Persbericht

Lisk onthult nieuwe blockchain-oplossing tijdens Lisk.js evenement van 21-22 mei

Het Lisk Research-team zal tijdens een belangrijk blockchain-evenement in Europa de basis onthullen voor een nieuwe blockchain-interoperabiliteitsoplossing.


Wat is Lisk.js 2021?

Lisk, een open-source blockchain-applicatieplatform, organiseert op 21 en 22 mei Europa’s meest invloedrijke blockchain-ontwikkelaarsevenement. Op dit evenement, genaamd Lisk.js 2021 komen ontwikkelaars en experts uit de blockchain-industrie samen met het Lisk-team.

Op Lisk.js 2021 worden Lisk’s nieuwe blockchain-interoperabiliteitsoplossing en de interoperabiliteit Lisk Improvement Proposals onthuld. Het doel van Lisk is om een ​​schaalbare en gedecentraliseerde blockchain-interoperabiliteitsoplossing te leveren voor het Lisk-ecosysteem.

Andere hoogtepunten van het evenement zijn de onthulling van een nieuwe Lisk-onderzoeksroadmap, ontwikkelingsaankondigingen en updates, evenals de lancering van een nieuw Lisk-ontwikkelaarsprogramma dat zich zal richten op productieklare blockchain-applicaties. 

Ontwikkelaars zullen ook leren hoe ze een blockchain-applicatie kunnen ontwikkelen met de Lisk SDK. Daarnaast kunnen ze diepgaande lezingen over interoperabiliteit bijwonen van Lisk’s onderzoekswetenschappers en zich laten inspireren door community leden die blockchain-applicaties op Lisk hebben gebouwd. De sprekers beantwoorden ook vragen van de aanwezigen tijdens een Q&A-sessie.

Lisk.js 2021 is het hoogtepunt van alle onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen van het Lisk-project en ecosysteem sinds de start in 2016. De eerste editie van Lisk.js in 2019 vond plaats in de Kühlhaus-locatie in Berlijn, en het evenement trok meer dan 180 bezoekers van over de hele wereld. 


Informatie over het evenement

Wanneer: Lisk.js 2021 vindt plaats van 21-22 mei.

 • Op dag 1 (21 mei, 18.00 uur CET) zal Max Kordek, CEO en mede-oprichter van Lisk, spreken over Lisk’s prestaties en visie voor de toekomst. Het Lisk Research-team zal vervolgens Lisk’s nieuwe blockchain-interoperabiliteitsoplossing onthullen. 
 • Dag 2 (22 mei, 11 uur CET) zal bestaan ​​uit diepgaande Lisk blockchain-interoperabiliteitspresentaties, demo’s en blockchain-applicaties die worden getoond door de Lisk-community.

Waar: Lisk.js 2021 is volledig online en wordt live gestreamd vanaf het podium in Kühlhaus in Berlijn op Lisk’s officiële YouTube-kanaal. Dit format zal de aanwezigheid van Lisk-communityleden en blockchain-enthousiastelingen van over de hele wereld vergemakkelijken. 

Registratielink: U kunt zich hier inschrijven om Lisk.js 2021 bij te wonen. 

Bevestigde sprekers: 

 • Max Kordek (CEO en mede-oprichter) – Keynote speech van de CEO 
 • Monica Tartau (marketingleider) – Aankondiging van het Lisk-ontwikkelaarsprogramma en online hackathon
 • Jan Hackfeld (hoofd onderzoek) – Aankondiging van de nieuwe Lisk Research roadmap
 • Meer sprekers worden van tevoren aangekondigd:
  • Onderzoeksteam – Inleiding tot de Lisk-interoperabiliteitsoplossing
  • Ontwikkelingsteam – Ontwikkelingsaankondigingen en updates
  • Ontwikkelingsteam – Verbetering van de Lisk SDK-ontwikkelaarservaring

Over Lisk

Lisk is een open-source blockchain-applicatieplatform en werd in 2016 opgericht door Max Kordek en Oliver Beddows. Het haalde meer dan 14.000 Bitcoin (BTC) op in zijn eerste coin offering, wat het de meest succesvolle Duitse crowdfund in de geschiedenis maakt.

Het doel van Lisk is blockchain-technologie voor iedereen toegankelijk te maken. Om dit te bereiken stelt Lisk’s softwareontwikkelingskit samen waarmee ontwikkelaars in staat zijn om blockchain-applicaties te bouwen in JavaScript, ’s werelds meest gebruikte programmeertaal. 

Lisk is een marktleider op het gebied van blockchain-interoperabiliteit en zal de inzet van side chains op de Lisk-blockchain mogelijk maken. Hierdoor kunnen blockchain-applicaties worden geschaald terwijl ze nog steeds verbinding maken met het bredere Lisk-ecosysteem. 

Het Lisk-netwerk wordt beheerd met behulp van een efficiënt gedelegeerd proof-of-stake consensus-algoritme. Het algoritme wordt beveiligd door democratisch gekozen afgevaardigden en handhaaft een aanzienlijk lager energieverbruik dan proof-of-work-netwerken, zoals Bitcoin.

Bezoek https://lisk.io/ voor meer informatie.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten