Nieuws

Litecoin (LTC) stijgt: De kopers zijn terug in controle


Litecoin presteert de afgelopen dagen erg goed. Na een flinke prijsdaling is er een sterke ondersteuning opgebouwd rond de $22. Als gevolg zien we de LTC prijs flink stijgen en verhandelen tot boven de $25.


Prijsvoorspelling Litecoin (LTC)

Na het vormen van een sterke basis in de buurt van de $22 dollar, begon de Litecoin koers weer te stijgen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Litecoin rond de $27,60. Dit terwijl de Litecoin prijs 3 dagen geleden nog rond de $22,50 lag. Dat betekent dat de koers in 3 dagen tijd met meer dan 22 procent is gestegen.

 


Als we kijken naar de grafiek, zien we dat de Litecoin prijs gisteren een plotselinge stijging heeft ingezet. De stijging leek even af te zwakken, maar vandaag zien we dat de kopers nog steeds de macht hebben. De koers stijgt vandaag tot boven de $27 en de stijgende trend lijkt dus zeker nog niet af te nemen.

 

Litecoin vooruitzicht deze week

Door de flinke prijsstijging van de afgelopen twee dagen is er een sterk ondersteuningsniveau opgebouwd rond de $25 dollar. Dat betekent dat als de koers gaat dalen de $25 grens niet zomaar gepasseerd wordt.

Als we omhoog kijken ligt de volgende stop rond de $30 grens. Als Litecoin ook deze grens weet te doorbreken kunnen we spreken van een langdurig positieve trend. 


Win een gratis Litecoin!

Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten