Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

KuCoin wint prijs voor Beste Crypto-App van 2022

The Ascent heeft afgelopen week, op 2 februari, KuCoin uitgeroepen tot de beste crypto-app van 2022 voor liefhebbers van cryptocurrencies.


Wat is The Ascent?

The Ascent is een financiële dienst van ‘The Motley Fool’ die essentiële producten voor dagelijkse geldzaken beoordeelt. Dit bedrijf brengt met The Ascent Awards meer dan 28 jaar aan financiële expertise, betrouwbare begeleiding en onbevooroordeelde analyses naar de wereld van dagelijkse (persoonlijke) financiële beslissingen.

Sinds 2020 kent The Ascent ook de zogenaamde ‘Best-Of’-Awards. De winnaars van deze Best-Of-Awards zijn in 7 hoofdcategorieën verdeeld, waaronder Creditcards, Bankieren, Effectenmakelaars, Crypto-Exchanges & Apps, hypotheekverstrekkers, autoverzekeringen en persoonlijke leningen. Hier kunnen mensen op hun favoriete bedrijf of app stemmen. Degene met het hoogste aantal stemmen wint vervolgens de Award in hun categorie. Onder hen zijn ook de bekende bedrijven als American Express, Bank of America en Wells Fargo.


Bepalen van de beste crypto-exchange

Om de beste crypto-exchange te kunnen bepalen, wordt er gebruik gemaakt van de transparante Motley Fool-service genaamd The Ascent. Hierin worden de service, concurrerende tarieven, cryptocurrency-selectie, veiligheid en transparantie en het inmiddels bekende ‘Know-Your-Customer’proces als enkele van de factoren die door het team van experts worden overwogen en meegenomen. Ook zijn klantreviews, de beschikbaarheid van crypto-wallets en stortings en opnamekosten meegenomen.

Na het bekijken van bovengenoemde factoren, worden de winnaars bepaald door middel van een stemsysteem, om op deze manier om objectiviteit en eerlijkheid te kunnen garanderen. De service-experts houden ook rekening met de gouden regel check: kunnen we deze exchange aanbevelen aan een familie of vriend?


KuCoin is één van de grote winnaars

KuCoin heeft dus de prijs ‘Beste crypto app 2022’ gewonnenn. Hiermee is KuCoin één van de grote winnaars. De prijs erkent de inspanningen van de crypto exchange bij het vaststellen van concurrerende tarieven, het handhaven van robuuste beveiliging en transparantie en het begrijpen van de klantregels.

De Ascent Award weerspiegelt dus in feite de significante groei die KuCoin meegemaakt heeft in zowel het gebruikersbestand en het behaalde handelsvolume. In december van 2021 kende de exchange 10 miljoen gebruikers, in 207 verschillende landen. Hiernaast is het gemiddelde dagelijkse handelsvolume van KuCoin gegroeid naar circa $3 miljard.

De populaire crypto-exchange staat hiermee op plaats 5 van grootste crypto-exchanges ter wereld.

Wil jij meer informatie over de genomineerde? Klik dan hier. Je wordt hier doorverwezen naar de website van The Ascent.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten