Persbericht

Persbericht

Newsbit 17-05-2022 12:00 leestijd 2 - 3 min

KuCoin rapporteert groei van 491% YoY van nieuwe gebruikers in het eerste kwartaal van 2022

Victoria, Seychellen – De wereldwijde crypto exchange KuCoin heeft een uitgebreid document vrijgegeven over de prestaties van het platform in het eerste kwartaal van 2022. Het document schetst enkele van de belangrijkste mijlpalen die de exchange heeft bereikt en belicht enkele algemene prestatiestatistieken.

Het rapport geeft aan dat het cumulatieve handelsvolume van KuCoin meer dan $1 biljoen bedroeg voor spot- en futureshandel, met een gemiddeld dagelijks volume van meer dan $11 miljard. In termen van het dagelijkse piekhandelsvolume overschreed KuCoin Spot $9 miljard, en Futures bereikte bijna $15 miljard.

De exchange trok bijna 6 miljoen nieuwe geregistreerde gebruikers aan in het eerste kwartaal van 2022, wat een stijging van 491% op jaarbasis is. Azië, het Midden-Oosten en Afrika en Europa stonden in de top 3 wat betreft gebruikersgroei. Azië voerde de statistieken aan met een stijging van het aantal gebruikersregistraties met 1.503% op jaarbasis. Het Midden-Oosten en Afrika en Europa zijn respectievelijk met 300% en 219% gestegen. De gebruikersactiviteit is ook aanzienlijk toegenomen in het eerste kwartaal van 2022, waarbij het aantal actieve gebruikers jaar-op-jaar met bijna 451% is gestegen.

Ook de KuCoin-gemeenschap is flink gegroeid, waarbij het Twitter-kanaal meer dan 320.000 nieuwe volgers heeft gekregen, tot een totaal van 1,6 miljoen. KuCoin verhoogde het aantal wereldwijde communities tot 23, en heeft nu 580.000 communityfans.

De publicatie van de KCS Whitepaper op 29 maart zou een nieuw tijdperk inluiden in de ontwikkeling van de exchange. De KCS Whitepaper schetste token-distributiepercentages, de betrokken deflatoire mechanismen en de essentie van het zelfcirculerende ecosysteem. De ontwikkeling van de KuCoin Community Chain, oftewel KCC, wordt een belangrijke aanjager voor KCS. KCC, een gedecentraliseerde openbare keten gebouwd door de fans van KCS en de fan-gemeenschappen van KuCoin, zal de gedecentraliseerde use-case voor KCS uitbreiden, inclusief het betalen van KCS als gasvergoedingen of vergoedingen voor het verbruik van hulpbronnen, het inzetten van KCS om liquiditeitsmining mogelijk te maken, en meer.

Op het gebied van gebruikerservaring heeft KuCoin Earn stablecoins, grote munten en nieuwe projecten toegevoegd in 35 activa-opties. KuCoin heeft 44 veelbelovende crypto-edelstenen en 59 handelsparen vermeld in het eerste kwartaal van 2022, waarvan 19 wereldpremières.

KuCoin heeft ook nieuwe partnerschappen gesloten en heeft relaties aangehaald met het Xangle-platform voor het vrijgeven van virtuele activa-informatie en gegevensonderzoek. De exchange werkte samen met Blocktopia en richtte zijn eerste virtuele kantoor op in de metaverse. KuCoin Labs heeft zijn investeringsvoetafdruk in het eerste kwartaal uitgebreid, inclusief investeringen in negen crypto-native projecten en de inschrijving op twee crypto-private equity-fondsen voor een bedrag van meer dan tien miljoen. KuCoin Labs kondigde ook een strategische investering aan in MojitoSwap, de grootste DEX-build op KCC.

Met een team van bijna 1.000 medewerkers verspreid over de wereld, een stijging van meer dan 200, heeft KuCoin goed gepresteerd in het eerste kwartaal van 2022. De gegevens die worden aangetoond in de recente Into The Cryptoverse-rapporten die door KuCoin zijn vrijgegeven voor Duitsland, Turkije en Afrika, suggereren ook dat de beurs verwacht hogere acceptatie- en gebruikersbetrokkenheidspercentages voor de rest van 2022, ondanks het begin van de ‘crypto-winter’.

Over KuCoin

KuCoin, is gelanceerd in september 2017, en is een wereldwijde cryptocurrency exchange met een hoofdkantoor in de Seychellen. Het is een gebruikersgericht platform die de nadruk legt op inclusiviteit en de community. KuCoin biedt meer dan 700 digitale activa aan en biedt het momenteel spothandel, margehandel, P2P-fiathandel, futureshandel, staking en leningen aan zijn 18 miljoen gebruikers in 207 landen en regio’s.

In 2022 haalde KuCoin meer dan $150 miljoen aan investeringen op via een pre-Series B-ronde, waardoor de totale investeringen met ronde A gecombineerd op $170 miljoen kwamen, met een totale waardering van $10 miljard. KuCoin is momenteel een van de top 5 crypto-uitwisselingen volgens CoinMarketCap. Forbes noemde KuCoin ook een van de beste crypto-uitwisselingen in 2021. In 2022 noemde The Ascent KuCoin de beste crypto-app voor enthousiastelingen.

Ga voor meer informatie naar https://www.kucoin.com/nl.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten