solpb
Persbericht

L2 voor Solana is eindelijk hier, Solana VM – ‘s Werelds eerste EVM-compatibele Layer2 voor Solana

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Solana VM heeft meer dan $1,6 miljoen opgehaald om ‘s werelds eerste EVM-compatibele L2 voor Solana te lanceren.

De voorverkoop is momenteel LIVE en beschikbaar voor het publiek, en het project heeft 15% van het totale aantal tokens toegewezen voor de voorverkoop. In de huidige ronde is de prijs van $SVM: 0,01133$.

De $SVM-voorverkoop biedt iedereen die geïnteresseerd is de mogelijkheid om te investeren vóór de officiële lancering in Q3, die volgens het team van het project over enkele weken zou moeten plaatsvinden.

Op dit moment werkt het team aan het testen van belangrijke dApps en het voorbereiden van de toegang voor de vroege gebruikers.

Volgens de roadmap plant het team ook het volgende in Q3:

 • Publieke Lancering
 • Token Generatie Evenement
 • Notering op Beurzen
 • Implementatie van belangrijke EVM-compatibele dApps in de Solana VM-omgeving.

Meer informatie over de volgende geplande acties is direct te vinden op de website: https://solanavm.xyz/#roadmap

Wat is Solana VM?

Solana VM – de eerste EVM-compatibele L2 voor Solana, is jouw toegangspoort tot een volledig compatibele Ethereum-omgeving op de Solana-blockchain. Solana VM stelt je in staat om het potentieel van Solidity- en Vyper-gebaseerde dApps te benutten en te profiteren van de voordelen van Solana’s netwerk.

SolanaVM fungeert als een brug, waardoor ontwikkelaars hun bestaande Ethereum-toepassingen naadloos naar Solana kunnen verplaatsen.

Concurrentievoordeel:

 • Gebruik van Solidity- en Vyper-talen op – Ethereum, Binance Smart Chain, Solana VM
 • Lage transactiekosten
 • TPS: Ethereum-100, Solana-1500, Binance Smart Chain-1600, Solana VM-tot 5000

Kelly, die ook de oprichter en CEO is van het BKCM Digital Asset Fund, zei in een aflevering van CNBC:“Je moet Solana zien als waarschijnlijk de volgende. Bitcoin, Ethereum en Solana zijn waarschijnlijk de grote drie voor deze cyclus.”

Solana VM richt zich specifiek op het overbruggen van de kloof tussen Ethereum, de huidige leider in DeFi, en Solana, een high-speed blockchain-netwerk.

SolanaVM fungeert als een brug, waardoor ontwikkelaars hun bestaande Ethereum-toepassingen naadloos naar Solana kunnen verplaatsen. Dit ontsluit het immense potentieel van Solana’s architectuur, die uitblinkt in:

 • Snelheid: Solana Virtual Machine kan duizenden transacties per seconde verwerken, vergeleken met Ethereum’s huidige limiet, wat directe transacties voor DeFi-gebruikers mogelijk maakt.
 • Significant Lagere Kosten: Solana’s efficiënte ontwerp houdt transactiekosten tot een minimum, waardoor DeFi-toepassingen betaalbaarder worden voor iedereen.

SolanaVM draait niet alleen om snelheid en kostenbesparingen. Het is een win-winsituatie voor zowel ontwikkelaars als gebruikers:

 • Moeiteloze Migratie: Ontwikkelaars kunnen hun Ethereum-toepassingen migreren naar Solana met minimale codewijzigingen, dankzij de compatibiliteitsfuncties van Solana VM.
 • Vertrouwde Interface: Gebruikers kunnen de tools en interfaces blijven gebruiken waarmee ze al vertrouwd zijn, terwijl ze profiteren van de voordelen van Solana’s high-speed netwerk.
 • Een Inclusiever DeFi-ecosysteem: Door de barrières van trage snelheid en hoge kosten weg te nemen, opent SVM de deur voor bredere acceptatie en innovatie binnen DeFi.

Bezoek hun website en sluit je aan bij hun Telegram-gemeenschap om meer te leren en deel uit te maken van deze revolutionaire beweging.

SolanaVM is meer dan alleen een brug – het is een sprong voorwaarts in DeFi-technologie. Door gebruik te maken van de kracht van Solana, heeft het de potentie om de manier waarop we omgaan met apps in een gedecentraliseerde wereld te revolutioneren. Verdere updates kunnen worden gevolgd op hun officiële Twitter.

Klaar om je bij de DeFi-revolutie aan te sluiten? Bezoek de website van SolanaVM — solanavm.xyz en word deel van de toekomst!

Over 

SolanaVM is een baanbrekend project opgericht door een team van toegewijde ontwikkelaars die gepassioneerd zijn over de toekomst van DeFi. Hun visie is om de kloof te overbruggen tussen het gevestigde ecosysteem van Ethereum en de kracht van Solana. Door dit te bereiken, streeft SolanaVM ernaar een efficiënter, toegankelijker en innovatiever landschap voor DeFi te creëren.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.