Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Newsbit 29-06-2022 16:33u leestijd 2 - 2 min

KuCoin lanceert EUR handelsparen om het handelen in Crypto makkelijker te maken in Europa

Eén van ‘s werelds grootste crypto exchanges, KuCoin, zal vanaf nu EUR handelsparen aan gaan bieden. Dit doet de crypto-exchange om het handelen in cryptomunten makkelijker te maken voor Europese klanten. De handelsparen die vandaag beschikbaar zijn geworden zijn: BTC/EUR, ETH/EUR en USDT/EUR.

KuCoin versterkt positie in Europa

De stap van KuCoin om ook Euro handelsparen aan te bieden is een strategische zet. KuCoin wil namelijk zijn aanwezigheid op de Europese cryptomarkt versterken, aangezien die een sterke groei blijft zien.

Het verlagen van de drempels voor het kopen van cryptomunten met fiat valuta’s is een cruciale stap om meer Europese handelaren aan te trekken.

Een betere handelservaring

De toevoeging van Euro handelsparen zal ook een betere fiat-naar-crypto-handelservaring bieden met hoge liquiditeit en veiligheid voor wereldwijde crypto-gebruikers.

Op 23 maart lanceerde KuCoin al een functie die SEPA ondersteunde. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig Euro storten op hun exchange account. Ook heet KuCoin een zogenaamd “Snel Kopen” kanaal gelanceerd. Hierdoor wordt het nog makkelijker om cryptocurrencies te kopen en verkopen.

De CEO van KuCoin, Johnny Lyu, zei het volgende over de nieuwe Euro-ondersteuning:

“De nieuwe EUR-spothandelsparen op KuCoin is een nieuwe belangrijke mijlpaal na de toevoeging van BRL een week geleden. We hopen dat dit onze lokale gebruikers en degenen die liever de euro gebruiken, extra gemak zal bieden. Het is buitengewoon opwindend om binnen zo’n korte tijd twee fiat-valuta’s met spothandelsparen toe te voegen, wat ook de efficiënte implementatie capaciteit van KuCoin’s strategische inzet dit jaar weerspiegelt. KuCoin is ervan overtuigd dat het bieden van een veilige en stabiele brug tussen fiat en cryptocurrencies een betere ervaring voor crypto-gebruikers zal brengen, wat cruciaal is voor de massale acceptatie van cryptovaluta. In de nabije toekomst is KuCoin van plan om meer fiat-handelsparen op de spotmarkt te ondersteunen en zo de beste plek te worden om de crypto-wereld met fiat te verkennen voor wereldwijde gebruikers.”

Ongeveer een week geleden, op 20 juni, voegde KuCoin ondersteuning toe voor de Braziliaanse Real (BRL). Deze kan momenteel worden verhandeld tegen diverse handelsparen, waaronder USDT, BTC en ETH.

Over KuCoin

KuCoin is in 2017 gelanceerd en heeft sindsdien een enorme groei meegemaakt. De crypto-exchange is uitgegroeid tot één van de grootste crypto-exchanges ter wereld. Zijn hoofdkantoor zit in de Seychellen, maar heeft ook diverse kantoren op locaties over de hele wereld.

Het platform kent inmiddels meer dan 700 digitale activa en biedt spothandel, margehandel, P2P-fiathandel, futureshandel, staking en leningen aan zijn 18 miljoen wereldwijde gebruikers.

Exchange nieuws

Binance krijgt principiële goedkeuring om in Kazachstan te opereren Binance krijgt principiële goedkeuring om in Kazachstan te opereren
Sam Bankman-Fried: “Teleurstellend dat anderen niet bijsprongen met steun” Sam Bankman-Fried: “Teleurstellend dat anderen niet bijsprongen met steun”
Robinhood wordt aangeklaagd als gevolg van meme-stock drama Robinhood wordt aangeklaagd als gevolg van meme-stock drama
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten