Persbericht

Litecoin (LTC) prijsvoorspelling – Uwerx (WERX) en Maker (MKR) bereiken nieuwe mijlpalen

Begin maart daalde de markt voor cryptocurrency na een geweldige maand januari en februari. Optimisten hopen dat de sterke start van het jaar het einde inluidt van de meedogenloze bearmarkt die cryptocurrencies sinds eind 2021 in zijn greep heeft.

Litecoin (LTC) heeft enorme dalingen gezien die het onstabiel hebben gemaakt. Daarom zoeken de meeste beleggers naar stabielere investeringsmogelijkheden. Uwerx en Maker (MKR) zijn twee tokens die steeds nieuwe mijlpalen bereiken. Hun potentieel en reactie op de onregelmatigheden van de markt maken ze tot enkele van de beste tokens die je nu kunt kopen. We zullen hun functies bekijken en hun prijsvoorspellingen hieronder bekijken.

Litecoin (LTC): digitaal zilver naar het goud van Bitcoin

Een van de vroegste alternatieve valuta’s die werd gecreëerd, is Litecoin (LTC). In oktober 2011 vond Charlie Lee, een voormalige Google-ontwikkelaar, Litecoin (LTC) uit. Litecoin (LTC) en Bitcoin (BTC) lijken erg op elkaar, maar er zijn ook enkele opvallende wijzigingen. Litecoin (LTC) wordt erkend als een belangrijke speler in de cryptocurrency-sector.

Net als andere initiatieven is Litecoin (LTC) gevoelig voor de turbulentie op de markt. Het heeft dus enorme dalingen en enkele opmerkelijke stijgingen doorgemaakt. Litecoin (LTC) wordt verkocht voor $88,51, en deze prijs zou binnenkort met 0,6% kunnen stijgen met de huidige opwaartse trend van het token. Deze prijs is relatief laag in vergelijking met Uwerx, die tegen Q3 2023 met bijna 1.000% zou kunnen stijgen.

Maker (MKR): revolutie in de financiële wereld

Maker (MKR) is een ERC-20-token in het Maker (MKR) Protocol-ecosysteem. Maker (MKR) Protocol is een gedecentraliseerd financieel project (DeFi) waarmee gebruikers activa kunnen gebruiken om DAI te genereren, een gedecentraliseerde cryptocurrency die wordt beheerd door de gemeenschap en de prijs van USD volgt. Houders van Maker (MKR) kunnen stemmen over kwesties met betrekking tot de ontwikkeling van het Maker (MKR)-protocol en het gebruik van DAI, omdat Maker (MKR) dient als een governance-token.

Maker (MKR) is al jaren hét antwoord voor app-ontwikkelaars. Op basis van het Maker (MKR)-protocol zijn oplossingen gecreëerd voor problemen zoals gedistribueerde financiering en geldoverboekingen in de echte wereld. De prijs van Maker (MKR) is momenteel $ 723,17 en zag een stijging van 5,2% in de afgelopen 24 uur.

Maker (MKR) kan enkele bewolkte dagen meemaken in de cryptocurrency-industrie als er wijzigingen zijn in het overheidsbeleid en de regelgeving, en experts hebben voorspeld dat Maker (MKR) binnenkort tussen $900 en $1200 zal handelen.

Omarm een betere freelance-industrie met Uwerx (WERX)

Uwerx is een opkomende marktplaats voor freelancers die ernaar streeft meer waarde te bieden dan bestaande platforms. Het platform heeft beveiligingsaudits ondergaan door InterFi Network en Solidproof, waardoor het een originele investering is. Het zal de problemen uitwissen waarmee de freelance-industrie wordt geconfronteerd en meer waarde bieden voor freelancers.

Uwerx zal een gamification- of incentivecomponent bevatten om freelancers te helpen meer betrokken en gemotiveerd te raken. De incentives omvatten leaderboards, badges of onderscheidingen voor het bereiken van bepaalde doelstellingen. Het zal ook een gepersonaliseerd matchingsysteem bieden om freelancers te koppelen aan klanten die hun diensten nodig hebben. Het briljante team van Uwerx heeft besloten afstand te doen van contracteigendom om investeerders toegang te geven tot hun fondsen zonder bang te hoeven zijn dat het tapijt zal trekken.

Gebruikers die specifieke taken voltooien, zoals het ontvangen van een aanmeldingsbonus, het doorverwijzen van nieuwe gebruikers, deelname aan platformactiviteiten, het produceren van inhoud, enz., Ontvangen tokens van Uwerx als bonussen. WERX-tokens kunnen premiumfuncties inwisselen, zoals VIP-toegang, betere beloningen, unieke inhoud, enz. Om investeerders een gevoel van veiligheid te geven, zullen de ontwikkelaars WERX-tokens op een 25-jarige liquiditeitsvergrendeling plaatsen nadat de voorverkoop is afgelopen.

De eerste voorverkoopfase is aan de gang en de tokens zullen in prijs stijgen van $0,00995 naar $0,012. Momenteel hebben alle aankopen recht op een aankoopbonus van 20%

Bezoek deze links voor meer informatie over Uwerx:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network 

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network