecombineerd op $170 miljoen kwamen, met een totale waardering van $10 miljard.

Over SIG

SIG is een wereldwijd kwantitatief handelsbedrijf opgericht met een ondernemersmentaliteit en een rigoureuze analytische benadering van besluitvorming.

Inmiddels is SIG uitgegroeid tot één van de grootste handelsondernemingen voor eigen rekening wereldwijd. Ze zijn experts in het verhandelen van vrijwel alle beursgenoteerde financiële producten en activaklassen, met een focus op derivaten, en verwerken dagelijks miljoenen transacties op beurzen over de hele wereld. Hoewel de aanwezigheid van SIG op de markt breed is, zijn onze handelsdesks zeer gespecialiseerd, waardoor ze een diepgaand begrip hebben van de unieke drijfveren van elk product. Door liquiditeit te bieden en te zorgen voor concurrerende prijzen voor kopers en verkopers, speelt SIG een cruciale rol op de financiële markten. Meer informatie is te zien op hun officiële website.

Over KuCoin

KuCoin is in september van 2017 gelanceerd en is een wereldwijde cryptocurrency-exchange dat zijn operationele hoofdkantoor in de Seychellen heeft gevestigd. Als een gebruikersgericht platform met zijn focus op inclusiviteit en het bereik van gemeenschapsacties, biedt het meer dan 700 digitale tools en middelen. Momenteel biedt het spothandel, margehandel, P2P-fiathandel, futureshandel, staking en leningen aan zijn meer dan 20 miljoen gebruikers in 207 landen en regio’s.

KuCoin is momenteel één van de top 5 crypto-exchanges, volgens gegevens afkomstig van CoinMarketCap. In 2021 noemde Forbes KuCoin één van de beste crypto-exchanges. In 2022 noemde The Ascent KuCoin de beste crypto-app voor liefhebbers. Meer informatie over KuCoin is te vinden op hun officiële website.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten