Nieuws, Persbericht

Maak een Trade idee, deel het en Win $600 aan Bitcoin

Trading Ideas (TI) is een boeiende functie voor social trading waarmee je jouw mening over cryptocurrency, aandelen- of forextrends kunt delen. Hiermee kun je waardering van de community krijgen en je leven lang geld verdienen via het SimpleFX-partnerprogramma.


Vanaf 1 juli tot 31 juli kunnen SimpleFX traders, die hun ideeën delen, $600 dollar in Bitcoin winnen. Het meest populaire idee wint de prijs.

Alle deelnemers kunnen zoveel trade ideeën delen als dat ze bezitten. Echter, slechts het idee met de meeste punten kan winnen. Iedereen kan meedoen aan de wedstrijd, maar let wel op er kunnen algemene voorwaarden van toepassing zijn.


Wat zijn Trading Ideeën?

 

Je kunt binnen een paar klikken een trade idee maken. Het enige wat je hoeft te doen is een screenshot maken van je zelfgemaakte chart, een opmerking toe te voegen en deze te delen in de app of social media. Elk idee draagt een aparte referral link van de maker. Deze link zorgt ervoor dat jij je leven lang geld verdient aan elke registratie en transactie die volgt.

Dankzij de Trading Ideeën kun je:

  1. Je vrienden inspireren
  2. Nieuwe traders introduceren
  3. Leden betrekken met je idee en netwerk
  4. Andere geld laten verdienen voor zichzelf en voor jou
  5. Een ster worden op Social media

Het creëren en delen van een handelsidee is super simpel. Hier is een korte handleiding over hoe je dit kunt doen.


Een uniek affiliate marketingprogramma

SimpleFX biedt één van de beste affiliate marketingprogramma’s met een levenslange share tot wel 25%. De SimpleFX-partners kunnen de volgsoftware van Unilink.io gebruiken.

Met Unilink.io kun je de aangesloten partners op een kaart volgen en uw netwerk uitbreiden met een groot aantal meertalige ontwerpen voor uw campagnes.

Realtime statistieken voor clicks, weergaven, conversiepercentages en inkomsten maken het eenvoudig om het aangesloten netwerk uit te breiden en het affiliate netwerk te activeren.


De beste Trading App van 2019

SimpleFX WebTrader heeft de competitie voor de beste handels App gewonnen tijdens de Finance World Expo Summit 2019 die plaatsvond in Zwitserland. De experts waardeerden SimpleFX WebTrader voor:

  • Geweldige bruikbaarheid op mobiele apparaten
  • Opmerkelijke snelheid en betrouwbaarheid
  • Inspelen op de behoeften van de gebruiker met nieuwe functies
  • De sterke en groeiende community van gebruikers.

SimpleFX begon snel te groeien sinds eind 2018. Dit ondanks de neerwaartse trend in de cryptocurrency markt. De groei is te danken aan SimpleFX WebTrader 2.0 en de samenwerking met affiliate software programma Unlink.io.