uwerx
Persbericht

Litecoin (LTC) Prijsvoorspelling en Uwerx (WERX) Heetste Crypto Presale Event van 2023

De cryptowereld begint vooruitgang te boeken na de hits die het kreeg van de ineenstorting van Terra en FTX. Bijna alle crypto’s hebben dit jaar tot nu toe aanzienlijke winsten geboekt, met Litecoin (LTC) voor 34%.

Prijsvoorspellingen voor Litecoin (LTC) zeggen dat er nog steeds groei is, maar liefst 67%. Maar het zal Uwerx niet halen. Het gedecentraliseerde freelanceplatform maakt zich op voor een lancering en de voorverkoop is al actief. De native crypto, de WERX, zal naar verwachting sterk stijgen met 15.900%.

Waarom zo’n hoge prijsvoorspelling?

Uwerx bouwt aan een compleet ecosysteem dat freelancers helpt te profiteren van decentralisatie, slimme contractautomatisering en de onveranderlijkheid van blockchain. Het Uwerx-team ontwikkelt een platform dat gebruikers en investeerders zal aantrekken omdat het hen zoveel meer te bieden heeft.

De toonaangevende freelanceplatforms zoals Upwork staan niet bekend om hun vriendelijke karakter. Hoge commissies, trage betaling en minachting voor creaties van freelancers zijn slechts enkele van de grootste problemen van vandaag. Uwerx zal de branche op zijn kop zetten met zijn ultralage vergoeding (1%), onmiddellijke vrijgave van betalingen, bescherming van auteursrechten en transparante operaties.

Opties zoals webinars om klanten aan te trekken, actieve gebruikers belonen, premium toegang tot goedbetaalde banen en geprioriteerde klantenservice zijn enkele dingen die andere marktplaatsen missen. Uwerx zal dit allemaal hebben, waardoor het een voorsprong krijgt.

Bovendien, aangezien Uwerx een op blockchain gebaseerd platform zal zijn, kunnen gebruikers zijn crypto, de WERX, gebruiken om passief te staken en te verdienen, en zelfs de crypto gebruiken om op verschillende voorstellen voor het platform te stemmen. Dit komt van pas omdat het team belastingen op transacties zal afschaffen en zal aftreden, waardoor gebruikers de controle over Uwerx krijgen.

Onlangs is de Uwerx Vault geïntroduceerd. Het stelt gebruikers in staat om WERX voor verschillende tijdsperioden op te slaan en in plaats van APY te verdienen, zal een dynamisch systeem zich aanpassen op basis van platformvariabelen.

Een mogelijke sprong van 15.900%

Orbis Research heeft geconcludeerd dat de freelancemarkt in omvang toeneemt met een CAGR van 15,3% en dat freelancers $1,2 biljoen per jaar opbrengen. Door gebruikers aan te trekken, kan Uwerx een groot deel van de markt veroveren. Geen wonder dat handelaren op zoek zijn naar zijn WERX-token, dat dit jaar de populairste crypto-voorverkoop wordt. Prijsvoorspellingen voor WERX staan op $1,6 in het derde kwartaal van 2023.

Met WERX beschikbaar voor slechts $0,00995 per token in de live voorverkoop, vertaalt dit zich in een enorme pomp van 15.900%.

Maar hoe zit het met Litecoin (LTC)?

Litecoin (LTC) is een van de oudste crypto’s die er zijn. Het netwerk heeft een waarde van $ 6,8 miljard en doet bijna een half miljard transacties per dag. Litecoin (LTC) heeft dit jaar een winst van 34% geboekt en de prijsvoorspelling voor 2023 wijst op een verdere beweging van 36% tot 67%.

De optimistische cijfers zijn waarschijnlijk, vooral gezien het feit dat het Litecoin (LTC)-team besloot zich te concentreren op hernieuwbare energiebronnen om het netwerk van stroom te voorzien.

Litecoin (LTC) blijft nog steeds achter bij de groei van Uwerx (WERX)

Hoewel Uwerx een nieuw en opkomend platform is, trekt het strategische aanbod handelaren aan en naarmate de freelancemarkt groeit, zal het gebruikers aantrekken, die snel in omvang toenemen. De beperkte WERX-tokens die te koop en uiteindelijk in omloop zijn, betekenen dat er een enorme opwaartse prijsdruk op de crypto zal zijn, vandaar de hoge prijsvoorspelling

Litecoin (LTC), hoewel stabiel, loopt mogelijk achter op WERX. In tegenstelling tot de gevestigde crypto, zal WERX ook onder een liquiditeitsslot gaan (onmiddellijk na de voorverkoop – voor 25 jaar), wat meer veiligheid en bescherming biedt. WERX wordt verder ondersteund door een back-to-back audit uitgevoerd door InterFi Network en SolidProof, evenals een afstand van contracteigendom ingediend voor wanneer het project klaar is om op gecentraliseerde netwerken te worden vermeld.

Doe mee aan de voorverkoop en bekijk de socials van het platform door de onderstaande links te volgen om een extra aankoopbonus van 20% te verdienen:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network